Doophy Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 To Doophy, pokud je chceš renovovat, nemá cenu kupovat předražené PS1.Stejně dostaneš vše nové, pokud to teda budeš chtít a připrav si necelých 20000Czk.Do fabriky stačí poslat příslušný strojek v tomto případě cal.68.3 a o zbytek se postarají.Nebo si sem dej poptávku do rubriky koupím a třeba se ti někdo ozve.Tyto z Aura jsou dost onošené. Děkuji moc za radu. Zkusím ještě hledat popř. sem dát inzerát. Ještě jednou děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Já osobně nemám dobrou zkušenost z nákupu na Aukru, hned první mi napálil,Igeny byly seskládné, snad z nejhorších dílů co doma sulcoval .V loni na podzim jsem koupil na Antiku Diplomaty a tam mi zůstala po prvním natažení v prstech korunka i s hřídelkou.Po reklamaci mi prodejce poslal pár drobných zpět.Jen jeden místní člen Doorian mi poslal hodinky v pořádku, dík Juro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Již jednou jste mi dobře poradili, tak to zkusím podruhé. Co si myslíte o tomto: https://aukro.cz/prim-sport-i-etue-6920842035 Když jsem viděl co zde místní borci umí s PRIM SPORT I., tak jsem si tak nějak zamiloval a chtěl bych si je pořídit. Našel jsem na aukru (odkaz výše) a nevím zda-li vše odpovídá a kolik je za ně "rozumná" cena. Děkuji moc za Vaší pomoc a rady. Jestlipak se cena vyšplhá až k této hranici https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-i-6583.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 To jako prodává jedny hodinky 2x http://knizka6.webnode.cz/chranene-dilny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Já osobně nemám dobrou zkušenost z nákupu na Aukru, hned první mi napálil,Igeny byly seskládné, snad z nejhorších dílů co doma sulcoval .V loni na podzim jsem koupil na Antiku Diplomaty a tam mi zůstala po prvním natažení v prstech korunka i s hřídelkou.Po reklamaci mi prodejce poslal pár drobných zpět.Jen jeden místní člen Doorian mi poslal hodinky v pořádku, dík Juro... Pánové, docela mě děsíte s nákupem na aukru. Abych pravdu řekl nechtěl bych zatím do hodinek investovat takovou částku jako našel NOWIS na antiku. Třeba k tomu časem dospěji (a je to velice pravděpodobné), ale zatím ne. Vlastním několik PRIMEK, které nosím, ale jejich stav není 100%ní a jedny co vypadají nejlépe (viz profilová) jsou zase běžný typ.Sport 1 a nebo Diplomat je toužebný sen, který bych si rád za rozumnou cenu splnil a časem (po nastřádání nějakého finančního obnosu) je nechal renovovat, tak jak si takový skvost zaslouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Děkuji moc za radu. Zkusím ještě hledat popř. sem dát inzerát. Ještě jednou děkuji za pomoc.Tady máš na antiku jedny za super cenu https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-i-nerezove-pouzdro-7169.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Olezly chrom v prodeji starych hodinek na antik-hovorka pochopim, ale toto uz je moc: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-1949-quartz-7223.html Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Prostě se snaží prodat nefunkční hodinky za nasolenou cenu. Zase všechny zápory uvádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Tak tohle mě docela překvapilo. Sice beru, že cal.97 je vzácný, ale.... to jak ta cena naskakuje je brutální. Kolik je tam lidí od "nás"? :-) Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 byly časy, kdy se tu probíhající aukce nezveřejňovaly a nekomentovaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Tak tohle mě docela překvapilo. Sice beru, že cal.97 je vzácný, ale.... to jak ta cena naskakuje je brutální. Kolik je tam lidí od "nás"? :-)som tam! teda... ak sa ráta aj sledovanie, ako to celé dopadne Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 byly časy, kdy se tu probíhající aukce nezveřejňovaly a nekomentovaly Odkaz jsem smáznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 O co jde?Nebo o co slo?Jaky odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Odkaz jsem smáznul.Jak smázul? Nebo jsi opět moderátorem, tentokrát v utajení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 baza: http://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Naprosto souhlasím. Vím o nich celou dobu a sleduju, ale dávat sem odkaz... Prodej za pevnou cenu budiž, aukce fakt nee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Jak smázul? Nebo jsi opět moderátorem, tentokrát v utajení? Jsem uklízečka v Prim sekci. To jsem byl.i před moderování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Aha. Chodím do Prim sekce krátce, tak to jsem nevěděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Dražba skončila. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Tak tomu nerozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se