Honza.manta Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Manželka láká manžela do restaurace na oslavu narozenin: Manžel: "Víš, že do hospody nechodím." Manželka: "Pojď, uděláš mi radost." Manžel: "Stejně nemám oblek!" Manželka: "Půjčila jsem ti od souseda." Manžel: "A nemám peníze!" Manželka: "Nevadí, našetřila jsem." Tak teda jdouHned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní slovy: "Áááá, nazdar Milane!" "Ticho, jsem tu s manželkou.""Milane, tequilu jako vždycky?" "Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou!" Na pódiu probíhá striptýz, striptérka už odhodila všechno, a najednou zvolá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" A celá restaurace křičí: "Miláááááááán!" Manželka to nevydrží, zvedne se a odchází, manžel za ní, ona nasedne do taxíku, on za ní, a ona začne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normální chlap, a ty jsi takové prase!" Taxikář se ohlídne a říká: "Teda, Milane, s takhle protivnou kurvou tě vezu poprvé..."
polifka Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 PF2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Pěkný popisek, něco jako absolutní rým v praxi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Nechápu...http://www.cas.sk/clanok/303786/zamestnanci-pumpy-nevedeli-ci-maju-plakat-alebo-sa-smiat-tato-zena-posunula-hranice-hluposti-na-vyssi-level.html
geometr Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 A co musí teprve předvádět, když se koukne do zrcátka :-)
Povidláček Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 On: Miláčku, pojď si hrát na znásilnění.Ona: JÁ NECHCI!!On: Začínáš dobře ...
KFL Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) On: Miláčku, pojď si hrát na znásilnění.Ona: JÁ NECHCI!!On: Začínáš dobře ...Tohle jsem sem daval predevcirem ja a tys to komentoval jako prvni. Te ten vtip nejak chytil . Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem KFL
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 To je skleróza - já dostal pod stromeček velkou knihu vtipů a dneska jsem ho tam četl, tak jsem se rozdělil. Začíná to nějak brzy.
Povidláček Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ptá se Pepíček maminky: "Mami, a co dělá čáp, když zařídí miminko?""Co by, otočí se na bok a chrápe"
Bob Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 To je skleróza - já dostal pod stromeček velkou knihu vtipů a dneska jsem ho tam četl, tak jsem se rozdělil. Začíná to nějak brzy.
gougy Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 To je skleróza - já dostal pod stromeček velkou knihu vtipů a dneska jsem ho tam četl, tak jsem se rozdělil. Začíná to nějak brzy. v pohodě, to není žádný problém, nebo je, ale brzy zapomeneš
Kat251 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 To je skleróza - já dostal pod stromeček velkou knihu vtipů a dneska jsem ho tam četl, tak jsem se rozdělil. Začíná to nějak brzy. Velkou ... Ja len jednu skromnú radu. Rob si do tej knihy ceruzkou bodky ku vtipom, ktoré už si sem napísal
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 v pohodě, to není žádný problém, nebo je, ale brzy zapomeneš gdyby jste mu to furt nepřipomínali, už to mohl dávno zapomenout...............
Hasič Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Byl to Rákosník nebo vjetnamec? Měl tam večerku, co?
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 gdyby jste mu to furt nepřipomínali, už to mohl dávno zapomenout............... To od tebe nebylo hezké - na to se pokusím nezapomenout.
Liqid Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Židovský chlapec se židovskou hvězdou na svetru jde ghettem. Důstojník SS ho zastaví a ptá se ho: "Hej! Ty jsi Žid?" Na to chlapeček: "Ne, šerif, ty ko*ote...
Kat251 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky