Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo myslivci jsou holt drsní hoši :)

potřebuju pracovat a místo toho vybírám telefon, sluchátka a čtu věci na chronomagu. Pořád si chci koupit jednu knížku o prokrastinaci, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :)

pro kra.. co? Já jsem línej to slovo i dočíst do konce..

Odesláno (upraveno)

tak jeste jeden... pojd mi hop ;)

Planetary Alignment On Jan 4, 2015 Will Decrease Gravity For 5 Minutes Causing Partial Weightlessness - See more at: http://dailybuzzlive.com/planetary-alignment-jan-4-2015-will-decrease-gravity-5-minutes-partial-weightlessness/#sthash.hSObbjRa.kiBrDaBQ.dpuf

edit: 09:47 am PST by melo by to byt 18:47 naseho casu...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

tak jeste jeden... pojd mi hop ;)

Planetary Alignment On Jan 4, 2015 Will Decrease Gravity For 5 Minutes Causing Partial Weightlessness - See more at: http://dailybuzzlive.com/planetary-alignment-jan-4-2015-will-decrease-gravity-5-minutes-partial-weightlessness/#sthash.hSObbjRa.kiBrDaBQ.dpuf

edit: 09:47 am PST by melo by to byt 18:47 naseho casu...

fakt blázni ti, co utrácejí za tourbillon, stačí seštelovat planety  :lol2:

Odesláno

Chronobundus- jeho průběh:

Nevědomí- tato fáze se nachází zásadně před vstupem na Chronomag. Nejsladší období, kdy i Festiny jsou krásné a mobil přece stačí?.

Seznamování- brouzdání na netu, vyhledávání, že bych třeba dokoupil nějaké Stormy nebo Diesel?.

První varování- Google navrhl odkaz- Chronomag

Druhé varování- vstup na Chronomag a dotaz na předem vybrané hodinky- Festina, Diesel apod.

Počátek nákazy- odpověď: prostuduj si fórum, mechanické hodinky mají svou duši, mrkni na Chronoshop?

Nákaza- prvotní nákup na fóru- Steinhart, Tissot, Certina, nějaké ty géčka..?to bude stačit, však od mobilu nebo Festin je to řádný skok!

Plné zasažení organismu- první bondovky, póčka, Breitling?.

Obrana organismu- doba není přesně stanovena, záleží na psychické odolnosti jedince- končím, já už na to kašlu, vše prodám, budou mi stačit jen jedny?.

Regrese- další póčka- ty nové s tím skvělým kalibrem!, IWC?.jo a holení bych měl taky změnit, boty bunda k tomu?.

P.S. Značky hodinek byly vybrány náhodně:-)

Odesláno

Chronobundus- jeho průběh:

Nevědomí- tato fáze se nachází zásadně před vstupem na Chronomag. Nejsladší období, kdy i Festiny jsou krásné a mobil přece stačí?.

Seznamování- brouzdání na netu, vyhledávání, že bych třeba dokoupil nějaké Stromy nebo Diesel?.

První varování- Google navrhl odkaz- Chronomag

Druhé varování- vstup na Chronomag a dotaz na předem vybrané hodinky- Festina, Diesel apod.

Počátek nákazy- odpověď: prostuduj si fórum, mechanické hodinky mají svou duši, mrkni na Chronoshop?

Nákaza- prvotní nákup na fóru- Steinhart, Tissot, Certina, nějaké ty géčka..?to bude stačit, však od mobilu nebo Festin je to řádný skok!

Plné zasažení organismu- první bondovky, póčka, Breitling?.

Obrana organismu- doba není přesně stanovena, záleží na psychické odolnosti jedince- končím, já už na to kašlu, vše prodám, budou mi stačit jen jedny?.

Regrese- další póčka- ty nové s tím skvělým kalibrem!, IWC?.jo a holení bych měl taky změnit, boty bunda k tomu?.

P.S. Značky hodinek byly vybrány náhodně:-)

Nacházíš se stále v mírně rozvinutých počátečních stadiích. Vyznačují se tím, že máš- jako u každé závislosti- pocit nadhledu a děláš si z toho pr.el.  Jenže tahle pr.el je jak černá díra- vtáhne Tě dovnitř. Ty prostřední stadia už tak vtipný nejsou, ale mezi půlkama se ještě dohážeš bránit, neztrácíš humor  a hodně přispíváš sem. Svět Tě baví, protože jsi neustále v chronorauši. Další stadia, kdy Tě to vtáhne úplně dovnitř do tý pr.ele jsou zahalena tajemstvím. Z té temnoty se ještě nikdo nevrátil.

Odesláno

Nacházíš se stále v mírně rozvinutých počátečních stadiích. Vyznačují se tím, že máš- jako u každé závislosti- pocit nadhledu a děláš si z toho pr.el.  Jenže tahle pr.el je jak černá díra- vtáhne Tě dovnitř. Ty prostřední stadia už tak vtipný nejsou, ale mezi půlkama se ještě dohážeš bránit, neztrácíš humor  a hodně přispíváš sem. Svět Tě baví, protože jsi neustále v chronorauši. Další stadia, kdy Tě to vtáhne úplně dovnitř do tý pr.ele jsou zahalena tajemstvím. Z té temnoty se ještě nikdo nevrátil.

