Morvagor Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 V 14. 9. 2012 v 20:45, P_P napsal: Včera se nepodařilo vydražit tyto Prim Diplomat AUKRO, dnes jsou tam o 500 Kč levnější. Před časem o Diplomaty velká bitva, tentokrát nic. Něco mi uniká, proč je nikdo nechce? Rád se poučím. Díky za Vaše postřehy. Protoze tam jsou ted 3x, dvoje za 4500 a jedny horsi za par set, ale pujdou asi jeste nahoru. Ty, co tam jsou znova za 4500, zacinaly na 5700, ale nikdo je nechtel, tak musel slevovat, akorat porad malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) V 14. 9. 2012 v 20:45, P_P napsal: Včera se nepodařilo vydražit tyto Prim Diplomat AUKRO, dnes jsou tam o 500 Kč levnější. Před časem o Diplomaty velká bitva, tentokrát nic. Něco mi uniká, proč je nikdo nechce? Rád se poučím. Díky za Vaše postřehy. Na Diplomatech má cenu hlavně pouzdro a ciferník. Pouzdro je citlivý na oleštění zlacení. Mrkni na hrany nabízených Diplomatů, jsou zakulacený = oleštěný, u korunky je to vidět nejvíc. Ciferníky trpí korozí, zašednutím, loupe se z nich černý tisk.Z momentální nabídky Diplomatů na Aukro se nosit nedá nic, leda pro někoho na náhradní díly.EDIT: Nebo jako základ pro renovaci, jenže takový se dají sehnat levnějc Upraveno 15. září 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 V 14. 9. 2012 v 20:45, P_P napsal: Včera se nepodařilo vydražit tyto Prim Diplomat AUKRO, dnes jsou tam o 500 Kč levnější. Před časem o Diplomaty velká bitva, tentokrát nic. Něco mi uniká, proč je nikdo nechce? Rád se poučím. Díky za Vaše postřehy.Tak za ty prachy radši o něco hezčí a s číslem, ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 15. 9. 2012 v 9:24, financ napsal: Na Diplomatech má cenu hlavně pouzdro a ciferník. Pouzdro je citlivý na oleštění zlacení. Mrkni na hrany nabízených Diplomatů, jsou zakulacený = oleštěný, u korunky je to vidět nejvíc. Ciferníky trpí korozí, zašednutím, loupe se z nich černý tisk.Z momentální nabídky Diplomatů na Aukro se nosit nedá nic, leda pro někoho na náhradní díly.EDIT: Nebo jako základ pro renovaci, jenže takový se dají sehnat levnějc Jsou opravdu tak spatny?? Ty dvoje za 4500 vypadaly jako docela slusny stav. Jine, co tam byly predtim mely napriklad sramy na pouzdre. Z fotek se to nesnadno poznava, ale prave tyhle dvoje mi pripadly jako vic nez dobre, v porovnani s nekterymi jinymi, co byly k mani. Pominu treba ty za 12, co byly opravdu NOS, ale i ponekud predrazene.Jako stav "zaklad k renovaci" bych videl treba vsechny ty Sporty I, co jsou neustale na Aukru, ale vypadaji, ze je nekdo nosil poslednich 20 let 24x7. To se o tech Diplomatech moc rict neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 15:27, Morvagor napsal: Jsou opravdu tak spatny?? Ty dvoje za 4500 vypadaly jako docela slusny stav. Jine, co tam byly predtim mely napriklad sramy na pouzdre. Z fotek se to nesnadno poznava, ale prave tyhle dvoje mi pripadly jako vic nez dobre, v porovnani s nekterymi jinymi, co byly k mani. Pominu treba ty za 12, co byly opravdu NOS, ale i ponekud predrazene.Jako stav "zaklad k renovaci" bych videl treba vsechny ty Sporty I, co jsou neustale na Aukru, ale vypadaji, ze je nekdo nosil poslednich 20 let 24x7. To se o tech Diplomatech moc rict neda. Sbírková kvalita, nenošené. Prodávající je buď podvodník nebo vtipálek http://aukro.cz/prim-diplomat-incabloc-sbirkova-kvalita-nenosene-i2632139951.