straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Aha- a s čím teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 To zkrátíme, když mas hosypa http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17381-fake-galerie/?p=1404748 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jo tahle diskuse byla fakt dobrá no jak myslíš, vymlouvat ti to nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Líp bych to nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 ..................... chudoba a Prim nějak souvisí? Ano. Než jsem začal sbírat Primky, byl jsem bohatý .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ano. Než jsem začal sbírat Primky, byl jsem bohatý .......... to chápu. Taky mám asi ve sbírce docela uloženo. Když ale přišla otázka zda jít ještě dál, rozhodl jsem se udělat si raději občas radost pěknými chronográfky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Ano. Než jsem začal sbírat Primky, byl jsem bohatý .......... Dobrá hláška, to si zapíšu Podle mě, kdo sbírá hodinky, nemůže být nebohatý ale znám hodně skutečně bohatých lidi, kteří by nedali za hodinky více jak 1000 korun . Podle mě to má co do činění s nějakým komplexem, či chlapským přechodem ..... alespoň mi to neustále říká manželka. Ale na druhou stranu je ráda, že si hraju a nezlobím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Aha, ona nevi, ze si hrajes a presto zlobis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Aha, ona nevi, ze si hrajes a presto zlobis...Vsítils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Všiml jsem si nabídky Prim Orlík II s poměrně dost poškrábaným safírovým sklem, nechápu to poškrábání. Jak se to může v běžném provozu stát , pokud teda majitel nedělal v diamantových dolech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 http://www.kralovstvihodin.cz/prim-orlik-ii-c-1268 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Všiml jsem si nabídky Prim Orlík II s poměrně dost poškrábaným safírovým sklem, nechápu to poškrábání. Jak se to může v běžném provozu stát , pokud teda majitel nedělal v diamantových dolech :-)Myslím,že stačí křemičitý písek co se dává do některých omítek a struktur.A jak se říká,stokrát nic umořilo vola.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Tak to sem myslel, že safírové sklo ustojí , ale asi velmi trefně řečeno " stokrát nic umořilo vola...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Trefis sikovne brizolit a safír to neustoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Co víte o této limitce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Řekl bych, že nějaká soukromá iniciativa. Před nějakou dobou už to samé proběhlo aukrem bez těch čísel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tož taky na to čučim jak z jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 ".... sestavené z původních továrních NOS dílů " . Nechci domyslet kolik těch NOS leteckých dílů ještě existuje. Naštěstí jsem k nim neměl nikdy důvěru, prý vyrobeno 200 či 500 nečíslovaných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 ".... sestavené z původních továrních NOS dílů " . Nechci domyslet kolik těch NOS leteckých dílů ještě existuje. [/size]Naštěstí jsem k nim neměl nikdy důvěru, prý vyrobeno 200 či 500 nečíslovaných [/size] [/size]a co je na nich špatnýho? Továrních skládačka v limitovaný sérii k výročí. Mé to přijde jako zajímavý počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 a co je na nich špatnýho?Továrních skládačka v limitovaný sérii k výročí. Mé to přijde jako zajímavý počin.Já nepsal, že by na nich bylo něco špatnýho. Ba naopak, vypadají origo, jsou hezký a jak píšeš je to zajímavý počin. Jenom ta inflace leteckých hodinek poslední dobou mě zaráží. Ale nám to může být jedno. Tys je prodal a já je nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se