Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď to vidím...... 53 kousků, to je opravdu vzácnost, to máme 3 x 53 ciferníků x (449-127)= 51 198 ZISK (minus poplatky z aukra) a to jsou jenom Igeny, ještě tam má letecké a sportky 2.

Aneb, podnikáme v Česku...Posted Image

Tak koukám, že paní (nebo pán) naší diskuzi vnímá a pozorně čte ! Pochopil že neudělá velkou parádu z 53 naskladněných kusů čínských ciferníků a fofrem snížil počty kusů u nabízeného zboží o desítky. Tak hlavně tu tučnou tržbu, z klamání kupujících, užijte ve zdraví !!!

Odesláno

Zajímavý názor, ale kdo by podle Tebe měl být stranou žalovanou. Parexo, nebo paní překupnice? Jak by zněl žalobní petit? ..... Veselé přemýšlení :-)

Jinak souhlas s předchozími názory, je to k zblití. Tedy latinou právníků: Ad nauseam usque.

Žalovanou stranou by mělo být samozřejmě Parexo - tady je to napadnutelné. A kdyby se zadařilo, tak by si paní sběratelka holt musela zase kupovat tyto ciferníky na aukru za 3 - 5K a ne na každém navařit cca tři kila.

Odesláno

Žalovanou stranou by mělo být samozřejmě Parexo - tady je to napadnutelné. A kdyby se zadařilo, tak by si paní sběratelka holt musela zase kupovat tyto ciferníky na aukru za 3 - 5K a ne na každém navařit cca tři kila.

Jo, to už zní líp než Trololův nápad. A cože bys to žaloval? Teda Ty ne, a to je další otázka. Kdo? Trochu napovím, ať je v tom ještě větší zmatek. Spory okolo ochranné známky.

Odesláno (upraveno)

Myslel jsem to tak, že Parexo nemusí mít vůbec páru, že někdo udává jejich repliky jako originály a "vzácnosti". Tim pádem by šla žaloba směrem k paní ( pánovy ), poněvadž to on(a) udával(a) jako originály.

Ale koukl jsem se na to ještě jednou pozorně, a počet těch kusů od každého ciferníku a popisek " ciferník vám bude dodán přibližně za 14dní v nepoškozené stavu žádné skvrnky a podobně je přeci nový ", což je shodou okolností i na stránkách parexo ( objednávky se protáhnout o 1-2 týdny ), mně přesvědčil o opaku.

Takže přeji Parexo vše nejhorší. Posted Image

Upraveno uživatelem Trololo
Odesláno

Možná, že by bylo lepší zapojit do akce berňák. Nejde o sběratelství, ale vlastně o množstevní prodej. 50 hader výdělku by už paní něco stál. Nehledě na to, že by si ji vzali do budoucna pod lupu. No a žalobu pak ještě k tomu.

Odesláno (upraveno)

ja jsem madarovi napsal dotaz, zda jde o origo nebo parexo (zajimalo me sklicko na igeny) a prodejce odpovedel, ze ma vsechno z parexo - cili "lina huba, hole nestesti"

nechci tim nijak obhajovat prodejce, ale pokud mam o neco zajem, tak se nejdriv ujistim a zjistim, co vlastne kupuju, ne?

edit: ted jsem si precetl ten dojimaci pribeh od "jetrichovice" a to je fakt maso... :(

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odesláno (upraveno)

Bum, Bum

Prodejni nick name Jetrichovice (ciselniky Sport 1 ad.) je jenom jeden z aucro uctu ktere vyuziva pan M.Svoboda z Karlina znamy jako Nickiii111 alias marekparek111

Je to jedna a ta sama osoba nebo skupinka v businessu Prim watch spriznenych osob co peclive on-line sleduje co se tady pise

Prodej Orliku nevysel podle jeho predstavy a tak bylo nutne vybudovat pozici pro jejich pripadny dalsi prodej zde

Upraveno uživatelem trilaterala
Odesláno

já jsem už včera psal uživateli "madar5" a okamžitě odpověděl že se jedna o PAREXO díly. Zeptat se přoč tedy prodává ciferník za 600 už jsem neměl sílu.

Na ten dojemný příběh jetrichovice je nejjednodušší vytvořit dražbu s textem asi takto: Prodávám nový ciferník na PS IGEN, neoriginální druhovýroba koupil jsem ho původně do svých hodinek od výrobce fy PAREXO ale nelíbí se mi barevný odstín a tak ho prodávám za doporučenou prodejní cenu 127 Kč.

Dražbu s délkou 14 dní a dodání do třech týdnů s převzetím osobně.

:sad01_anim:

Odesláno

Bum, Bum

Prodejni nick name Jetrichovice (ciselniky Sport 1 ad.) je jenom jeden z aucro uctu ktere vyuziva pan M.Svoboda z Karlina znamy jako Nickiii111 alias marekparek111

Je to jedna a ta sama osoba nebo skupinka v businessu Prim watch spriznenych osob co peclive on-line sleduje co se tady pise

Prodej Orliku nevysel podle jeho predstavy a tak bylo nutne vybudovat pozici pro jejich pripadny dalsi prodej zde

To se mi teda nezdá...Předlož důkazy a pak sem něco napiš, ale takhle někoho křivě obviňovat...

Odesláno (upraveno)

Nevím jak Nickiii, ale třeba prodejců z Lipníku nad Bečvou je až podezřele moc... Párkrát už jsem něco vydražil, ale stěžovat si nemám důvod.

jj Aleš Galaš je v cajku ;)

bral jsem od něho kdysi dvoje Orienty a všechno v pohodě (ze dvou různých nicků)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno (upraveno)

Tak to jich tam bude asi vážně víc... Budu muset mrknout na obálky...

Edit: spokojenost666, castellon1 a skratik sídlí na stejné adrese, asi "daňová optimalizace" :whistle: Viz zde na Novinkách. Ale jméno se neshoduje.

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odesláno

Bum, Bum

Nic není nemožné, ale tohle tvrzení by jsi měl opravdu nějak doložit. Je to svým způsobem obvinění z neférovosti místního člena.
Odesláno

Tak to jich tam bude asi vážně víc... Budu muset mrknout na obálky...

Edit: spokojenost666, castellon1 a skratik sídlí na stejné adrese, asi "daňová optimalizace" :whistle: Viz zde na Novinkách. Ale jméno se neshoduje.

Já jsem to kupoval od nicků Moribundus a Amenufus a je to přesně tak, jak říkáš... daňová optimalizace...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...