Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na polském hodinkovém fóru jsem objevil zajímavou informaci, že za našimi severními hranicemi právě vznikla nová značka hodinek Copernicus. Dva (nebo možná 3) členové stejně zaměřeného fóra hodinkových bláznů se vrhli na byznys v oboru mechanických hodinek. Jak budou úspěšní ukáže čas, osobně jim moc fandím. Nabídku posuďte sami.

• po měsících...
Odesláno

Orloje se jim zachtelo...

Jenom hnidopišská poznámka. Pražský orloj reprezentuje geocentrický model. Koperník je autorem modelu heliocentrického ;-)
Odesláno

Jenom hnidopišská poznámka. Pražský orloj reprezentuje geocentrický model. Koperník je autorem modelu heliocentrického ;-)

To je paráda, když člověk umí, tak i připomínky jsou trefný. Smekám.
Odesláno

Výborný postřeh, zřejmě o tom "něco" víš. :notworthy:

Stálo by za to jim o tom napsat. Nehledě na to, že polský hodinář se prezentuje "českým" orlojem.. to je trochu ""přez zub""

Odesláno

Flagship Mono se mi líbí :-) a to hodně. Jak jsem proletěl forum tak jsem zaregistroval cenu 4400 zl. teda pokud to patřilo zrovna k hodinkám.

Odesláno

To nebyla cena k hodinkám Copernicus, tam jenom člen fóra zmiňoval, že pokud by na nich bylo napsáno IWC, zákazníci by za ně byli ochotni platit takovou částku, přitom náklady na jejich produkci by u IWC byly nižší než u Copernicus, který si nemůže dovolit prodávat je za takovou cenu.

Odesláno (upraveno)

Odpověď z Varšavy, Flagship holt až na podzimek a ta cena 4400,- zl asi nebyla úplně mimo :

... Now only "Atlas Classic" is fully available. Flagship series is still in the production process and watches will be available about October-november. I will inform you as soon as possible about availability and price. We assume that standard version will be at about 1300 Euro, regulator will be a bit more expensive, but it depends on final costs. Of course you will be able to purchase it when watches will be finished, I just added you to mailing list and will inform you :-).

Best regards

Marcin Lewandowski

Upraveno uživatelem Klotzman
  • Po roku...
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

Mají něco do sebe.

souhlas. Regulator kolem 1400 e vypada jako zajimavej kauf...(tak snad do toho nebudou rvat technicku sul ---nemohl sem si neodpustit jede politicky nekorektni:) Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...