Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

V 14. 9. 2012 v 20:45, P_P napsal:

Včera se nepodařilo vydražit tyto Prim Diplomat AUKRO, dnes jsou tam o 500 Kč levnější.

Před časem o Diplomaty velká bitva, tentokrát nic. Něco mi uniká, proč je nikdo nechce? Rád se poučím. Díky za Vaše postřehy.

Protoze tam jsou ted 3x, dvoje za 4500 a jedny horsi za par set, ale pujdou asi jeste nahoru. Ty, co tam jsou znova za 4500, zacinaly na 5700, ale nikdo je nechtel, tak musel slevovat, akorat porad malo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se nepodařilo vydražit tyto Prim Diplomat AUKRO, dnes jsou tam o 500 Kč levnější.

Před časem o Diplomaty velká bitva, tentokrát nic. Něco mi uniká, proč je nikdo nechce? Rád se poučím. Díky za Vaše postřehy.

Na Diplomatech má cenu hlavně pouzdro a ciferník.

Pouzdro je citlivý na oleštění zlacení. Mrkni na hrany nabízených Diplomatů, jsou zakulacený = oleštěný, u korunky je to vidět nejvíc. Ciferníky trpí korozí, zašednutím, loupe se z nich černý tisk.

Z momentální nabídky Diplomatů na Aukro se nosit nedá nic, leda pro někoho na náhradní díly.

EDIT: Nebo jako základ pro renovaci, jenže takový se dají sehnat levnějc

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Tak za ty prachy radši o něco hezčí a s číslem, ne...?

Odkaz ke komentáři

V 15. 9. 2012 v 9:24, financ napsal:

Na Diplomatech má cenu hlavně pouzdro a ciferník.

Pouzdro je citlivý na oleštění zlacení. Mrkni na hrany nabízených Diplomatů, jsou zakulacený = oleštěný, u korunky je to vidět nejvíc. Ciferníky trpí korozí, zašednutím, loupe se z nich černý tisk.

Z momentální nabídky Diplomatů na Aukro se nosit nedá nic, leda pro někoho na náhradní díly.

EDIT: Nebo jako základ pro renovaci, jenže takový se dají sehnat levnějc

Jsou opravdu tak spatny?? Ty dvoje za 4500 vypadaly jako docela slusny stav. Jine, co tam byly predtim mely napriklad sramy na pouzdre. Z fotek se to nesnadno poznava, ale prave tyhle dvoje mi pripadly jako vic nez dobre, v porovnani s nekterymi jinymi, co byly k mani. Pominu treba ty za 12, co byly opravdu NOS, ale i ponekud predrazene.

Jako stav "zaklad k renovaci" bych videl treba vsechny ty Sporty I, co jsou neustale na Aukru, ale vypadaji, ze je nekdo nosil poslednich 20 let 24x7. To se o tech Diplomatech moc rict neda.

Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2012 v 15:27, Morvagor napsal:

Jsou opravdu tak spatny?? Ty dvoje za 4500 vypadaly jako docela slusny stav. Jine, co tam byly predtim mely napriklad sramy na pouzdre. Z fotek se to nesnadno poznava, ale prave tyhle dvoje mi pripadly jako vic nez dobre, v porovnani s nekterymi jinymi, co byly k mani. Pominu treba ty za 12, co byly opravdu NOS, ale i ponekud predrazene.

Jako stav "zaklad k renovaci" bych videl treba vsechny ty Sporty I, co jsou neustale na Aukru, ale vypadaji, ze je nekdo nosil poslednich 20 let 24x7. To se o tech Diplomatech moc rict neda.

Sbírková kvalita, nenošené. Prodávající je buď podvodník nebo vtipálek

http://aukro.cz/prim-diplomat-incabloc-sbirkova-kvalita-nenosene-i2632139951.html

Odkaz ke komentáři

I popis konkrétní aukce by se měl zachovat:

Prodám pánské společenské hodinky PRIM DIPLOMAT, INCABLOC, datumovka, bílý ciferník, zlacené, ve sbírkové kvalitě, vše zcela funkční a luxusní, přesně jdoucí, vč. nového koženého pásku. Hodinky jsou neškrábnuté, a to jak na pouzdru, dýnku, tak na skle. Ručičky jsou pozlacené. Vhodné i jako dar, stav jako nové. Vše původní, nerenovované-redukuji sbírku.

Edit: Prodejce Kody8

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2012 v 18:41, straspol napsal:

Uf, to byly šarvátky...tak to jsem zvědavej, co mi přijde v obálce...

Blahopřeji k úspěchu v dražbě. Taky by mě zajímal reálný stav. Dle fotek, nevím, nevím, ale často to klame. Ale ty si s tím poradíš...

Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2012 v 22:53, Trololo napsal:

http://aukro.cz/nepouzite-pouzdro-prim-autom-c-k24-i2637512876.html

Koukám že už tam přihazuješ Straspole. smile_anim.gif

To víš...už mám těchhle dílů zajímavou sbírečku...ale to je zase jiný prodejce...dost jsem u něj finančně vytekl, takové krásné věci...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...