Senseeei Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Sikovna rybka ... To je pre nas hodinkarov ale neplnohodnotny clanok, kedze nevieme ake to boli hodinky. Ale kto vie mozno budeme mat o chvilu OMEGA StomachMaster
nAscA Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 http://www.creativelab.cz/paroubegg/game.php
Heky Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Jeden můj oblíbenec... Kdo nezná Futuramu, tak to asi dostatečně neocení
Koniferka Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 víte co je nejvíc emo? chleba! -protože se řeže a má patku
utrejch Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Dabelsky vtip: 1) vybrat si obet a dostat se k jejimu pocitaci 2) udelat print screen plochy 3) oriznout listu dole (nahore, vlevo, vpravo) 4) nastavit jako wallpaper 5) smazat vsechny ikonky na plose ;-)
911 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Dabelsky vtip: 1) vybrat si obet a dostat se k jejimu pocitaci 2) udelat print screen plochy 3) oriznout listu dole (nahore, vlevo, vpravo) 4) nastavit jako wallpaper 5) smazat vsechny ikonky na plose ;-) vyzkouseno a je to fakt legrace. chvili s tim zapasil i ITak, ale rychle se pak zasmal. kolegyne nas pak jeste asi 2 hodiny proklinala. takovejhle vtipku je spusta. jeste se daji prehodit klavesy. a ted si nepamatuju jestli sme to delali fyzicky nebo se prehodily nejak softwarove
utrejch Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 vyzkouseno a je to fakt legrace. chvili s tim zapasil i ITak, ale rychle se pak zasmal. kolegyne nas pak jeste asi 2 hodiny proklinala. takovejhle vtipku je spusta. jeste se daji prehodit klavesy. a ted si nepamatuju jestli sme to delali fyzicky nebo se prehodily nejak softwarove Nekomu neoblibenymu bych to prehazoval kazdy tyden jak fyzicky tak softwarove ...
Quasar007 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 (upraveno) pavča: není zač :-) 911: fyzické prohození je fajn u lidí co hledají každou klávesu, úprava znakové sady je větší legrace a dokáže s ní zápasit většina lidí... Další legráckou je vzálené ovládání plochy, tedy spíše myši. Chce to ale dávkovat opatrně, slabší povahy to nemusí dobře zvládat. Přeci jen je celkem "vytáčející" když najedeš na ikonu a než klikneš tak tam myš není... Podobně se dá "kouzlit" i s klávesnicí. Upraveno 9. června 2009 uživatelem Quasar007
911 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 pavča: není zač :-) 911: fyzické prohození je fajn u lidí co hledají každou klávesu, úprava znakové sady je větší legrace a dokáže s ní zápasit většina lidí... Další legráckou je vzálené ovládání plochy, tedy spíše myši. Chce to ale dávkovat opatrně, slabší povahy to nemusí dobře zvládat. Přeci jen je celkem "vytáčející" když najedeš na ikonu a než klikneš tak tam myš není... Podobně se dá "kouzlit" i s klávesnicí. jj to je presne ono. klavesnici jsme delali fyzicky ale i softowe, ale to delal ITak. a ta mys...cloveka to vytoci veelmi rychle. je potreba vystinout naladu dotycneho aby to vzal s humorem jeste si pamatuju na jednu super vychytavku. je to nejaky novellovsky prikaz, ktery dokaze poslat hlasku na jakykoli pocitac v siti a zobrazi se ihned jako dialogove okno. ja to takhle vzdy pred nejakou vypjatejsi situaci poslilal neznalym kolegynim jako zpravu od personalniho jako "Petro, prijd prosim ihned do kancelare. Martin Novak" a to pak vzdy je sranda koukat na ty reakce jako co se deje a hned to resi s kolegama jestli nevdedi o co jde. no jsou to ale svinarny )
New Milis Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Kdyby mě někdo smazal ikony na ploše, tak bych ho zabil.
Quasar007 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 na Novellu to byl myslím příkaz SEND ... TO .... na MS se dá využít příkaz NET SEND z command řádky
911 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Kdyby mě někdo smazal ikony na ploše, tak bych ho zabil. ja si te uplne dovedu predstavit asi bych si cvrnknul smichy a rychle utikal do hospody, kde by ses zklidnil
Hugo14 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Kdyby mě někdo smazal ikony na ploše, tak bych ho zabil. Mě se to stalo málem poté, co jsem poněkud nášlapnějšímu kolegovi fyzicky prohodil klávesy. Jen pár, ale takové, co jsou obtížně poznatelné. Jako třeba G a H, I a U, C a V. Na první pohled nepoznáš. No, má asi 15 písmenné heslo (trocha paranoie), trefil jsem se, zavisel hned na něm. Pět minut s tím zápasil, měli jsme co dělat abychom nevyprskli smíchy. Pak se nekonečným působem vytočil a jal se volat ajtíkům. Začal na ně hned zvostra, hodně zvostra. Tak jsem ho raději nějak zarazil a pak jsem měl problém, aby mě opravdu nezbil. Ono totiž kdybych se nepráskl, zabil by mě jistě. Ví, že tyhle vtípky dělám já...
Koniferka Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 nevím,jestli tady na tohle video už někde neupozornoval,nechce se mi pročítat celých 96 stran,tak mě prosím vás případně nepranýřujte! http://www.srandaweb.com/kam-bezis-pejsku-2009030249.html
lolohh Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: "Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteříkaždou ženskou hned zatáhnou do postele...! A ty, mami, ty na mně tak nečum! Taky jsi mě nasrala!"
lolohh Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Tadyten znám dlouho, ale třeba je tu někdo, kdo ho nezná. Přijde kontrolor z berního úřadu do synagogy. Provádí kontrolu a potom se obrátí na rabína a říká: "Všiml jsem si, že kupujete hodně svíček." "Ano," odpověděl rabín. "Dobře a co děláte s voskem, který odkapává?" zeptal se kontrolor. "Dobrá otázka," povídá rabín, "my ho schraňujeme a když ho máme dost, pošleme jej zpátky k výrobci svíček a on nám občas pošle krabici zdarma." "Ó," odpověděl kontrolor, poněkud zaskočen tím, že na svou neobvyklou otázku dostal tak praktickou odpověď. "Rabíne, a co tyhle všechny vaše nákupy macesů? Co děláte s těmi drobečky?" Rabín odpověděl: "No, vlastně je schraňujeme a když jich je hodně, pošleme je v krabici zpátky výrobci a on nám občas pošle krabici macesových koulí." "Hm," zamručel kontrolor a přemýšlel, jak rabína znervóznit. "Dobře, rabi, a co děláte se všemi těmi předkožkami z obřízek?" "Ano, ani s těmi neplýtváme." odpověděl rabín. "Co děláme je to, že je schraňujeme a když jich máme dost, tak je pošleme na berňák." "Na berňák?" zeptal se nedůvěřivě kontrolor. "Ano," odpověděl rabín, "na berňák ... a oni nám asi tak jednou za rok pošlou takovýho malýho čuráčka, jako jste vy."
Doporučené příspěvky