Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Ano. Než jsem začal sbírat Primky, byl jsem bohatý ..........

Dobrá hláška, to si zapíšu  :clap:  :clap:

Podle mě, kdo sbírá hodinky, nemůže být nebohatý ale znám hodně skutečně bohatých lidi, kteří by nedali za hodinky více jak 1000 korun . 

Podle mě to má co do činění s nějakým komplexem, či chlapským přechodem ..... alespoň mi to neustále říká manželka. Ale na druhou stranu je ráda, že si hraju a nezlobím :eek:   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Všiml jsem si nabídky Prim Orlík II s poměrně dost poškrábaným safírovým sklem, nechápu to poškrábání. Jak se to může v běžném provozu stát , pokud teda majitel nedělal v diamantových dolech :-)

Myslím,že stačí křemičitý písek co se dává do některých omítek a struktur.A jak se říká,stokrát nic umořilo vola....

Odkaz ke komentáři

".... sestavené z původních továrních NOS dílů " . Nechci domyslet kolik těch NOS leteckých dílů ještě existuje. [/size]

Naštěstí jsem k nim neměl nikdy důvěru, prý vyrobeno 200 či 500 nečíslovaných  :lol2:[/size] [/size]

a co je na nich špatnýho?

Továrních skládačka v limitovaný sérii k výročí. Mé to přijde jako zajímavý počin.

Odkaz ke komentáři

a co je na nich špatnýho?

Továrních skládačka v limitovaný sérii k výročí. Mé to přijde jako zajímavý počin.

Já nepsal, že by na nich bylo něco špatnýho. Ba naopak, vypadají origo, jsou hezký a jak píšeš je to zajímavý počin. Jenom ta inflace leteckých hodinek poslední dobou mě zaráží. 

Ale nám to může být jedno. Tys je prodal a já je nekoupil  :clap:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...