El Nano Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 tak tohle mi zlepšilo náladu :-))) https://www.youtube.com/watch?v=xEBqwkxBqhE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 tak tohle mi zlepšilo náladu :-)))ten úplný konec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 ten úplný konec.. no a bylo vymalováno............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 oooo Russian federation...welcome to Ukraine...a ten jeho úsměv...dobré prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Škoda, že ta třešinka na dortu zůstává jen na fantazii každého diváka. Doufám, že nezůstalo jen u speed limitu, ale došlo i na prošlé náplasti v lékárničce, sjetý vzorek pneumatik a uvalení vazby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Tiez ma to primelo k širokému esmevu . Frajirek to nakoniec pekne schytal. Ktovie ako by obstáli u naši zelených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 věčné dilema plusů a minusů recenzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Tiez ma to primelo k širokému esmevu . Frajirek to nakoniec pekne schytal. Ktovie ako by obstáli u naši zelených.Dříve jsem to zkoušel i u naší Policie, ale už jsou vzdělanější, naprosto funguje u MP a hlavně starších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Co lze vidět na silnici v Rusku: https://www.youtube.com/watch?v=WD2Dhnu3tP0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Víte jaký je rozdíl mezi prodanou nevěstou a posr@nou nevěstou? Prodaná je od Smetany, posr@ná je ze smetany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Blondýnka píše kamarádce: 38,5, všechno mně bolí.Odpověď: najdi si někoho s menším? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 věčné dilema plusů a minusů recenzí...Co teprv 27" iMac 5K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80208-sea-gull-g426/?p=1340572 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 :lol2: , tak to je výborný vlákno, to musí ten nový návštěvník nevinně se ptající tedy čumět na tu reprezentaci. Nechci našeptávat adminům, ale myslím že BAN by mu slušel alespoň měsíční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Taky jsem se chystal napsat, že je to jeden nejsprostšich výlevů, které jsem tady za ty čtyři roky viděl. A navíc úplně, ale úplně zbytečně. Smutné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Myslel jsem si, že má jen pokřivené názory, ale on to bude dement. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Ale zcela jistě se teď cítí jako morální vítěz, který nám mladým hlupákům chtěl ušetřit strasti svého těžkého disidentského života, a my ho krátkozrace odvrhli a poskytli svoje IP adresy CIA, BIS či FSB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Ještě že nejsem vůbec technickej typ a znám tak maximálně I.P. Pavlova a né co se tam řeší, ale vypadá to teda dost ostře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky