colommbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Však inzerent píše, že ciferník, vložka lunety a ručičky jsou nové. V tomto případě nePrim, nýbrž Parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorCZ Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Však inzerent píše, že ciferník, vložka lunety a ručičky jsou nové. V tomto případě nePrim, nýbrž Parexo.Děkuji za odpověď, musím více studovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Ciferník Igenů je na pohled identifikovatelný podle špičky uprostřed písmene M - u originálu špička dosahuje dole do úrovně zakončení krajních nožek písmene, u dílu Parexo nee, je o kousek výš. Orig. vložka lunety pak má horní stranu číslice 3 ve třicítce rovnou a číslice 4 ve čtyřicítce je nahoře otevřená, Parexo má trojku celou kulatou a čtyřka je uzavřená. Dokud jsem nepřišel sem, taky jsem to nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 To jsou krásky, pane !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 jj Igenů není nikdy dost. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Pán taky není žádný troškař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Předpokládám, že jsi na tom velice podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Běhají tady jedny okrové za druhýma a já nemám pořád žádné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 straspol: Já děkuji pánovi! Petr.S: Taky jsem je jen okukoval a pouštěl slinu, až se zčistajasna štěstí usmálo, už jsem tu o tom psal. A tož ono se usměje i na tebe, třeba kolega MaraThon má přinejmenším dvoje, zbytečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Já vím, jsou od místního člena, než jsem se rozhoupal a domluvil co a jak, tak si mi je vyfouknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 straspol: Já děkuji pánovi! Petr.S: Taky jsem je jen okukoval a pouštěl slinu, až se zčistajasna štěstí usmálo, už jsem tu o tom psal. A tož ono se usměje i na tebe, třeba kolega MaraThon má přinejmenším dvoje, zbytečně... Veliký omyl, tahle hláška. Nikdy jsem neměl žádný hodinky zbytečně- vždycky jsem strašně potřeboval všechny co jsem měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Tak nějak ti rozumím. Nejsem sběratel, Primky, jež mě nějak zaujaly, mám od každých jedny, zato Igeny mám šestery, ač nosím stále jen jedny (nerez.) A to jsem o ně před rokem vlastně neměl zájem vůbec... P.S. Okrové (podobně jako modré a červené) ale fakt jen jedny. Upraveno 3. března 2018 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Krásné to máte, okrové si nechte,jsou ošklivé, já potřebuji červené, nutně už dva měsíce, před tim byly hnusné. Chci je tak, že se trápím, nejím, nespím, už jsem z toho přibral tři kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Co si myslíte o těchto hodinkách? Upraveno 6. března 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Renovace. Sběratelsky nezajímavé, na nošení dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ano renovace jasná, ale jestli v Eltonu? Přijde mi to, že to v Eltonu nevzniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Krom ciferníku a strojku to vše vypadá jak z Eltonu. Pouzdra jsou i z jiného zdroje, ale ne tato korunka, ty dával Elton, ještě než jim došly. Čekám, až se uráčí vyrobit nové, asi jedou na pětiletky nebo co :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Podle řemínku bych řekl, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 to pouzdro je jine nez renovacni od Eltonu... a reminek taky vypada spis na MPM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tohle provedení řemínku jsem už taky viděl, jako běžné nové zboží určené k prodeji. Na druhé části řemínku je vytlačeno MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se