tombed Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 ideální místo na rande Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Já to sem prostě musel dát. Klučina vypadá spokojeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Já to sem prostě musel dát. Klučina vypadá spokojeně. co by nebyl, jednu polohu (víte kterou) si holt opustí a jinak OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 co by nebyl, jednu polohu (víte kterou) si holt opustí a jinak OK třeba ho má hóóódně dlouhýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 2 Kejklik: a třeba je navíc i letec..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Prijde novacek do vezeni a jeho budouci kolega na cele se ho pta "chces byt mama nebo tata?" a vezen samozrejme odpovi ze tata. A mama na to, tak pod a vykur mamovi curaka ... (koho sproste slovo urazilo, tomu se omlouvam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Babě je 55... Ty neumíš moc počítat, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) tak jeden další z Ruzyně: Přijde nováček do vazební věznice. Spoluvězeň: "budeš máma, ale že seš tu novej, tak si můžeš vybrat jestli to chceš s krémem nebo bez" Nováček: "no radši s krémem" Spoluvězeň: "hej, Kréme, pocem..." Upraveno 22. května 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Ty neumíš moc počítat, viď? myslíš, že 60 už znovu neoslaví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Babě je 55 a má vyžehlenej ksicht. Když se člověk mrkne na ruce a nohy a ten ksicht, jako by to byly dvě baby.myslíš, že 60 už znovu neoslaví? Je narozená 1974... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) Pridam jeden svuj oblibeny: Do prace nastoupi novy zamestnanec, a tak mu sef rika: "Jses tu novy, tak pujdes zamyst dvur." "Ale ja mam PhD.!", rika zamestnanec. A sef na to: "Hm, tak to pujdu s Tebou a ukazu Ti, jak se drzi koste..." EDIT: A neni jedno, kolik ty zensky na ty fotce je? Stejne je seredna jak noc a cela umela... Koneckoncu ani nevim, kdo to je. Upraveno 22. května 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 co by nebyl, jednu polohu (víte kterou) si holt opustí a jinak OK CHE!!! To mě taky napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Je narozená 1974... V tom případě hodně vyzobaná slunečnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) V tom případě hodně vyzobaná slunečnice.... Našlapuj zlehka, ať si nešlápneš do měkého...jsou tu i starší členové fóra Jinak něco o té playmate... http://www.osobnosti.cz/victoria-silvstedt.php Upraveno 22. května 2009 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 video http://zpravy.idnes.cz/paroubek-dal-celi-v...0938_domaci_bar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) video http://zpravy.idnes.cz/paroubek-dal-celi-v...0938_domaci_bar Nojo, pod Tatrami se smát můžete, ale mi tady s nimi musíme žít... Žádné slitování s Paroubkem a jeho nohsledy! Upraveno 22. května 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Nojo, pod Tatrami se smát můžete, ale mi tady s nimi musíme žít... Žádné slitování s Paroubkem a jeho nohsledy! je vidět, že 20 roků po sametové revoluci je v české společnosti zakořeněna pluralita a tolerance k jiným názorům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 je vidět, že 20 roků po sametové revoluci je v české společnosti zakořeněna pluralita a tolerance k jiným názorům Já se nikdy za tolerantního člověka neprohlašoval. Naopak, několikrát už jsem upozorňoval na to, že jsem silně netolerantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) Hymna ČSSD Upraveno 22. května 2009 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) je vidět, že 20 roků po sametové revoluci je v české společnosti zakořeněna pluralita a tolerance k jiným názorům V prvni chvili me napadlo, ze tvuj prispevek do sekce humor nepatri. Pak jsem si uvedomil, ze obvinovat paroubka ze zastavani nejakeho nazoru, je dobry vtip ;-) Upraveno 22. května 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky