Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, náš kolega Micky a vlastně jediný přispívající do anglické části fóra, našel na Aukru (link nepřidal, jen fotku)Primky a ptá se, zda je vyrobil Elton, podle mě ano, ale netroufám si to říct na 100%. Dejte mu prosím do jeho vlákna (anglicky), nebo sem (já mu to tam pak přeložím)odpověď. Díky :smile_anim:

Copak asi tím větším fontem písmena M v nápisu PRIM chtěl autor říci ? Opravdu vtipně vyvedený kousek z domácí "na koleni" produkce Posted Image

Odesláno

Zdravím všechny členy. Dovolte mi prosím jeden dotaz. Jsou tyto prim z produdce Elton? Díky za odpovědi a případné bližší info k hodinkámpost-19100-017780900 1333181737.jpg :-)

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny členy. Dovolte mi prosím jeden dotaz. Jsou tyto prim z produdce Elton? Díky za odpovědi a případné bližší info k hodinkámpost-19100-017780900 1333181737.jpg :-)

Tento model opravdu je z produkce Eltonu. Jedná se o jakousi obdobu Prim Sport III. Uvnitř by měl být mechanický strojek kalibr 64 s produkce Eltonu vyráběný mezi lety 93 - 95

Ještě bych dodal, že hodinky jsou na origo koženém lepeném řemínku vyráběného v podniku Saturn Praha s mačkanou povrchovou úpravou.

EDIT: doplnění

Upraveno uživatelem booker007
Návštěvník rama
Odesláno

V těch Primkách na fotce tepe na 100% plechová strojovna typu ZJS Made in China. Poznat je to podle odlišného fontu číslic na datovém věnci-nejde ani komfortně překlápět jako cal. 64, ale pěkně točit korunkou pořád dokola.

Odesláno

V těch Primkách na fotce tepe na 100% plechová strojovna typu ZJS Made in China. Poznat je to podle odlišného fontu číslic na datovém věnci-nejde ani komfortně překlápět jako cal. 64, ale pěkně točit korunkou pořád dokola.

Asi máš pravdu, už to taky vidím. Odlišnost fontu je jasně viditelná. Neuvědomil jsem si že je tam Elton v 90. letech cpal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...