Vrba Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Dědečku, souložíte ještě s babičkou ? To si piš, že jo, mladej ! Ale bába u toho musí mít nasazenou plynovou masku ! A proč ?! Tak za prvé jí to víc sluší, za druhý mi do toho nekecá a zatřetí - když jí zacpu fitr, tak sebou hází jak za mlada...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Az se budete nudit, TADY je par studentskych filmiku na tema Jamese Bonda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 fakt dobry videoklip i ten song je mazec http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw a jeste jeden indickej http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo...B2B&index=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Něco pro uklidnění, práskněte si bubliny. Pro lepší sklidňující efekt si pusťte zvuk. Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Je to naozaj upokojujuce, odporučam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Něco pro uklidnění, práskněte si bubliny. Pro lepší sklidňující efekt si pusťte zvuk. Tady Dekuji, dnes jsem vypil tri kafe a absolvoval infarktovou zkousku z diplomatickeho protokolu. Zitra me ceka jeste jedna a pozitri dalsi dve. Nejake uklidneni ted docela bodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Něco pro uklidnění, práskněte si bubliny. Pro lepší sklidňující efekt si pusťte zvuk. Tady Preco si neumyva zuby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Preco si neumyva zuby? Asi nemá čas,když čeká kdo se k ní prokliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Velmi stylové osmdesátky http://www.youtube.com/watch?v=lp_PIjc2ga4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 tak to mě dneska pobavilo, že jsem si to musel vyfotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Maniak Jeste to s nama neni tak spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 (upraveno) Maniak Jeste to s nama neni tak spatny. Takto jezdival typek z mobilnautu pri testech. Neni to od nej? Upraveno 19. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 Sťažuje sa Jana Martine. Jana: - Zistila som, že môj starý ma podvádza. Martina: - Tá sviňa! - Berie mi zo skrine kondómy. - Tá sviňa! - Lenže ja som ich všetky poprepichovala. - Šibe ti, ty sviňa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardwa...-blondynky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 dobra reklama http://www.youtube.com/watch?v=GStcrh43yXQ...player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 ja hovorim tomuto dobra reklama na hodinky.... asi som netrafil spravnu temu, ale inde ma to nenapadlo dat a zas nebudem kvoli tomu robit novy thread... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 ja hovorim tomuto dobra reklama na hodinky.... Babě je 55 a má vyžehlenej ksicht. Když se člověk mrkne na ruce a nohy a ten ksicht, jako by to byly dvě baby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 ja hovorim tomuto dobra reklama na hodinky.... asi som netrafil spravnu temu, ale inde ma to nenapadlo dat a zas nebudem kvoli tomu robit novy thread... Jejda, já jsem si ani nevšiml, že má na ruce hodinky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky