Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nehledám spiknutí, kde není/být nemusí, akce "kup včil!" se někomu secsakramentsky vydařila, byl prostě ve správnou chvíli na správném místě, doufám, že to byl aspoň někdo "z našich"... :) A financ to trefil a pěkně mě rozesmál, děkuju! :cheers:

Odesláno

p.Irenka znovu boduje, vzácne hodinky bez fazetkového púzdra a s nesprávnou sekundovkou, číslo na dýnku je tiež veľmi vysoké a silno pochybujem, že dnu bude strojček typu 0101...

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/vzacne-prim-prouzky-rok-1959-funkcni-7151.html

d50e698bf15d8c63f7ece686c679b8e0.jpg1139afadadc0613b3bd8dbc55a7882da.jpg

Ahoj a neni mozne, ze je to tak spravne? - prijde mi, ze je mam uplne stejne - pekny stav a bastlene mi nepripadaji, ale jsem zacatecnik ;-)

Odesláno

Pravdepodobne si vlozil nespravne fotografie, lebo pyzama s centralnou sekundovkou a kal.68.4 sa velmi nezhoduju s primkami vyrobenymi o 20 rokov skor ;) Kazdopadne p.Irenka na fotke nema originalny stav tak, ako som uz spomenul vyssie.

Odesláno

Pravdepodobne si vlozil nespravne fotografie, lebo pyzama s centralnou sekundovkou a kal.68.4 sa velmi nezhoduju s primkami vyrobenymi o 20 rokov skor ;) Kazdopadne p.Irenka na fotke nema originalny stav tak, ako som uz spomenul vyssie.

Tak to se omlouvam - postnul jsem fotky toho co jsem chtel. Mel jsem za to, ze to jsou pyzama a ne neco novejsiho... jsem v oboru chvilicku ;-)

Odesláno

Již jednou jste mi dobře poradili, tak to zkusím podruhé. Co si myslíte o tomto: https://aukro.cz/prim-sport-i-etue-6920842035 Když jsem viděl co zde místní borci umí s PRIM SPORT I., tak jsem si tak nějak zamiloval a chtěl bych si je pořídit. Našel jsem na aukru (odkaz výše) a nevím zda-li vše odpovídá a kolik je za ně "rozumná" cena. Děkuji moc za Vaší pomoc a rady.

Odesláno

Rád bych je renovoval tak abych je mohl nosit, ale budu muset najít někoho kdo to dělá. Jak jsem psal, jsem tu nový, nikoho neznám a nevím jaké jsou možnosti. Jediné do vím je, že se mi líbí, chtěl bych je nosit a až lépe porozumím hodinkám prim, rak bych si chtěl udělat nějakou pěknou sbírku...

Odesláno

Ahoj, to ješte neznamená, že výherce ty Orlíky dostane. Určite se najde spousta Aukráků, kteří budou puvodního majitele lámat, aby jim ty

Orlíky prodal třeba o 500, 1000, 10000 a více.  Budou psát majiteli, že v rozhodný okamžik nebyli u svého přístroje, nešel internet, pes se dávil apod. Aukce je uzavřena až máte hodinky na ruce, Další možnost je, že se domluvili na nějaké vyšší částce, aby majitel nemusel platit Aukru vyšší poplatek. Tak to vidíte, ty Orlíky jsou takový náš malý český Bitcoin..

Odesláno

Ahoj, to ješte neznamená, že výherce ty Orlíky dostane. Určite se najde spousta Aukráků, kteří budou puvodního majitele lámat, aby jim ty

Orlíky prodal třeba o 500, 1000, 10000 a více.  Budou psát majiteli, že v rozhodný okamžik nebyli u svého přístroje, nešel internet, pes se dávil apod. Aukce je uzavřena až máte hodinky na ruce, Další možnost je, že se domluvili na nějaké vyšší částce, aby majitel nemusel platit Aukru vyšší poplatek. Tak to vidíte, ty Orlíky jsou takový náš malý český Bitcoin..

To je dost možné a nelze to vyloučit. Zákulisí nikdo nezná, krom majitele. Pokud ale vím, poplatky na Aukru pro tuto kategorii jsou 6,5% z konečné ceny a maximálně 999kč za každý prodaný kus. Jinými slovy, kdo má zboží nad patnáct tisíc platí aukru pořád stejný poplatek 1000kč a to jestli prodává za 25K a nebo 1M je úplně jedno. 

Odesláno

To Doophy, pokud je chceš renovovat, nemá cenu kupovat předražené PS1.Stejně dostaneš vše nové, pokud to teda budeš chtít a připrav si necelých 20000Czk.

Do fabriky stačí poslat příslušný strojek v tomto případě cal.68.3 a o zbytek se postarají.

Nebo si sem dej poptávku do rubriky koupím a třeba se ti někdo ozve.Tyto z Aura jsou dost onošené.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...