Návštěvník Tada Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 V prvni chvili me napadlo, ze tvuj prispevek do sekce humor nepatri. Pak jsem si uvedomil, ze obvinovat paroubka ze zastavani nejakeho nazoru, je dobry vtip ;-) Trefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) Na toto se musite podivat Velmi doporucuji. http://www.youtube.com/watch?v=P7fmJBv4OCs Doufam, ze to tu jeste nebylo. Upraveno 22. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Na toto se musite podivat... To mně připomnělo video, které natočil můj kamarád předloni na horách -> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Na toto se musite podivat . Mě tohle oblíkací video připomnělo jednu praxi, kdy po příchodu ze sklípku kamarád asi 10 minut lezl do batohu v domění, že je to spacák a divil se, že se od minula nějak srazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Kouuzlo nechtěného u Ikey? Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file...abaliababyz.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 (upraveno) http://kecy.roumen.cz/vedec_vs_blbec.jpg Aneb reakce na jedno vlakno Upraveno 25. května 2009 uživatelem JanBeles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file...abaliababyz.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2009 at je to vyrovnane ta kampan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2009 Kouuzlo nechtěného u Ikey? Tady Taky jeden pridam. Byl i na jejich ceskem webu koberec HOVEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2009 Kouuzlo nechtěného u Ikey? Tady No jo, když ti fejkaři pěstují tyto květiny, tak se nemůžeme divit, že nosí fejky. Květina je stále krásná a zelená, hodinky čas ukazují, na zemi koberec hoven a všechno je tak jak má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Mám docela roztomilý testík kombinačních schopností, používaný prý v Japonsku jako přijímací test do IT sektoru, ale nedá se sem dát, protože je to v Excelu a to sem jako příloha nejde vložit. Ale kdo by měl zájem, tak se ozvěte, pošlu přes SZ. Doplnil jsem tam řešení, takže je nouzový únik v případě zoufalství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Mám docela roztomilý testík kombinačních schopností, používaný prý v Japonsku jako přijímací test do IT sektoru, ale nedá se sem dát, protože je to v Excelu a to sem jako příloha nejde vložit. Ale kdo by měl zájem, tak se ozvěte, pošlu přes SZ. Doplnil jsem tam řešení, takže je nouzový únik v případě zoufalství. Tak to zazipuj a ono to pude ... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Tak to zazipuj a ono to pude ... ;-) Aha, zkusím to. Tak pokus zazipovat to rarem selhal, zítra to zkusím s winzipem. Upraveno 29. května 2009 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Zde je slibeny japoncu test od pavci, reseni je vlevo pod AA radkem ... ja to uz znal, takze jsem to mel v podstate hned ;-) test_IQ.xls.zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Tak jsem to jen tak bezmyšlenkovitě zkusil, párkrát poklikal a všichni už jsou na druhé straně. Test mi přijde jako hodně jednoduchý, ale možná proto, že dělám v IT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duko Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Tak keď už sme pri testoch tak nedávno som dostal aj ja jeden: Poznáte dvojičky, ktoré neviete rozoznať, ale viete že jedna vždy klame a jedna vždy hovorí pravdu. Vy idete do mesta A a prídete na rázcestie, neviete ale či máte pokračovať cestou a alebo b (pričom jedna z tých dvoch vedie do mesta A). Na rázcestí stojí jedna z dvojičiek (obe dvojičky vedia, ktorá cesta je správna), vy neviete ktorá a môžete jej položiť len jednu otázku na ktorú Vám odpovie a na základe odpovede musíte určiť, ktorá cesta vedie do mesta A. Ako znie otázka? A ešte jeden, určite poznáte tie testíky so zápalkami. Ako urobiť zo 6-tich zápaliek 4 rovnaké trojuholníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Tak keď už sme pri testoch tak nedávno som dostal aj ja jeden: Poznáte dvojičky, ktoré neviete rozoznať, ale viete že jedna vždy klame a jedna vždy hovorí pravdu. Vy idete do mesta A a prídete na rázcestie, neviete ale či máte pokračovať cestou a alebo b (pričom jedna z tých dvoch vedie do mesta A). Na rázcestí stojí jedna z dvojičiek (obe dvojičky vedia, ktorá cesta je správna), vy neviete ktorá a môžete jej položiť len jednu otázku na ktorú Vám odpovie a na základe odpovede musíte určiť, ktorá cesta vedie do mesta A. Ako znie otázka? A ešte jeden, určite poznáte tie testíky so zápalkami. Ako urobiť zo 6-tich zápaliek 4 rovnaké trojuholníky? Zeptám se ho, zda by mi jeho dvojče poradilo jet cestou a do města A - odpoví ANO, pak pojedu cestou b , odpoví NE, jedu cestou a. Zápalky...co je rozlámat na půlky - získám 12 kousků, což na 4 trojuhelničky stačí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Zeptám se ho, zda by mi jeho dvojče poradilo jet cestou a do města A - odpoví ANO, pak pojedu cestou b , odpoví NE, jedu cestou a. Zápalky...co je rozlámat na půlky - získám 12 kousků, což na 4 trojuhelničky stačí...? Dvojčata ano, zápalky = pravidelný čtyřstěn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky