Honza.manta Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Nezbývá, než ty jeho prim šroty zkusit odkoupit. Jestli je už nechce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Má prodejce v popisu hodinek pravdu? Zatím jsem podobné pouzdro u Primek neviděl. Vím, že se pouzdra švýcarské výroby užívali, ale mám pocit, že úplně v jiném designu, pokud si dobře vybavuji. Popis prodejce: stav viz foto, velice pěkné, jdoucí, na pouzdru punc Švýcarska. Na tento typ hodinek se pouzdra dělali ve Švýcarsku. Prodejce má pravdu. Bylo to v době, kdy ještě u nás nebyla linka na výrobu pozlacených pouzder hodinek, lidé ale o ně měli zájem. Tak se dovezla nějaká pozlacená pouzdra z neutrálního Švýcarska. Moc pěkné hodinky, také jedny mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Bohužel největší sběratel ancre sportů Biges pauzíruje. Ten by nám to jinak vysvětlil. O co jde? Nedaří se mi dohledat souvilost. On už s námi nekamarádí /asi má nějakou prsatou blondýnu/.Sorry Alexandře Bohumile, už jsem ti to říkal - nemám hodináře. A ono sbírat hodinky bez nějakého rychle a dobře pracujícího hodináře je na draka. Navíc mám i další poněkud jiné starosti. Primky neutečou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Prodejce má pravdu. Bylo to v době, kdy ještě u nás nebyla linka na výrobu pozlacených pouzder hodinek, lidé ale o ně měli zájem. Tak se dovezla nějaká pozlacená pouzdra z neutrálního Švýcarska. Moc pěkné hodinky, také jedny mám. Já jsem s nákupem otálel, nevěděl jsem zdali to nebude bastl. Hodinky v pouzdře vypadají opravdu velice elegantně. Budu muset začít shánět . Díky tobě i dalším za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nevím zda se nepletu, ale vypadá to skoro jako na nový rekord v držbě prim sport II ve verzi zelených "Humbertek" Hodinky v nenošeném stavu - buď ležely někomu od koupi v šuplíku nebo je to skládačka, to nevím. Každopádně cena 3 383 Kč předčila všechny mé představy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nevím zda se nepletu, ale vypadá to skoro jako na nový rekord v držbě prim sport II ve verzi zelených "Humbertek" Hodinky v nenošeném stavu - buď ležely někomu od koupi v šuplíku nebo je to skládačka, to nevím. Každopádně cena 3 383 Kč předčila všechny mé představy. Nojo, moje taky- evidentně skládačka, ale zajímavé indexy a hlavně pěkné pouzdro, co už délé sháním- říkal jsem si , to je dobrý, půjdu do toho čelem, polezou tak na 2300,- ,tak ať to přebiju- a jak jsem byl vděčnej, že jsem nevyhrál !!! Pár kupujících se pěkně utrhlo, no, chtěl bych být zlatá muška a trochu do toho vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nojo, moje taky- evidentně skládačka, ale zajímavé indexy a hlavně pěkné pouzdro, co už délé sháním- říkal jsem si , to je dobrý, půjdu do toho čelem, polezou tak na 2300,- ,tak ať to přebiju- a jak jsem byl vděčnej, že jsem nevyhrál !!! Pár kupujících se pěkně utrhlo, no, chtěl bych být zlatá muška a trochu do toho vidět Tak to jsi měl fakt o prsa, ono mít tyhle hodinky za 3333 by asi radost moc neudělalo. Každopádně odvaha ti nechybí . Pokud sháníš nové pouzdro na dvojkový sporty tak před časem na aukru proběhla dražba nových dílů. Dražili se dvě nová pouzdra s dýnkem, sklíčkem, origo lunetou a origo korunkou s hřídelkou a pokud si dobře pamatuji šli kolem 1600 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nevím zda se nepletu, ale vypadá to skoro jako na nový rekord v držbě prim sport II ve verzi zelených "Humbertek" Hodinky v nenošeném stavu - buď ležely někomu od koupi v šuplíku nebo je to skládačka, to nevím. Každopádně cena 3 383 Kč předčila všechny mé představy. Skládačka, origo tam patří černý armovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak to jsi měl fakt o prsa, ono mít tyhle hodinky za 3333 by asi radost moc neudělalo. Každopádně odvaha ti nechybí . Pokud sháníš nové pouzdro na dvojkový sporty tak před časem na aukru proběhla dražba nových dílů. Dražili se dvě nová pouzdra s dýnkem, sklíčkem, origo lunetou a origo korunkou s hřídelkou a pokud si dobře pamatuji šli kolem 1600 Kč. Koukal jsem po nich na aukru důkladně, ale kromě předražených dílů od Ribber jsem si ničeho nevšiml- každopádně sháním!! No a fakt jsem sice srdcař, ale za tu cenu jsem byl šťastnej že jsem nevyhrál, byla to jen ,,sichrovka" a málem jsem shořel, fujtajxl... Ale na druhou stranu, jestli chodí teď za tuhle cenu i u jiných prodejců, tak to jsem asi bohatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak těmto IGENům za 5760,-kč fakt nejde odolat http://aukro.cz/panske-hodinky-prim-sport-i-i2300216175.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Těmto krásným modrým Sportkám jen za 2999,- Kup teď! cenu se též těžko odolává: http://aukro.cz/prim-sport-generace-modra-verze-i2295361382.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Já jsem ty samé v podobném stavu dával na aukro a prodaly se asi za šestnáct set. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Díky tomu inzerátu lze najít zajímavou fotogalerii na Flickru - návštěva v Elton hodinářská v roce 2008. Autor je podle všeho cizinec, který několik let pobýval pracovně v Praze. Může mi někdo říct, co to je za chrona na této fotce : http://www.flickr.com/photos/anjinsan/3268350040/in/set-72157613573521698 ? nikde jsem je nenašel. Díííky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak těmto IGENům za 5760,-kč fakt nejde odolat http://aukro.cz/pans...2300216175.html Otázkou je, jak rozsáhlá byla ta repase v Eltonu, možná je dává ještě pod cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Otázkou je, jak rozsáhlá byla ta repase v Eltonu, možná je dává ještě pod cenou Repase strojku v Eltonu se pohybuje mezi tisícem a patnácti stovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak těmto IGENům za 5760,-kč fakt nejde odolat http://aukro.cz/panske-hodinky-prim-sport-i-i2300216175.html Myslím že mají nový ručky. Ale i tak je to střelba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Mám doma ty samé, jen s horším pouzdrem (nějaký šikula měl krátké stěžejky, tak prostě ohnul pacičky ) Takže to už máme tři čísla: 1159809 - aukro 1160325 - Atomicsteve 1164248 - ladmat Podle čísel jich bylo vyrobeno minimálně 5 000. Kalibr TYP 0111, ciferník je o fous menší než u Traktoru. Edit: punc - ve čtverci vepsané A P a C G, dole 20M Na aukru jsou další 1171074, tentokrát s neodolatelným ciferníkem ala MIG21 http://aukro.cz/prim-i2300856131.html Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Na aukru jsou další 1171074, tentokrát s neodolatelným ciferníkem ala MIG21 http://aukro.cz/prim-i2300856131.html Díky za odkaz, černý ciferník ve vlákně ještě nemáme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Tak těmto IGENům za 5760,-kč fakt nejde odolat http://aukro.cz/panske-hodinky-prim-sport-i-i2300216175.html To nahradil "šutry" diamantama ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 To nahradil "šutry" diamantama ne? Zeptal jsem se ho, prý renovace stroje v mateřské firmě stála mnoho peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se