Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Ciferník Igenů je na pohled identifikovatelný podle špičky uprostřed písmene M - u originálu špička dosahuje dole do úrovně zakončení krajních nožek písmene, u dílu Parexo nee, je o kousek výš. Orig. vložka lunety pak má horní stranu číslice 3 ve třicítce rovnou a číslice 4 ve čtyřicítce je nahoře otevřená, Parexo má trojku celou kulatou a čtyřka je uzavřená. Dokud jsem nepřišel sem, taky jsem to nevěděl. :)

post-53456-0-14062200-1519934515_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

straspol: Já děkuji pánovi! :cheers:

Petr.S: Taky jsem je jen okukoval a pouštěl slinu, až se zčistajasna štěstí usmálo, už jsem tu o tom psal. A tož ono se usměje i na tebe, třeba kolega MaraThon má přinejmenším dvoje, zbytečně... :D

Odkaz ke komentáři

straspol: Já děkuji pánovi! :cheers:

Petr.S: Taky jsem je jen okukoval a pouštěl slinu, až se zčistajasna štěstí usmálo, už jsem tu o tom psal. A tož ono se usměje i na tebe, třeba kolega MaraThon má přinejmenším dvoje, zbytečně... :D

Veliký omyl, tahle hláška. Nikdy jsem neměl žádný hodinky zbytečně- vždycky jsem strašně potřeboval všechny co jsem měl...

Odkaz ke komentáři

Tak nějak ti rozumím. :) Nejsem sběratel, Primky, jež mě nějak zaujaly, mám od každých jedny, zato Igeny mám šestery, ač nosím stále jen jedny (nerez.) A to jsem o ně před rokem vlastně neměl zájem vůbec...  :rolleyes:

P.S. Okrové (podobně jako modré a červené) ale fakt jen jedny.

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...