Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na letecké patrí trošku iná korunka (podobná tej z PS1), ale veľa leteckých má aj korunku z humbert (mohla sa tam dostať počas servisu), čiže podľa mňa to nie je až taký problém, mne by skôr chýbalo to číslo na dýnku (okrem 000215  :lol2: )

Odesláno

na letecké patrí trošku iná korunka (podobná tej z PS1), ale veľa leteckých má aj korunku z humbert (mohla sa tam dostať počas servisu), čiže podľa mňa to nie je až taký problém, mne by skôr chýbalo to číslo na dýnku (okrem 000215  :lol2: )

Tak pokud nemělo víčko číslo,neprošly armádou,nýbrž šly do prodejen Klenoty,ne?

Odesláno (upraveno)

Koukám, že tu někde máme manufakturu na ciferníky Spartak, tenhle už je lepší. Možná až příliš bezchybný...

https://www.sbazar.cz/bajonety2sv/detail/51347170-prim-spartak

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Tak pokud nemělo víčko číslo,neprošly armádou,nýbrž šly do prodejen Klenoty,ne?

Je to tak. Mal som tym skor na mysli to, ze tie prave letecke su pre mna armadne a teda s cislom na dynku, spravna korunka uz nehra taku velku rolu :)

Odesláno

Je to tak. Mal som tym skor na mysli to, ze tie prave letecke su pre mna armadne a teda s cislom na dynku, spravna korunka uz nehra taku velku rolu :)

Jasně, a protože ty na Aukru nebyly s číslem,proto se vydražily jak se vydražily.

Odesláno (upraveno)

dnes som konecne pochopil vyznam RARE :D

autor je znamy, cervene igeny s novodobou ocelovou korunkou. nehovoriac o tom zvacseni dierky pre stejsku na puzdro (na tejto fotke nevidiet).

Za tu cenu to je fakt rare :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem CsabaC
Odesláno

Ahoj, jsi si jistý, že je korunka ocelová? Nemohla by to být nová originální korunka? Já jich pár nakoupil, teda dokud ještě nějaké pán měl. 

Odesláno

Csaba: A nešlo by prosím udělat názornou srovnávací fotku všech tří korunek vedle sebe? Parexo se pozná, ale u téhle, pokud je opravdu ocelová, žádný viditelný rozdíl nevidím. Bez možnosti porovnání se nepozná.

Odesláno

ked sa k tomu dostanem mozem spravit. no moja povodna je bez chromu. tvar ma v podstate pekny, no povrch ma zmenenu farbu. ak sa mi podari doriesit dalsiu, tak potom by som dal zrovnanie. velmi maly rozdiel v nich je...ale inak je ta ocelova celkom vydarena. parexo je uplne o niecom inom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...