Trololo Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Od Jaguára jsem bral několik věcí a nikdy nebyl problém. Potvrzuji. Omlouvám se za flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Parexo dělá kobercový nálet http://aukro.cz/list...?us_id=19857900 Na kolik že teda vyjde renovace Parexo? Uvažuju že bych si jednu složil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 (upraveno) Na kolik že teda vyjde renovace Parexo? Uvažuju že bych si jednu složil. Když si koupíš předražené díly na aukru tak asi na trojnásobek toho než když Ti stejné Parexo díly objedná hodinář. A to se vyplatí. Igen bez pouzdra asi 650 všechny díly které mají. Korunka skíčko ručičky ciferník luneta těsnění ... Upraveno 24. července 2012 uživatelem Mila_T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Když si koupíš předražené díly na aukru tak asi na trojnásobek toho než když Ti stejné Parexo díly objedná hodinář. A to se vyplatí. Igen bez pouzdra asi 650 všechny díly které mají. Korunka skíčko ručičky ciferník luneta těsnění ... jenže bez pouzdra je to celý na pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Parexo dělá kobercový nálet http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=19857900 Dalo se to asi čekat, ale toto je síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Parexo dělá kobercový nálet http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=19857900 To je docela síla. A to je první kolo, druhé nastane, až to bude už namontované v hodinkách. To bude hoňka to ohlídat. Ja už jsem doma jedny parexo ručky našel v mysliveckých - respektive jsem na ně byl upozorněn podle publikované fotky, já sám jsem si jich nevšimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 To je docela síla. A to je první kolo, druhé nastane, až to bude už namontované v hodinkách. To bude hoňka to ohlídat. Ja už jsem doma jedny parexo ručky našel v mysliveckých - respektive jsem na ně byl upozorněn podle publikované fotky, já sám jsem si jich nevšimnul. Toho se taky bojím. Jak se to dá poznat? V těch myslivcích jsou fosforové z PS2, ne? Jak se pozná rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Parexo je nerez a původní jaké niklované - pozná se to těžko - na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Parexo je nerez a původní jaké niklované - pozná se to těžko - na fotce. bojim..rozměry stejné? To v Číně soudruzi tentokrát neudělali chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 (upraveno) bojim..rozměry stejné? To v Číně soudruzi tentokrát neudělali chybu? U dvojek stejné, jen jsou lesklejší a taky nejdou pořádně nasadit - buď spadávají nebo abys je narážel kladivem(co kus, to originál rozměr), ale to na fotce nepoznáš. Jedničkové jsem ještě nepotkal a doufám, že ani nepotkám, tak nevím. Upraveno 25. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Když si koupíš předražené díly na aukru tak asi na trojnásobek toho než když Ti stejné Parexo díly objedná hodinář. A to se vyplatí. Igen bez pouzdra asi 650 všechny díly které mají. Korunka skíčko ručičky ciferník luneta těsnění ... ceník pdf zde: http://www.parexo.noveranet.cz/PS1.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Klucí vždyt nám je to jedno. Ať si prodává Parexo a pan .......... co chce a komu chce.Kvalita je hrozná to víme a drak namisto našeho českého lva nadále vévodí alá vojenským. Jediné co by nám to mohlé přínést budou lidovější ceny za přebytky dílů nebo hodinek Prim jako takových od ostatních Aukro prodejců. FUJ TO JE HNUS VELEBNOSTI, dívejte se jinam ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 http://aukro.cz/original-vojenske-automaty-prim-sport-i2496654970.html Tak kdopak přihazuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Já jsem klidný, protože cena Prim Leteckých, navíc krásných jde rapidně dolů. 3dny do konce a cena je 99kč: Aukro Popis aukce: hodinky prim,letecké?každopádně krásné,ruční nátah,plně v chodu,průměr 38mm, z pozůstalosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Já jsem klidný, protože cena Prim Leteckých, navíc krásných jde rapidně dolů. 3dny do konce a cena je 99kč: Aukro Popis aukce: hodinky prim,letecké?každopádně krásné,ruční nátah,plně v chodu,průměr 38mm, z pozůstalosti.... prý "KAŽDOPÁDNĚ" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Já jsem klidný, protože cena Prim Leteckých, navíc krásných jde rapidně dolů. 3dny do konce a cena je 99kč: Aukro Popis aukce: hodinky prim,letecké?každopádně krásné,ruční nátah,plně v chodu,průměr 38mm, z pozůstalosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/25/04/54/80/2504548018 Nevíte co to je za model? Měl sem za to, že to je kal. 50, ale ten má mimostředovou sekundovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 prachotěsné s kal.55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 ja jsem madarovi napsal dotaz, zda jde o origo nebo parexo (zajimalo me sklicko na igeny) a prodejce odpovedel, ze ma vsechno z parexo - cili "lina huba, hole nestesti" nechci tim nijak obhajovat prodejce, ale pokud mam o neco zajem, tak se nejdriv ujistim a zjistim, co vlastne kupuju, ne? edit: ted jsem si precetl ten dojimaci pribeh od "jetrichovice" a to je fakt maso... Taky jsem se ho ptal, obratem mi odpovedel ze jen preprodava a ze nevi,ale ze mysli ze parexo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Já jsem klidný, protože cena Prim Leteckých, navíc krásných jde rapidně dolů. 3dny do konce a cena je 99kč: Aukro Popis aukce: hodinky prim,letecké?každopádně krásné,ruční nátah,plně v chodu,průměr 38mm, z pozůstalosti.... to je síla, tady asi někdo potřebuje mokrej hadr na hlavu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se