Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ale mně je teprve 24 a mamka je mladá, narozky jsem měl nedávno (listopad, tam není ani žádná výjimka s nulou nebo kratším rč u starších) :lol2: . Bohužel v dnešní době stačí zadat jméno a příjmení a své RČ vidím hned v obchodním rejstříku <_< .

Však počkej až Ti bude taky tolik :D :D

(jinak to, že se u mužů nepřičítá padesát, ví asi málokterá)

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z vlastní praxe mám zkušenost, že matky rodná čísla dětí (a mnohdy i manželů) znají. Otcové většinou neví nic, zato ale svižně tasí mobil a volají manželce.

Kolikrát mám pocit, že ani neví kdy se sami narodili (to nám výše ilustruje Ondoni :) ). Tuhle jsem tu měl chlapíka s datem narození tuším 21. února 1948. Tak mu bodře říkám, že má takový historický datum - chvilku na mě nechápavě koukal, tak dodávám "Vítězný únor...1948...". A von povídá "a jo...víte, že jsem si to nikdy neuvědomil?"

A ne, nebyla to ironie.

tak chlapi mají manželky a už pár let naštěstí mobily s upomínkami :D  Chlapík narozený v únoru musí být správný flegmoš bez televize a nebo narozky neslaví :D

Odkaz ke komentáři

Z vlastní praxe mám zkušenost, že matky rodná čísla dětí (a mnohdy i manželů) znají. Otcové většinou neví nic, zato ale svižně tasí mobil a volají manželce.

Kolikrát mám pocit, že ani neví kdy se sami narodili (to nám výše ilustruje Ondoni :) ). Tuhle jsem tu měl chlapíka s datem narození tuším 21. února 1948. Tak mu bodře říkám, že má takový historický datum - chvilku na mě nechápavě koukal, tak dodávám "Vítězný únor...1948...". A von povídá "a jo...víte, že jsem si to nikdy neuvědomil?"

A ne, nebyla to ironie.

no popravdě řečeno, kdyby mi to každou chvíli někdo nepřipomínal a kdyby to nebylo občas potřeba někam hlásit, tak bych úplně klidně svý datum narození zapomněl. Někteří se diví že to neslavím a já říkám že nevidím důvod. Kdybych třeba vyhrál mistrovství v krasobruslení nebo tak něco, to by byl důvod. Ale narozeniny? Ty přijdou samy od sebe, nic pro to nemusím dělat, jen tak koukat že už zas. A taky je fakt že ty nejlepší pařby byly ty nečekaný. Dlouho chystaný a očekávaný "povinný" oslavy většinou za moc nestály.

Odkaz ke komentáři

Máma po mě chtěla rodné číslo, tak jsem jí poslal v sms "/# # # #".                                                  #### = poslední 4 čísla za lomítkem

.

.

.

.

Odepsala mi "potřebuju celý".

Pobavilo, ale to jako neví, kdy jsem se narodil :lol2: ?

Moje matka mi k narozeninám celý život přeje 23.11. nebo 25.11. jsem 24.11. na to kolik mi je se neptám, abych ji neuváděl do rozpaků. :-D

Odkaz ke komentáři

no popravdě řečeno, kdyby mi to každou chvíli někdo nepřipomínal a kdyby to nebylo občas potřeba někam hlásit, tak bych úplně klidně svý datum narození zapomněl. Někteří se diví že to neslavím a já říkám že nevidím důvod. Kdybych třeba vyhrál mistrovství v krasobruslení nebo tak něco, to by byl důvod. Ale narozeniny? Ty přijdou samy od sebe, nic pro to nemusím dělat, jen tak koukat že už zas. A taky je fakt že ty nejlepší pařby byly ty nečekaný. Dlouho chystaný a očekávaný "povinný" oslavy většinou za moc nestály.

Hezky receno, mam to uplne stejne ;)

Odkaz ke komentáři

toto vlakno mi rijde asi tak nejvhodnejsi :))

Rolex ain't worth SHIT - Watchbubble imminent

Published on 19 Dec 2014

Prices on secondhand Rolex watches are starting to drop. Email: thomgxx100@gmail.com

Archie mu už odpověděl...

A tady je další video od Thomgxx100

https://www.youtube.com/watch?v=vP9m6nSN-3s

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odkaz ke komentáři

Ale mně je teprve 24 a mamka je mladá, narozky jsem měl nedávno (listopad, tam není ani žádná výjimka s nulou nebo kratším rč u starších) :lol2: . Bohužel v dnešní době stačí zadat jméno a příjmení a své RČ vidím hned v obchodním rejstříku <_< .

fakt? a kdy ses naposledy na "obchodní rejstřík" díval? že nějak se tam RČ už asi rok u statutárů, prokuristů, společníků a akcionářů neuvádějí....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...