Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajimalo by me, jestli uz se někdo setkal s tímto znakem na dýnku leteckých PRIM, je to původně od stejného prodejce jako u gen. Sochora. Prý to má být rarita pro papaláše z bývalého režimu.

Je to evidentne ryte novou technologii, rizene pc. Drive bylo vse razene a to co bylo ryte (rucne) podle toho taky vypadalo (viz vsechna exoticka venovani na dynkach prim z 60/70a 80tych let...) a razene taky samozrejme.

Odesláno

Je to evidentne ryte novou technologii, rizene pc. Drive bylo vse razene a to co bylo ryte (rucne) podle toho taky vypadalo (viz vsechna exoticka venovani na dynkach prim z 60/70a 80tych let...) a razene taky samozrejme.

Podepisuju. Podobná technologie jako s tím věnováním...fréza, myslím.

Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, kdyz jsme u te inzerce, prihazuju na tyhle igeny, nebudte hamouni a taky mi nechte jedny:-) xxxxxxxxxxxxx

Diky vsem aukce nezucastnenym a omlouvam se, pokud jsem off-topic.

Já si myslím, že tohle sem nepatří a taky jsem ti příspěvek smazal.

Edit: Neber to osobně, ale tady se aukce komentují většinově až po skončení a takhle se domlouvat - to je jednak asi dost podpásovka vůči prodávajícímu a druhak tím jen spoustu lidí upozorníš na možná zajímavou aukci. A nedělej si iluze, co se týče fakt zajímavých aukcí, tak si tu jdou po krku i kamarádi. Jinak vítej na fóru.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, kdyz jsme u te inzerce, prihazuju na tyhle igeny, nebudte hamouni a taky mi nechte jedny:-)

xxxxxxxxxxx

Diky vsem aukce nezucastnenym a omlouvam se, pokud jsem off-topic.

Gratuluju, kdo o té aukci ještě nevěděl, tak už je v obraze :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Zajimalo by me, jestli uz se někdo setkal s tímto znakem na dýnku leteckých PRIM, je to původně od stejného prodejce jako u gen. Sochora. Prý to má být rarita pro papaláše z bývalého režimu.

Já to z té fotky nepoznám, mohla by být ostřejší. Ale každopádně je to buď frézka nebo laser - číslicově řízené.

Odesláno

Pánové, byl jsem kontaktován prodejcem leteckych prim, který mi tyto hodinky emailem nabídl k prodeji s tím, že s nepřeje zveřejneni fotky dynka, asi k tomu na zaklade odezvy ma sve duvody :sad01_anim: Bohuzel, nevim, jak foto z diskuze odstranit. Pokud mi poradite, ci foto rovnou vymazete (pokud je to mozne), budu rad :smile_anim: Prodejce, ktereho asi vetsina z nas zna se vyjadril dost nevybirave, takze to nechci zbytecne hrotit. Diky.

Odesláno

Pánové, byl jsem kontaktován prodejcem leteckych prim, který mi tyto hodinky emailem nabídl k prodeji s tím, že s nepřeje zveřejneni fotky dynka, asi k tomu na zaklade odezvy ma sve duvody :sad01_anim: Bohuzel, nevim, jak foto z diskuze odstranit. Pokud mi poradite, ci foto rovnou vymazete (pokud je to mozne), budu rad :smile_anim: Prodejce, ktereho asi vetsina z nas zna se vyjadril dost nevybirave, takze to nechci zbytecne hrotit. Diky.

Máš to smazané.

Odesláno

Nojo :-) cena aeskulapů nějak roste. To je tím že je jich relativně málo :whistle:

Teď šly jedny ze Slovenska za 4k6, asi budu muset doma přesvědčit paní, že je pacoši moc neocení a měla by je prodat.

Odesláno

No a kdo teda byl ten prodejce ?

Odesláno

No a kdo teda byl ten prodejce ?

Dobrá otázka. Mně a asi dost dalších by to zajímalo. Tak to napiš nějak maskovaně, aby se zase narozčílil - třeba pozpátku. :goof:

Odesláno

jak tohleto dopadne - lidska blbost je nekonecna...

http://aukro.cz/prim...html#tabsAnchor

Moc nechápu v čem je ta lidská blbost???

Už v popisu je psáno asi nenošené,ne nenošené.A že záručák nepatří k hodinkám jsem uvedl také.K tomu podrobné nafocení hodinek ze všech možných stran a uhlů (ve velkém rozlišení).Co víc by si mohl kupec přát.

Odesláno

Dobrá otázka. Mně a asi dost dalších by to zajímalo. Tak to napiš nějak maskovaně, aby se zase narozčílil - třeba pozpátku. :goof:

At se treba po$ere, jednou se k ty fotce podepsal(a) do inzeratu, tak neni duvod to nejak tajit a tim mu pripadne napomahat s trestnou cinnosti (dalsima prodejema).

Odesláno (upraveno)

Já to můžu zase vrátit ... :angel:

Tady to začíná být jako u kašparů. Napište mi prosím někdo, alaspoň do SZ když máte strach to jméno, DOCELA MĚ TO ZAJÍMÁ !!!

Upraveno uživatelem long
Odesláno

To s tím vrácením byla legrace. A nevůle prodejců s publikováním fotek tu byla už víckrát. No a když někdo požádá o vymazání své fotky, tak je to jeho věc. Jinak by to mělo být v historii aukra - ta první aukce. Stálo to tehdy okolo 20K a nebo někde zpátky v tomhle vlákně.

Odesláno

OK, ale o fotku nejde. Jde o jmeno prodavace fejku, resp. trapne podomacku modifikovanych originalu, protoze je asi v zajmu nas vsech, aby od nej nikdy nikdo uz nic nekoupil... nebo se pletu???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...