Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Co rubl, ale kopějka. Já jako malej sbíral mince(kdo ne?) a vyžebral jsem jich hafo a byly v tom dvě - tříkopějka a pětikopějka z roku 1893-5 a byly v mědi a průměr měly snad pět centimetrů. To muselo být tehdy platidlo s hodnotou - tomu říkám propad.

Ve 13. století  byl anglický šilink týdenní průměrná mzda ;)  

(a ty kopěejky rychle na eura, fronty před směnárnama docela rostou :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už by taky mohly zlevnit ruský hodinky, kua...

:mobile:

Co rubl, ale kopějka. Já jako malej sbíral mince(kdo ne?) a vyžebral jsem jich hafo a byly v tom dvě - tříkopějka a pětikopějka z roku 1893-5 a byly v mědi a průměr měly snad pět centimetrů. To muselo být tehdy platidlo s hodnotou - tomu říkám propad.

Odkaz ke komentáři

Díky, zapomněl jsem zmínit že song začíná v 0:40, úvodní kecy přeskočte... když jsem dostal odkaz, spustilo se mi to z toho bodu samo, nevím jak nastavit od kdy to má začít hrát po kliknutí na odkaz... ale je to pěkně udělaný  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Když rozklikneš "Sdílet" tak tam je pod tim linkem i checkbox  a okno s časem. Video posuneš na určitej čas a zaškrtneš ten checkbox... tadá, link se změní a je v něm i hodnota času  ;)

jj, stačí dát na konec odkazu #t=XX, kde X je hodnota ve vteřinách od začátku. Pokud je to video delší a chceš třeba nastavit na 2 minuty a 22 vteřin, je to pak t=2m22 ...

příklad: ...watch?v=4hLv_KecPHA#t=40

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...