I kdepak, já sem dávno v regresi:-) Měl sem zde jiný nick, který sem si nechal dobrovolně zrušit, když se organismus bránil, a už v tom opět lítám, včetně bundy, botů....:-)

Přesný počet hodinek nevím, ale okolo 60 to bude...

Odesláno

Myslím, že je namístě sem repotnout můj upravený příspěvek z dřívější doby a jiného vlákna. Tady se to hodí víc:

Psychická porucha zvaná chronobundus je vlastně poruchou osobnosti a nikoliv psychózou v pravém slova smyslu. Její výskyt ve stádiu, které ovlivňuje samotnou existenci jedince tak, že pacient se stává nebezpečným pro sebe i své okolí, je vzácný. Vědeckým zkoumáním nebyla zjištěna dědičnost tohoto onemocnění. To znamená, že v kompenzované, tedy skryté, formě existuje u většiny, zejména mužské populace.
Dekompenzace tohoto onemocnění nastává nejčastěji buďto takzvaným šokem - osoba (většinou citově méně odolný jedinec) dostane nečekaně krásné a často drahé hodinky a prostě se z toho zblázní, a nebo postupným vývojem - do života pacienta vstupují lidé, často už sami nemocní touto chorobou, kteří si zakládají na hodinkách a interakcí se zdravým jednicem v něm zbudí myšlenku mít hodinky. Takový často i silný a citově stálý jedinec pak podlehne myšlence, že aby se ve společnosti takových lidí prostadil, potřebuje taky pořádné hodinky. K propuknutí nemoci touto cestou může dojít i aktivní účastí v internetových diskusích a působením na různých fórech, které je nutno považovat z psychiatrického hlediska za problémové či dokonce nebezpečné.

Společný vývoj nemoci pak vypadá zhruba tak, že jedinec si řekne, že by stálo zato mít další hodinky, pak další a další a přitom má ještě snahu si to odůvodnit, například:

-potřebuji potápky, co na tom, že se nepotápím - třeba začnu, 200m je málo, ještě jedny na 300, pro jistotu.
-potřebuji letecké hodinky - sice nelétám, ale je to od malička můj sen, tak proč si ho částečně nesplnit?
-potřebuji moonwatchky - vývoj jde kupředu, kdyby se začalo běžně létat na Měsíc, budu připraven, atd.

Pak může nastat situace srovnatelná snad jen s Velkým třeskem - člověk si všimne, že hodinky tvoří různé edice, limitky, dají se členit podle strojku, značky, materiálu atd. A to je průser. V této fázi ustupuje do pozadí nutnost odůvodnit si koupi hodinek. Jedinec je prostě musí mít a je schopný pro to udělat cokoliv. Tady je každá rada drahá. Každopádně, pokud se někdo dostal do této fáze, doporučuji vyhledat odbornou pomoc. Tady totiž končí všechna sranda.

Odesláno

I kdepak, já sem dávno v regresi:-) Měl sem zde jiný nick, který sem si nechal dobrovolně zrušit, když se organismus bránil, a už v tom opět lítám, včetně bundy, botů....:-)

Přesný počet hodinek nevím, ale okolo 60 to bude...

Fakt, jsi někde uprostřed. Máš štěstí, že jsi nezačal sbírat hodinky určitých značek nebo určitých zemí (i když asi u Tebe jeden Chronoland dost převažuje, že..?)

Pokud jsi schopen hodinky takhle jednoduše odhadem spočítat, máš to skoro pod kontrolou, nebo si to alespoň myslíš. To je dobrej pocit. Trochu se Ti začnou třást kolena, když začneš počet hodinek odhadovat VELMI zhruba, pomocí objemových či váhových jednotek (např. ,,ještě by se vešly do vany- už by se nevešly do vany- za uplynulý rok jsem koupil odhadem dva kbelíky hodinek"...apod.)..

Odesláno

Fakt, jsi někde uprostřed. Máš štěstí, že jsi nezačal sbírat hodinky určitých značek nebo určitých zemí (i když asi u Tebe jeden Chronoland dost převažuje, že..?)

Pokud jsi schopen hodinky takhle jednoduše odhadem spočítat, máš to skoro pod kontrolou, nebo si to alespoň myslíš. To je dobrej pocit. Trochu se Ti začnou třást kolena, když začneš počet hodinek odhadovat VELMI zhruba, pomocí objemových či váhových jednotek (např. ,,ještě by se vešly do vany- už by se nevešly do vany- za uplynulý rok jsem koupil odhadem dva kbelíky hodinek"...apod.)..

Nestraš:-)

Odesláno

:D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...