Sonny919 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 na letecké patrí trošku iná korunka (podobná tej z PS1), ale veľa leteckých má aj korunku z humbert (mohla sa tam dostať počas servisu), čiže podľa mňa to nie je až taký problém, mne by skôr chýbalo to číslo na dýnku (okrem 000215 )
Aneta Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Čekala jsem, že půjdou za víc, proto jsem si říkala, že s nimi třeba něco není v pořádku.
Sonny919 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 možno o nich nevedelo veľa ľudí, púzdro môže byť tak isto z humbert, z tých foto to ťažko posúdiť, preto je cena asi ok
CsabaC Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Dakujem za citat. Tak zase nieco nove som sa dozvedel
Daftra Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 na letecké patrí trošku iná korunka (podobná tej z PS1), ale veľa leteckých má aj korunku z humbert (mohla sa tam dostať počas servisu), čiže podľa mňa to nie je až taký problém, mne by skôr chýbalo to číslo na dýnku (okrem 000215 )Tak pokud nemělo víčko číslo,neprošly armádou,nýbrž šly do prodejen Klenoty,ne?
Biges Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Koukám, že tu někde máme manufakturu na ciferníky Spartak, tenhle už je lepší. Možná až příliš bezchybný... https://www.sbazar.cz/bajonety2sv/detail/51347170-prim-spartak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. září 2018 uživatelem Biges
Sonny919 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Cislice sa mi zdaju prilis tluste a puzdro je z postspartakov.
Sonny919 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Tak pokud nemělo víčko číslo,neprošly armádou,nýbrž šly do prodejen Klenoty,ne?Je to tak. Mal som tym skor na mysli to, ze tie prave letecke su pre mna armadne a teda s cislom na dynku, spravna korunka uz nehra taku velku rolu
Daftra Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Je to tak. Mal som tym skor na mysli to, ze tie prave letecke su pre mna armadne a teda s cislom na dynku, spravna korunka uz nehra taku velku rolu Jasně, a protože ty na Aukru nebyly s číslem,proto se vydražily jak se vydražily.
CsabaC Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 (upraveno) dnes som konecne pochopil vyznam RARE autor je znamy, cervene igeny s novodobou ocelovou korunkou. nehovoriac o tom zvacseni dierky pre stejsku na puzdro (na tejto fotke nevidiet).Za tu cenu to je fakt rare Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2018 uživatelem CsabaC
stenly Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Ahoj, jsi si jistý, že je korunka ocelová? Nemohla by to být nová originální korunka? Já jich pár nakoupil, teda dokud ještě nějaké pán měl.
CsabaC Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 ja som presvedceny, ze je ocelova. mam doma original, parexo i novu ocelovu. tu zrovna i na ruke v záhadnom puzdre.
Hudson10 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Ten Venclovský na fotce má stejně na ruce Elton Igen.. ( to kvůli medůsám)
Karlos Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Csaba: A nešlo by prosím udělat názornou srovnávací fotku všech tří korunek vedle sebe? Parexo se pozná, ale u téhle, pokud je opravdu ocelová, žádný viditelný rozdíl nevidím. Bez možnosti porovnání se nepozná.
CsabaC Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 ked sa k tomu dostanem mozem spravit. no moja povodna je bez chromu. tvar ma v podstate pekny, no povrch ma zmenenu farbu. ak sa mi podari doriesit dalsiu, tak potom by som dal zrovnanie. velmi maly rozdiel v nich je...ale inak je ta ocelova celkom vydarena. parexo je uplne o niecom inom
stenly Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Pokud nebudeš mít nos origo korunku tak to nemá smysl fotit. Já bych to nafotil, ale bohužel já zase nemám záhadu a parexo?
CsabaC Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 tak nafot tu nos a daj sem. ja dam zahadu a parexo. original je tvarovo o cosi mensi podla mna
Sonny919 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 záhadná nemá také ostré zuby ako NOS originálna a podľa toho sa to dobre pozná.
CsabaC Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 (upraveno) ocelova, trocha zle podmienky na foto, inak to spracovanie mi pride to iste, myslim povrch, ak by foto bola lepsia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2018 uživatelem CsabaC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se