sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 limitka a pocta Jamesovi Cookovi zdroj zdroj zdroj vyrobca o Jamesovi Cookovi a jeho plavbach v CZ na wiki The dials are apparently not 100% hand-painted, but rather "hand-touch up painting. tri temy ?The Landing at Botany Bay in Australia? ? ?The Discovery of Antartica? ? ?The Death in Hawai? Only 25 sets will be produced and released worldwide. ?The Landing at Botany Bay in Australia? 1ST voyage 1768-1771 HMS Endeavour: Eastern Coastline of Autralia ?The Discovery of Antartica? 2nd voyage, 1772-1775 HMS Resolution and HMS Adventure ?The Death in Hawai? 3rd voyage, 1776-1779 HMS Resolution and HMS Discovery Each set retails for 156,000 Swiss Francs. 2
mt01 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 kde berete tolik času na hledání novinek atd... já jsem rád že se tady občas na něco podívám a napíšu pár příspěvků každopádně z tohohle jsem si sedl na p...l, moc krásný, tak teď nevím koupit PP nebo nekoupit a poohlídnout tady
Micey Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Moc pěkný, na první pohled mi připomněly Vulcain. Akorát si tak říkám, jestli těch korunek náhodou nemaj nějak málo..
sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 my niektori nehladame novinky novinky si hladaju nas
mt01 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 my niektori nehladame novinky novinky si hladaju nas člověče mám radost, mě se to pomalu dává do kupy,
sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 teraz presne neviem co ale tesim sa s tebou člověče mám radost, mě se to pomalu dává do kupy,
Micey Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 "big date and month indicator" To jsem blázen, vidíte na nich někdo ten měsíc? Nedaří se mi najít větší fotky. A těch korunek se taky nějak furt nemůžu dopočítat:)
sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 hladal som velke foto, este pred postnutim no nie su zatial.
Martin J. Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 hladal som velke foto, este pred postnutim no nie su zatial. Jsou opravdu krásné. Tady je myslím o něco větší fotka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 toto som samozrejme nasiel ale nie je to z danej kolekcie
Ghill Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Mesiac je rucicka (na kocni ma slnce). "big date and month indicator" To jsem blázen, vidíte na nich někdo ten měsíc? Nedaří se mi najít větší fotky. A těch korunek se taky nějak furt nemůžu dopočítat:)
Klabrdon Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Za mě teda ne e, ty obrázky mi přijdou na hodinkách totálně nevkusný..... ale sto lidí, sto chutí 1
zerrou Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 tiez nemusim,zachvilku limitka hana montana, aj ked to prevedenie je urcite na urovni ale tieto motivy na pozadi mi pridu nehodinarske.... 1
vanderB. Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 motivy nehodinarské? plavby, cesty, objevy, rovnobezky, poledníky, měření, pozorování hvězd, námořní chronometry atd. mnně to teda sedí, stejně jako Mercator k Vacheron a Constantin...a srovnavat Cooka s H. Montánou to není mimo mísu, ale mimo bazén! Cook byl řízek, četl jsem jeho deník, škoda jen, že ho snědli...
Don2008 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 motivy nehodinarské? plavby, cesty, objevy, rovnobezky, poledníky, měření, pozorování hvězd, námořní chronometry atd. mnně to teda sedí, stejně jako Mercator k Vacheron a Constantin...a srovnavat Cooka s H. Montánou to není mimo mísu, ale mimo bazén! Cook byl řízek, četl jsem jeho deník, škoda jen, že ho snědli... Presne tak a krásne hodinky.
instant Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Mne prídu tie hodinky parádne, obzvlášť ako zberateľská kolekcia /to sú takmer ideálne/. I keď ja mám slabosť na istý druh gýča, nazvime ho "cárskou školou elegancie". Arnold&Son sú naživo pôsobivé, keď som videl tieto moonphase, zostal som naozaj chvíľu užasnutý: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 (upraveno) tiez nemusim,zachvilku limitka hana montana, aj ked to prevedenie je urcite na urovni ale tieto motivy na pozadi mi pridu nehodinarske.... týýý brrrďo Nevíte, kde vzali arnoldi ty obrazy ? Respektive, jsou dle předloh, od koho a tak, nebo si je celý namalovali od začátku sami ? Jsou parádní, vytříbené, imperiální v tom dobrém slova smyslu - úplně jsem si vzpomněl na fascinující knížky, co jsem o cookovi četl. ( zerrou asi zná hlavně tu hmontanu, tak proto to srovnání) Korunek je fakt málo navrhoval bych jimi posít celou horní polovinu pouzdra, pěkně pravidelně co hodinku od devítky ke trojce (sorry - cestujeme kolemkoule, takže co 2 hoďky od šesti k šesti ) Pojďme hlasovat - který jsou nejhezčí? Upraveno 17. prosince 2010 uživatelem cigi
B.F.G. Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 týýý brrrďo Pojďme hlasovat - který jsou nejhezčí? Všechny tyto hodinky už jsem tu před nějakou dobou postoval. Moonphase jsou vůbec nejvíc boží a nejhezčí Arnoldy na světě Vyhrát sportku tak je z pazoury nesundám.
sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 srry snazim sa vzdy pred pastnutim sem cohokolvek hladat ci to tu nie je alebo nebolo. ale nenasiel som nic relevantne. moj osobny nazor je ze nie maestro Cook je hodny tychto hodiniek (zobrazenia na nich) ale prave naopak. Hodinky maju tu cest.... osobne sa mi paci vyjav stredny, tj. ?The Discovery of Antartica? v tom case, s tym vybavenim, v takych koncinach. kto zazil mrazive noci v skutocnej prirode kde clovek (konecne) nic neznamena tak si zvysok domysli sam. Rovnaky respekt maju u mna ludia ako Hillary, Norgay, Amundsen, tito ruski borci a podobni pionieri. Zasluzia si neustale pripominanie lebo posunuli hranicu ludstva a vnimania sveta. Mozno to znie pompezne a mozno ... a čo sa gýču týka...skusme wiki, nie som si isty ze by si firmy ako tato nieco podobne mohli dovolit. tak budme presni: Gýč (z nemeckého Kitsch) je odvodený umelecký prejav súčasnosti a minulosti bez pravých umeleckých hodnôt, využívajúci obľubu určitých námetov a motívov, v podaní tradičnom i módnom. Gýč sa zväčša prejavuje nízkym nárokom na umelecký ako abstraktno-logický úsudok jeho potenciálneho prijímateľa. Všeobecná zrozumiteľnosť alebo citovosť umeleckého diela však ešte nie je príznakom gýču. Podmienkou vzniku gýča je preberanie postupov a myšlienok, ktoré sami osebe síce majú zmysluplnú históriu, ale zlepené sú dohromady spôsobom, ktorý výslednému dielu nedodáva žiadnu pridanú hodnotu. Gýč postráda jednak schopnosť tradovať pôvodné umelecké prvky a takisto nedokáže vytvárať ani avantgardné umelecké syntézy. Od druhej polovice 19. storočia sa za gýč označujú nevkusné diela a predmety v oblasti výtvarného umenia a výraz sa postupne preniesol aj do ostatných umení.
Milis Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Je tam dramatickej začátek, dramatickej prostředek i dramatickej konec a jakkoli může každej motiv bez problému fungovat samostatně, tak se bojím, že vopravdickej chronomagor by měl mít všechny! Todle je snad první připadek, kdy si umím představit sám sebe jako Sběratele.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se