papen Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 DíkyTé aukci moc nerozumím - napřed mne někdo přehodil, jak jsem ostatně očekával a pak příhoz zrušil a hodinky padly ke mně. Jsem z toho ještěřice omamná. Ahoj, hodinky jsem prodával já :-) Někdo přihodil asi 3-4hodiny před koncem a za půl hodiny mi píše, jestli mohu jeho příhoz smazat, že se spletl...tak nevím jestli neumí číst nebo o co šlo. Nic méně, jsem rád, že se dostali do chronorukou :-)
Tyg80 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 A HonzaManta tedy platil cenu pouze nepatrně větší, než kolik přihazoval třetí v pořadí? Potom bych to považoval za vcelku v pořádku, ne?Dík za odpověď :-)
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Jojo, už jsem zaplatil, jen jsem z toho byl trochu vykulený, protože mi přišlo, že jsem přehozen a vzápětí mi přišlo, že jsem vítěz. Já si nestěžuju, já je fakt chtěl. Edit: překlep Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem Honza.manta
papen Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 A HonzaManta tedy platil cenu pouze nepatrně větší, než kolik přihazoval třetí v pořadí? Potom bych to považoval za vcelku v pořádku, ne?Dík za odpověď :-) Zrušený příhoz byl v hodnotě cca.2450czk. Konečná cena se vrátila na úroveň před zrušením příhozu, takže k žádnému navýšení ceny nedošlo.
odjinud Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Hm, tak to zase nějak extrémně nevyskočily... každopádně gratulace novému majiteli! :-)
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 No naposledy jsem na ně dal víc než dvakrát tolik, než teď(zatracenej alkohol, ale chutná mi) a nevyhrál jsem je - fakt si nestěžuju.
straspol Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 No naposledy jsem na ně dal víc než dvakrát tolik, než teď(zatracenej alkohol, ale chutná mi) a nevyhrál jsem je - fakt si nestěžuju.Honzo, kua, jak já Ti je nepřeju
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Honzo, kua, jak já Ti je nepřeju Já zase docela jo, se podívej na sebe, mít doma dvoje fialové televizky a být tak chamtivý, že nám ty jedny nenabídneš....styď se!!!
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 No mně jedny stačej, já jsem skromnej.
atomicsteve Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Tak teď se taky jedny porevoluční Prim Sport automaty prodaly asi za stopade...A já blbec na ně zapomněl
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Tak teď se taky jedny porevoluční Prim Sport automaty prodaly asi za stopade...A já blbec na ně zapomněl Nejsi sám !!!A to jsem si myslel, že jsem si tu aukci uložil...
Návštěvník rama Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Můžete sem dát i odkaz na tu aukci?
Demi Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 http://aukro.cz/velky-konvolut-hodinek-i2782360574.html
Demi Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 ...jo jo...je to o nas..ni....takové aukce jdou vždycky mimo můj zájem (špatné fotky, quartz) a pak se zpětně ukáže, co tam bylo za poklady....teď abych detailně zkoumal každou nekvalitní fotku a hledal, jestli v hromadě šrotu nejsou schovaný nějaký poklady, který by taky šly za stopade
booker007 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) http://aukro.cz/velk...2782360574.html Ani mi tu aukci radši ani nepřipomínejte !!! EDIT: ale stejně mě nejde do hlavy, že to skončilo takhle blbě a tolik z nás na to zapomnělo. Podle mě aukce byla nějak záhadně zkrácená...teda pokud to vůbec jde. Já si totiž myslím, že měla končit úplně v jinou dobu. Ale možná si to pletu nebo jsem se překoukl a vy ostatní se mnou ,) Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem booker007
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Ani mi tu aukci radši ani nepřipomínejte !!! EDIT: ale stejně mě nejde do hlavy, že to skončilo takhle blbě a tolik z nás na to zapomnělo. Podle mě aukce byla nějak záhadně zkrácená...teda pokud to vůbec jde. Já si totiž myslím, že měla končit úplně v jinou dobu. Ale možná si to pletu nebo jsem se překoukl a vy ostatní se mnou ,) Já jsem si byl zase jistý, že jsem ji měl ve sledování a nikde jsem ji nenašel, asi chyba lávky...
Jeronimo Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Výše uvedenou aukci jsem měl taky ve sledovaných a taky jsem zapoměl, nebo mi proklouzla, nevím, ale štve mě to.
straspol Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Já zase docela jo, se podívej na sebe, mít doma dvoje fialové televizky a být tak chamtivý, že nám ty jedny nenabídneš....styď se!!! Ale vždyť tohle jsem už párkrát někde vysvětloval, jak to je...že je potřebuju, prostě..no..
Rob2805 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 No teda... Tohle bych snad koupil už jenom kvůli tomu věnování! http://aukro.cz/prim-tv-televize-automatic-pekne-i2793720978.html (sorry, nemohl jsem si pomoct a nedat to sem)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se