Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jen technická poznámka (k cenám se nevyjadřuji :-) ): pod neúplným nickem C....6 se může skrývat - na rozdíl od jiných písmenek - veliké množství lidí. Nedávno jsem to konzultoval s kamarádem, který je matadorem na Aukru. Jde o to, ze pokud se dnes někdo nov? registruje a použije místo nickname svou mailovou adresu, vygeneruje mu Aukro automaticky nickname ve formátu : ClientX, kde X je n?kolikamístné číslo. Vždy to začíná velkým C a končí číslicí. Takže uživatelů s nickem C.....6 je mnoho, v každé desítce takto registrovaných je jeden.

Je to presne jak pises. A jelikoz se u nas denne zaregistruje nekolik set uzivatelu. Je to casty nick. Upraveno uživatelem Angelous82
Odesláno

Je to presne jak pises. A jelikoz se u nas denne zaregistruje nekolik set uzivatelu. Je to casty nick.

... a díky neviditelnost vnitřku nicku taky  dokonale anonymní. Deset takových si může nevzájem šroubovat aukce a nikdo na ně nemůže...super!

Odesláno

Myslím. že to sledoval kde kdo, ale jen jeden zase trochu dokompletoval  :smile_anim:  budiž mu přáno, i když za to mohlo být cihel...

Tak snad už to má úplně komplet :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

11 tis za krabičku? No vážně? tomu se musím je smát :D

Návštěvník Jagman
Odesláno

cena se zvedne o 11tis? Prostě tomu neveřím né u Primek ani u Traktoru jo tak 2tis max bych chápal nehledě nato že mi v číně vyrobjej to samé aj stou patinou :D. Však to nemá jedinou značku prim

Odesláno

cena se zvedne o 11tis? Prostě tomu neveřím né u Primek ani u Traktoru jo tak 2tis max bych chápal nehledě nato že mi v číně vyrobjej to samé aj stou patinou :D. Však to nemá jedinou značku prim

Moc bych se nesmál- a Manťákovi gratuluju. Tohle chtělo nejen široké primkařské srdce, toto byl prostě příhoz s gulama. No, bude z toho pěkný kompletek- a že dohromady to svou cenu má, o tom bych nediskutoval.

Odesláno

Evidentně máš přehled :lol2:

Odesláno

Tady nejde o to, o kolik se zvedne cena. Na tu se.re bily tesak. Jde o to, mit to komplet. Ty hodinky za to stoji a uplne chapu ten krasny pocit koukat najednou na ty hodinky na puvodnim reminku v originalni krabicce... Gratuluji a tak trochu lidsky zavidim.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Vám někdo šáhnul na primky co? Já sem zvědavej kolik mezi náma mladejma je nadšenejch do Primek kolik se nadchne a kolika to bude za 10-20-30 let něco říkat pak napíšu omluvnou esej

A máme pravdu přehled nemám jen mi příde bláznive dát 11tis což je spousta penez za něco co je možná originální krabička na řemínek prim traktor tot muj názor tak se hned nepo .)

Inak gratuluju každému kdo má zbytečnějch 11tis mám mou poklonu

Odesláno

Vám někdo šáhnul na primky co? Já sem zvědavej kolik mezi náma mladejma je nadšenejch do Primek kolik se nadchne a kolika to bude za 10-20-30 let něco říkat pak napíšu omluvnou esej

A máme pravdu přehled nemám jen mi příde bláznive dát 11tis což je spousta penez za něco co je možná originální krabička na řemínek prim traktor tot muj názor tak se hned nepo .)

Inak gratuluju každému kdo má zbytečnějch 11tis mám mou poklonu

Jak píšu, každej na to ty koule nemá. Možná si tady zkus trochu počíst, něco prohlídnout, a když se pro ty primky nenadchneš- nevadí, už tak je nás docela dost.

Odesláno

Jagman: Mozna jednou pochopis. Taky mi trvalo dost dlouho, nez jsem pochopil, ze historie je dulezita. Kazdy z nas ma moznost kousek z ni zachovat pro budoucnost. Je jedno, zda to budou hodinky, nebo lokomotiva. Co odevzdas s hrdosti svemu synovi, az jednou budes klonit hlavu? Zacni o tom premyslet dnes a mozna to ve stari budes mit jednodussi. Obdivuji cloveka, ktery s vasni v srdci jde za svym snem. Doufam, ze jednou v zivote taky zazijes ten krasny pocit sam pro sebe, ktery vetsina lidi kolem.nebude chapat, ale.pro tebe bude znamenat strasne moc. Preji ti to a preji to kazdemu cloveku!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...