VitekB Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Ale mně je teprve 24 a mamka je mladá, narozky jsem měl nedávno (listopad, tam není ani žádná výjimka s nulou nebo kratším rč u starších) . Bohužel v dnešní době stačí zadat jméno a příjmení a své RČ vidím hned v obchodním rejstříku . Však počkej až Ti bude taky tolik :D(jinak to, že se u mužů nepřičítá padesát, ví asi málokterá) Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Z vlastní praxe mám zkušenost, že matky rodná čísla dětí (a mnohdy i manželů) znají. Otcové většinou neví nic, zato ale svižně tasí mobil a volají manželce.Kolikrát mám pocit, že ani neví kdy se sami narodili (to nám výše ilustruje Ondoni ). Tuhle jsem tu měl chlapíka s datem narození tuším 21. února 1948. Tak mu bodře říkám, že má takový historický datum - chvilku na mě nechápavě koukal, tak dodávám "Vítězný únor...1948...". A von povídá "a jo...víte, že jsem si to nikdy neuvědomil?"A ne, nebyla to ironie.tak chlapi mají manželky a už pár let naštěstí mobily s upomínkami Chlapík narozený v únoru musí být správný flegmoš bez televize a nebo narozky neslaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 toto vlakno mi rijde asi tak nejvhodnejsi ) Rolex ain't worth SHIT - Watchbubble imminentPublished on 19 Dec 2014Prices on secondhand Rolex watches are starting to drop. Email: thomgxx100@gmail.com https://www.youtube.com/watch?v=5uDyiaZNQL4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Z vlastní praxe mám zkušenost, že matky rodná čísla dětí (a mnohdy i manželů) znají. Otcové většinou neví nic, zato ale svižně tasí mobil a volají manželce.Kolikrát mám pocit, že ani neví kdy se sami narodili (to nám výše ilustruje Ondoni ). Tuhle jsem tu měl chlapíka s datem narození tuším 21. února 1948. Tak mu bodře říkám, že má takový historický datum - chvilku na mě nechápavě koukal, tak dodávám "Vítězný únor...1948...". A von povídá "a jo...víte, že jsem si to nikdy neuvědomil?"A ne, nebyla to ironie.no popravdě řečeno, kdyby mi to každou chvíli někdo nepřipomínal a kdyby to nebylo občas potřeba někam hlásit, tak bych úplně klidně svý datum narození zapomněl. Někteří se diví že to neslavím a já říkám že nevidím důvod. Kdybych třeba vyhrál mistrovství v krasobruslení nebo tak něco, to by byl důvod. Ale narozeniny? Ty přijdou samy od sebe, nic pro to nemusím dělat, jen tak koukat že už zas. A taky je fakt že ty nejlepší pařby byly ty nečekaný. Dlouho chystaný a očekávaný "povinný" oslavy většinou za moc nestály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Máma po mě chtěla rodné číslo, tak jsem jí poslal v sms "/# # # #". #### = poslední 4 čísla za lomítkem....Odepsala mi "potřebuju celý". Pobavilo, ale to jako neví, kdy jsem se narodil ?Moje matka mi k narozeninám celý život přeje 23.11. nebo 25.11. jsem 24.11. na to kolik mi je se neptám, abych ji neuváděl do rozpaků. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 mozno si adoptovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Taková nabídka se neodmítá :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 no popravdě řečeno, kdyby mi to každou chvíli někdo nepřipomínal a kdyby to nebylo občas potřeba někam hlásit, tak bych úplně klidně svý datum narození zapomněl. Někteří se diví že to neslavím a já říkám že nevidím důvod. Kdybych třeba vyhrál mistrovství v krasobruslení nebo tak něco, to by byl důvod. Ale narozeniny? Ty přijdou samy od sebe, nic pro to nemusím dělat, jen tak koukat že už zas. A taky je fakt že ty nejlepší pařby byly ty nečekaný. Dlouho chystaný a očekávaný "povinný" oslavy většinou za moc nestály.Hezky receno, mam to uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Ten inzerát je maras :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) toto vlakno mi rijde asi tak nejvhodnejsi ) Rolex ain't worth SHIT - Watchbubble imminentPublished on 19 Dec 2014Prices on secondhand Rolex watches are starting to drop. Email: thomgxx100@gmail.com Archie mu už odpověděl... A tady je další video od Thomgxx100 https://www.youtube.com/watch?v=vP9m6nSN-3s Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Ten inzerát od Tomas_2002 mě totálně rozsekal :lol2: ultimátní masakr...lazurol bílý 3x2,5l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Vypadá to, že Thomgxx100 má s Rolexem nějaký problém... https://www.youtube.com/watch?v=zw3IlbaPgUc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Ale mně je teprve 24 a mamka je mladá, narozky jsem měl nedávno (listopad, tam není ani žádná výjimka s nulou nebo kratším rč u starších) . Bohužel v dnešní době stačí zadat jméno a příjmení a své RČ vidím hned v obchodním rejstříku . fakt? a kdy ses naposledy na "obchodní rejstřík" díval? že nějak se tam RČ už asi rok u statutárů, prokuristů, společníků a akcionářů neuvádějí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Donbrý den, jedny Marlbora..A má te 18? i ve studené vodě paní !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Tohle mi dnes udělalo radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/skutecna-historicka-lukostrelba- tohle je dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 tak tenhle joke doslova rozstřeluje :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/skutecna-historicka-lukostrelba- tohle je dost dobrý jo, asi dobrej bude, jen je škoda, že je to natočený, jak béčkovej film z Bollywoodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky