Honza.manta Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 A máme pravdu přehled nemám jen mi příde bláznive dát 11tis což je spousta penez za něco co je možná originální krabička na řemínek prim traktor tot muj názor tak se hned nepo .) Alespoň si přečti tu aukci - to není krabička na řemínek, ale krabička a řemínek.
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) hej hej zase klid chlapci neřek sem že nemá rád Prim a staré veci sakra však mám starej Jaguar zbírku Pojot De luxe a několik primek taky A hold jak píšete nemám koule abych dal 11 tisíc za něco o čem někdo tvrdí že je to originál krabikča k Prim Traktor a kdo hold má 11 zbytečnejch má muj obdiv tot celé Jaj beru Z5 a omlouvám se hlavně že se hned do mě pánove obujou ale upozornit na chybu to ne Manta promin a díky beru Z5 a du spát sem moc unavenej Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem Jagman
kerob Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 (upraveno) Tak krabička a řemínek jsou na světě.Tak teď ještě ty zcizeny orliky az se nekde objevi a budou kompletni! Upraveno 9. ledna 2014 uživatelem kerob
JR_2010 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Vám někdo šáhnul na primky co? Já sem zvědavej kolik mezi náma mladejma je nadšenejch do Primek kolik se nadchne a kolika to bude za 10-20-30 let něco říkat pak napíšu omluvnou esej A máme pravdu přehled nemám jen mi příde bláznive dát 11tis což je spousta penez za něco co je možná originální krabička na řemínek prim traktor tot muj názor tak se hned nepo .) Inak gratuluju každému kdo má zbytečnějch 11tis mám mou poklonuJen pro Tvoji informaci, řemen na traktor vypadá takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj internet
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jen pro Tvoji informaci, řemen na traktor vypadá takhleklinovy-remen-a13x1250-li-1280lw.jpgzdroj internet +1
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Se poserte že sem se překouknul Ale ani JR moc nečtě já vubec řemínek neřešil
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Tak krabička a řemínek jsou na světě.Tak teď ještě ty zcizeny orliky az se nekde objevi a budou kompletni! nene, tahle krabička je z armádních skladů
JR_2010 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 ...originální krabička na řemínek prim traktor... JR čte co je napsáno a určitě se neposral...
kerob Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 nene, tahle krabička je z armádních skladůaha, tak to jsem na ni nepoznal,a vono je to na ni nekde napsano???
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 No NA řemínek NE včetně řemínku já si řemínku nevšim tak sem ho neřešil tak nevím co tu dávaš řemem na traktor
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 aha, tak to jsem na ni nepoznal,a vono je to na ni nekde napsano??? vím kdo je prodávající
JR_2010 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 No NA řemínek NE včetně řemínku já si řemínku nevšim tak sem ho neřešil tak nevím co tu dávaš řemem na traktorJdi radši spát, jsi unavenej...
JaRooN Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 A máme pravdu přehled nemám jen mi příde bláznive dát 11tis což je spousta penez za něco co je možná originální krabička na řemínek prim traktor tot muj názor tak se hned nepo .)No... Jelikoz jsi psal o originalu a remenu a traktoru, tak z toho proste vysel krasny, epesni originalni remen na traktor... Kapito?
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Se poserte že sem se překouknul Ale ani JR moc nečtě já vubec řemínek neřešil Jagman má den na vychladnutí.
JaRooN Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jagman má den na vychladnutí.Snad mu to bude stacit? To vis, v tomto pocasi, kdyz slunicko sluni jak blaznive...
zekon7302 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Snad mu to bude stacit? To vis, v tomto pocasi, kdyz slunicko sluni jak blaznive...Nebude a bude ještě protivnější.
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Bacha na skládačky. Armovák je šejdrem a dýnko se mi taky nezdá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Minimalne to dynko je jako pest na oko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se