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) I popis konkrétní aukce by se měl zachovat: Prodám pánské společenské hodinky PRIM DIPLOMAT, INCABLOC, datumovka, bílý ciferník, zlacené, ve sbírkové kvalitě, vše zcela funkční a luxusní, přesně jdoucí, vč. nového koženého pásku. Hodinky jsou neškrábnuté, a to jak na pouzdru, dýnku, tak na skle. Ručičky jsou pozlacené. Vhodné i jako dar, stav jako nové. Vše původní, nerenovované-redukuji sbírku. Edit: Prodejce Kody8 Upraveno 16. září 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Jojo, tenhle prodejce se stejným textem prodává i přechromovaný ocucaný bonbon Prim sport 2. Asi jeho oblíbený text, který nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 17:43, Honza.manta napsal: Jojo, tenhle prodejce se stejným textem prodává i přechromovaný ocucaný bonbon Prim sport 2. Asi jeho oblíbený text, který nemění.Uf, to byly šarvátky...tak to jsem zvědavej, co mi přijde v obálce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 18:41, straspol napsal: Uf, to byly šarvátky...tak to jsem zvědavej, co mi přijde v obálce... Gratulace k těm dvojkovým automatům, které právě skončily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 18:41, straspol napsal: Uf, to byly šarvátky...tak to jsem zvědavej, co mi přijde v obálce... Blahopřeji k úspěchu v dražbě. Taky by mě zajímal reálný stav. Dle fotek, nevím, nevím, ale často to klame. Ale ty si s tím poradíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Co na TO říkáte ? Akorát jsem z toho jelen:Čína vyrobila strojky ZJSFrancie udělala zapouzdřeníNení zde nápis PRIM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 18:59, PetrM napsal: Blahopřeji k úspěchu v dražbě. Taky by mě zajímal reálný stav. Dle fotek, nevím, nevím, ale často to klame. Ale ty si s tím poradíš...Já vím, že ten stav je strašnej, ale prostě jsem je potřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 To jsi sem neměl dávat, ten prodejce tam má takovejch krásnejch kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 22:00, Trololo napsal: To jsi sem neměl dávat, ten prodejce tam má takovejch krásnejch kousků. Nojo, většinou vkládávává v noci, chce to hlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 22:00, Trololo napsal: To jsi sem neměl dávat, ten prodejce tam má takovejch krásnejch kousků. To má, o tom žádná, však když se to neprodá za KUP TEĎ, tak to tam dá ještě jednou, znovu se to neprodá...pak to dá od korunky a jde se do bitvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) A od korunky to většinou bejvá dražší než za kup teď. edit: super, někdo už mi vyfouknul automaty. Upraveno 16. září 2012 uživatelem Trololo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 http://aukro.cz/nepouzite-pouzdro-prim-autom-c-k24-i2637512876.html Koukám že už tam přihazuješ Straspole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 22:53, Trololo napsal: http://aukro.cz/nepouzite-pouzdro-prim-autom-c-k24-i2637512876.html Koukám že už tam přihazuješ Straspole. To víš...už mám těchhle dílů zajímavou sbírečku...ale to je zase jiný prodejce...dost jsem u něj finančně vytekl, takové krásné věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 To se nedivim, má opravdu moc hezký zboží. Např. http://aukro.cz/zajimave-primky-typ-011-c-k25-i2637512932.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 V 16. 9. 2012 v 23:17, Trololo napsal: To se nedivim, má opravdu moc hezký zboží. Např. http://aukro.cz/zajimave-primky-typ-011-c-k25-i2637512932.htmlDěláte to, kluci, schválně? Trochu přemýšlím že si na AUKRu změním nick... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se