Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To neni cifr z Parexa!To by je musel p.Hněvsa mít už před 5 lety takové ciferníky a to pochybuji,že takové měl.Nemá ani takovë ani podobné v nabídce,pokud jsem se dobře díval na jeho stránky.Ať tady někdo dá na chrono foto ciferník ,,potápěč,, z Parexa.

Odesláno

Také mně není známo, že by Parexo mělo v nabídce nově dělané (Čína) ciferníky na Prim Sport II potápěče.

Prosil bych zdejší pisálky, ať píší jasně a ne v náznacích a hádankách.

Ať má každý příspěvek nějakou vypovídací hodnotu pro ostatní!

Odesláno

Snažil jsem se porovnat se svým ciferníkem a žádné rozdíly nebo markanty, podle kterých bych poznal, že se jedná o fejk jsem neshledal. Takže, já nevím. Rád bych se podíval na ciferník z druhé strany, jakým způsobem je opracovaný. Pořád se přikláním k variantě, že se jedná o originál. Jinak amen s Primkami..

Odesláno

Na první pohled viditelný rozdíl mezi originálním a Parexo ciferníkem je font písma nápisu PRIM, nejvíce je to vidět na písmenu M . Oba potápěčské cifry o parr příspěvků nahoře jsou originály.

Odesláno

Pořád ta tvoje stará a stejná mantra s ODsazenou korunkou snad při každých leteckých v inzerci? Už zde bylo řečeno mnohokrát, že odsazená korunka protékala, byla brzy měněna za klasickou sportovní a na leteckých bych ji v dobrém stavu považoval za vzácnost. Na odsazenou nebombírovanou korunku je namístě se ptát pouze při nabídce NOS nebo nenošených kusů. Když ji má, je to původní kus. Když ji nemá, je to s nějvětší pravděpodobností novodobá skládačka a prodejce tě chce napálit. V případě této aukce: http://aukro.cz/puvodni-prim-sport-2-letecke-automatic-se-zarucak-i4739934920.html se zdá být na hodinkách všechno v pořádku a jako větší zajímavost mi připadá tato fotka boku pouzdra se sraženou hranou, což jsem takto dobře vyfocené zatím na leteckých nezaznamenal. Možná se nakonec ještě budeme muset po letech omluvit Petrovi Svetrovi za lepší postřeh a to ho taky myslím nemám špatnej.

Nějaká nová kachna? Originál letecké korunky těsnily standardně dobře. Prostě jako každé se po nějaké době těsnění ošoupalo a potom byly nahrazeny korunkami bez odsazení, protože ty už se nedělaly. Mám doma několik původních leteckých korunek s odsazením a všechny těsní perfektně.

Odesláno

V pohodě, ale jinak je to Parexo, nedávno dorazila z číny další zásilka cifrů..

Tak buď konkrétní,napiš nám jaké,nebo dej i fotky cifrů,které do Parexa došla,až všichni víme,nač si máme dávat pozor.

Je nějaký nový povedený?

Odesláno

Tak buď konkrétní,napiš nám jaké,nebo dej i fotky cifrů,které do Parexa došla,až všichni víme,nač si máme dávat pozor.

Je nějaký nový povedený?

Nechceš počkat až ta aukce skočí? Nebo jsi prodávající?

Odesláno

Zdravím příznivce hodinek PRIM. Pánové, tohle jsem objevil na Sbazaru.cz. Co na to říkáte?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Nevím ale,co má momentální prodej na Aukru společného s fotkami ciferníku dovezených z Číny o kterých se tu psalo ???

Ta fotka je z aukra

Zdravím příznivce hodinek PRIM. Pánové, tohle jsem objevil na Sbazaru.cz. Co na to říkáte?

attachicon.gif5445fddfe95b800867840200.jpg

attachicon.gifprim orlik.png

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43484-prim-orlik/?p=1267787

Kdo je nemá, fňuká že je to moc. Kdo je má, levnějc by je nedal :-)

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

řekněte mi, že je to umělá cena...

http://aukro.cz/prim-sport-1-i4746107473.html

nebo fakt někomu stálo za to to ožužlané pouzdro a z fotek nerozeznatelný cifr?

Těžko soudit z těch mizernejch fotek, ale jestli to náhodou nebyly číslované PS1: kovová vložka lunety, bombírované ručky, na jedné fotce se zdá, že i to číslo tam je... pak by byly za babku...

Odesláno

No, koupit za babku a prodat za moře peněz je holt dnes móda.  Já si počkám- víc už to vylézt nemůže .

Něco podobnýho jsem četl ve starších vláknech a tam byla cenovka okolo třiceti.

Co tě vede k takovýmu závěru? Lidí investujících do hodinek je čím dál víc, starý kousky lezou raketově nahoru, inflace to taky zrovna neulehčuje. Podle mě to bude naopak, jestli tu cenu dneska nemaj, tak ji jednou mít budou.

A 3 příhozy přes 60k  na kal. 97 taky o něčem svědčí.

Odesláno

Něco podobnýho jsem četl ve starších vláknech a tam byla cenovka okolo třiceti.

Co tě vede k takovýmu závěru? Lidí investujících do hodinek je čím dál víc, starý kousky lezou raketově nahoru, inflace to taky zrovna neulehčuje. Podle mě to bude naopak, jestli tu cenu dneska nemaj, tak ji jednou mít budou.

A 3 příhozy přes 60k  na kal. 97 taky o něčem svědčí.

Máš pravdu. Podobné vášně jsem ale viděl i u jiných sběratelských komodit, po kterých dnes neštěkne pes.  Za pár let je koupím od někoho, kdo si myslel že do toho uložil peníze . Uvidíme,  jestli se mýlím. Pokud vím, někteří ze zdejších členů kupovali Orlíky  i devadesátsedmy v posledních dvou letech. Určitě by nechtěli zveřejnit za kolik, že ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...