Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No, M je az dolu, 17 taky jak stara a ta fluorescencni barva je nanesena nerovnomerne.

Přehlédl jsem se a četl jsem že to vypadá na Parexo. Proto jsem se tak hloupě zeptal. Už jsem asi dnes přetažený.. :rolleyes: Myslím si, že u těchto je snad vše v pořádku. Uvidíme co napíší zdejší znalci..

Upraveno uživatelem Marek Khyr
Odesláno (upraveno)

Nojo- to je vidět oko zkušenýho člověka...

Nech si toho :pokey: , nojo no, tehdy jsem si naběhl, ale natolik to povzbudilo můj ochablý intelekt, že už si to pamatuju.

Co si myslite o techto Igenech?

Jsou v pohodě a i docela dobrý stav, jen se mi zdá, že mají mezi dvanáctkou a jedničkou prasklé sklíčko.

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

V pohode asi jo, ale k NOS (nikdy nenosenemu) stavu maj po peclivejsi prohlidce docela daleko... dynko je docela dost osoupane, sklicko je nejen poskrabane, ale velmi pravdepodobne i praskle (mezi 9 a 10), pouzdro sice neni na mosaz, ale ze by se blejskalo jak nove, to taky ne...

post-5784-093040300 1346533120.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno

Ale to byla jen humorná nadsázka :oneeyed02:

Asi tu nebývám dost často na to, abych dokázal vstřebat co nadsázka je, a co už ne. Nepobral jsem to, no. Každopádně mě neskutečně s..e, když se časově utrhnu, a na chronomagu od čechů bez přiznané dyslexie musím číst, že hodinky stáli třy tisíce. Vím, že to není váš případ, proto jsem na to naskočil.

Odesláno

V pohode asi jo, ale k NOS (nikdy nenosenemu) stavu maj po peclivejsi prohlidce docela daleko... dynko je docela dost osoupane, sklicko je nejen poskrabane, ale velmi pravdepodobne i praskle (mezi 9 a 10), pouzdro sice neni na mosaz, ale ze by se blejskalo jak nove, to taky ne...

post-5784-093040300 1346533120.jpg

Pěkný rozbor "NOS" stavu, ale hodinky jinak pěkné.

Odesláno

:sad01_anim: Ohromné..... za 4.100kč

Bastl PAREXO za cca 1/2 ceny renovace v Eltonu, fakt super!!! Někdo se zase spálil a až zjistí, že má doma "Prim" made in china, tak nebude chápat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...