Povidláček Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Jestli nějak varovat, tak max.zkusit troubit.... ale i to je podle mě na blbce za volantem zbytečný... jinak bych se vrátil k humoru ať to tu moc neplevelíme. Ještě že u nás nemáme třeba tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Jako ledasčemu se směju, tohle ale nechápu...
laskajefajn Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Tak asi nemáš smysl pro humor Kolik Ti je let jestli to neni tajny? Co toto: Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem laskajefajn
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Tak asi nemáš smysl pro humor Kolik Ti je let jestli to neni tajny? Co toto:To je fake. A starej. Ta ženská pak byla někde u Kimmela nebo kde. A už vim proč mi ten Pečenej sněhulák nepřijde vtipnej ani trochu - má v tom ruce Kohák, což je podle mě arcidebil. Ale jinak díky za psychoanalýzu :-)
šíma Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Bez ohledu na to, co měl kdo udělat, nebo neudělat, už jsem si mnohox všiml, že pokud se nejedná o opravdu pravoúhlou křižovatku, dávají někteří "řidiči" při odbočování vpravo blinkr vlevo. Nicméně jsme v zemi, kde si kromě vzdělání lze koupit i řidičské oprávněni, tedy nezbývá než se na silnicích řídit heslem Nicka Cartera : Vždy ve střehu!
brumko Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Nicméně jsme v zemi, kde si kromě vzdělání lze koupit i řidičské oprávněni...........Majk1 si v aktualizáciách stavu chce rýchlo urobiť E skupinu. Nechceš mu napísať PM? :-)))
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 No a nemá náhodou někdo na postavy Večerníčka a Rákosníčka autorská práva?No jestli je nemáš zrovna ty tak vůbec nevidim důvod to rozebírat :-D
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 no marketing z Lidlu by taky asi neskákal radostí hele..
wizard-ov Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ty brďo to je vidět, že se asi nikomu nechce zítra do práce... takové negativní vlny tady
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Já se slušně zeptal, protože ten jouda, co ten rádobyvtip kreslil, by mohl mít solidní problém.Vidim to minimalne na tri roky nepodminene. Ses nejak tema pravama namlsal, Krtecku.
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Já se slušně zeptal, protože ten jouda, co ten rádobyvtip kreslil, by mohl mít solidní problém.hele a nemá někdo práva na toho brouka Pytlíka co ho máš v avataru? :-D
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 hele a nemá někdo práva na toho brouka Pytlíka co ho máš v avataru? :-DTakovej byl vzdycky vopatrnej..
Trojan Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Voni už vám toho Rákosníčka vyženou z hlavy. Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem Trojan
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Zmizík měl zase dneska den, byl takový tichý, jenom se kýval ani jsem si nevšiml kdy odešel z kuchyně ven..... ......................až najednou jsem uslyšel křik.................... https://www.youtube.com/watch?v=VZseQG6rpos Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem mondeo2
clockyclock Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Tak v Blesku mají Hujery za 10K ... Rolky tak za 30.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Tak v Blesku mají Hujery za 10K ... Rolky tak za 30.. já su takovej tydýt, že Besk nečtu takovejch peněz, co jsem mohl ušetřit
clockyclock Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 já su takovej tydýt, že Besk nečtu takovejch peněz, co jsem mohl ušetřit No mně to poslal kámoš tu fotku, taky ty prasárny nečtu
gougy Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 No mně to poslal kámoš tu fotku, taky ty prasárny nečtu Vždy můžeme začít škoda, že už je po Vánocích, kdysi byl jeden z mých nejoblíbenějších dárků předplatné (Stereo & Video)
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 No mně to poslal kámoš tu fotku, taky ty prasárny nečtu Jednou jsem se v pendolinu zeptal chlapa naproti, že tam psali o tom jak muž při seskoku padákem překonal rychlost světla a on mi na to odpověděl : " to je divné, že se mu to povedlo že ? " smál jsem se až do Olomouce.Někteří lidi tomu asi i věří
Doporučené příspěvky