Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Na kolik že teda vyjde renovace Parexo?

Uvažuju že bych si jednu složil. :smile_anim:

Když si koupíš předražené díly na aukru tak asi na trojnásobek toho než když Ti stejné Parexo díly objedná hodinář. A to se vyplatí.

Igen bez pouzdra asi 650 všechny díly které mají. Korunka skíčko ručičky ciferník luneta těsnění ...

Upraveno uživatelem Mila_T
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si koupíš předražené díly na aukru tak asi na trojnásobek toho než když Ti stejné Parexo díly objedná hodinář. A to se vyplatí.

Igen bez pouzdra asi 650 všechny díly které mají. Korunka skíčko ručičky ciferník luneta těsnění ...

jenže bez pouzdra je to celý na pytel.
Odkaz ke komentáři

Parexo dělá kobercový nálet

http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=19857900

To je docela síla. A to je první kolo, druhé nastane, až to bude už namontované v hodinkách. To bude hoňka to ohlídat. Ja už jsem doma jedny parexo ručky našel v mysliveckých - respektive jsem na ně byl upozorněn podle publikované fotky, já sám jsem si jich nevšimnul.
Odkaz ke komentáři

To je docela síla. A to je první kolo, druhé nastane, až to bude už namontované v hodinkách. To bude hoňka to ohlídat. Ja už jsem doma jedny parexo ručky našel v mysliveckých - respektive jsem na ně byl upozorněn podle publikované fotky, já sám jsem si jich nevšimnul.

Toho se taky bojím. Jak se to dá poznat? V těch myslivcích jsou fosforové z PS2, ne? Jak se pozná rozdíl?
Odkaz ke komentáři

bojim..rozměry stejné? To v Číně soudruzi tentokrát neudělali chybu?

U dvojek stejné, jen jsou lesklejší a taky nejdou pořádně nasadit - buď spadávají nebo abys je narážel kladivem(co kus, to originál rozměr), ale to na fotce nepoznáš.

Jedničkové jsem ještě nepotkal a doufám, že ani nepotkám, tak nevím.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

ceník pdf zde: http://www.parexo.noveranet.cz/PS1.pdf

Odkaz ke komentáři

Klucí vždyt nám je to jedno. Ať si prodává Parexo a pan .......... co chce a komu chce.

Kvalita je hrozná to víme a drak namisto našeho českého lva nadále vévodí alá vojenským.

Jediné co by nám to mohlé přínést budou lidovější ceny za přebytky dílů nebo hodinek Prim jako takových od ostatních Aukro prodejců.

FUJ TO JE HNUS VELEBNOSTI, dívejte se jinam !

Odkaz ke komentáři

ja jsem madarovi napsal dotaz, zda jde o origo nebo parexo (zajimalo me sklicko na igeny) a prodejce odpovedel, ze ma vsechno z parexo - cili "lina huba, hole nestesti"

nechci tim nijak obhajovat prodejce, ale pokud mam o neco zajem, tak se nejdriv ujistim a zjistim, co vlastne kupuju, ne?

edit: ted jsem si precetl ten dojimaci pribeh od "jetrichovice" a to je fakt maso... :(

Taky jsem se ho ptal, obratem mi odpovedel ze jen preprodava a ze nevi,ale ze mysli ze parexo

Odkaz ke komentáři

Já jsem klidný, protože cena Prim Leteckých, navíc krásných jde rapidně dolů. 3dny do konce a cena je 99kč: Aukro

Popis aukce: hodinky prim,letecké?každopádně krásné,ruční nátah,plně v chodu,průměr 38mm, z pozůstalosti....

to je síla, tady asi někdo potřebuje mokrej hadr na hlavu....:crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...