Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

co rikate na tyto?

http://aukro.cz/kval...1574066191.html

nikde jsem nenasel, ze by se takove vyrabely, tak nevim...

Podle visačky a popisu aukce (22 měsíců záruka) to jsou hodinky z produkce ELTONU už po roce 1992 do součastnosti.

Strojek by měl být kalibr 38 .To že nejsou nikde nalezení nic neznamená :) .Podle mne je to i přes pozlacení LOW-END.

Cena nebyla nad 4000-5000 Kč. A s takovými se dnešní ELTON moc nechlubí.....ve stínu Diplomatů nebo NEW Orlíků

za XX 000 korun by stejně nevynikly :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co rikate na tyto?

http://aukro.cz/kvalitni-hodinky-zn-prim-i1574066191.html

nikde jsem nenasel, ze by se takove vyrabely, tak nevim...

Já mám dojem, že takové měla náchodská Rubena jako reklamní hodinky. Jen tam byl ještě její znak. Ale už je to dost let.
Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že zase otravuju :-) Tohle je pouzdro z Parexa? http://aukro.cz/pouzdro-prim-sport-ii-i1584989070.html

Liší se v něčem (tedy kromě materiálu) od toho originálního? Já ho nikdy naživo neviděl.

Dík moc za Vaše odpovědi.

P.

PS: Foto vypůjčeno z inzerátu.

post-10311-041594000 1304004630.jpg

Odkaz ke komentáři

Liší se v něčem (tedy kromě materiálu) od toho originálního? Já ho nikdy naživo neviděl.

Je lisovaný a hnusný.

Kategorická odpověď :-) Dík za ni.

Existují někde pořádné fotky? Jen pro zajímavost, kupovat jsem stejně nechtěl...

Dík.

P.

Odkaz ke komentáři

"hnusný" Tak když není hodně zachovalý origo, pak už zbývá jen origo víc nebo míň sežraný od potu, nebo otlučený, nebo přechromovaný -což je někdy teda hrůza (http://aukro.cz/exkluzivni-prim-sport-renovace-top-c-320-i1580973975.html), parexo a eltoní, stále pouze broušené a bez sražených hran (ale to se časem třeba změní). Úplně košer není asi nic kromě slušného origa. Takže každému dle libosti. Ale asi bych Parexo nezatracoval- alespoň se snaží a je tu něco na výběr (a k originálu má vzhledově zatím asi nejblíž). ;)

Odkaz ke komentáři

........... Ale asi bych Parexo nezatracoval- ...........

Petře Svetře, kde zatracuji Parexo? Naopak, ve většině svých příspěvků Parexo jako prodejce nástrojů, přístrojů a chemie pro hodináře chválím. Ale to pouzdro je fakt hnusný (úplně stejně jako ocumlanej přechrom :-).

Odkaz ke komentáři

Tady jsem napsal své zkušenosti s náhradním setem Parexo na prim letecké. Žádná sláva. A to mi ještě od té doby dvě z šesti parexo lunet praskly při otáčení na hodinkách(při běžné manipulaci, ne při nasazování či sundavání). Takže žádná sláva. A to jsem parexo díly původně hájil jako dobrý nápad.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31642-zkusenosti-s-dily-z-parexa/page__view__findpost__p__541536

Odkaz ke komentáři

Padrexo díly se dají použít jako nouzovka. Mé zkušenosti: korunky netěsní, sklíčka nejdou nasadit, ručičky pod UV osvitem nesvítí a taky se špatně nasazují, ciferníky ( hlavně leteckej ) hrůza. Prostě made in China. S lunetama zatím problém nemám, po nasazení s ní sice nejde otáčet, ale barva zatím drží.

Odkaz ke komentáři

Ahoj odborníci, potřeboval bych poradit. Na PS2 bych potřeboval otočnou lunetu (snad to píšu správně). Díval jsem se do ceníku Parexa a našel jsem jednu položku, která by snad odpovídala a sice "Objímka znakový kruh otočný" Je to ona luneta? A jinak kdybyste někdo měl rezervní a mohl jí prodat, dejte vědět třeba na SZ. Popř. v Plzni a okolí bych si dojel... Na sumu 500,- bych u Parexa asi zatím nedosáhl... Díky Jarda

Odkaz ke komentáři

Ahoj odborníci, potřeboval bych poradit. Na PS2 bych potřeboval otočnou lunetu (snad to píšu správně). Díval jsem se do ceníku Parexa a našel jsem jednu položku, která by snad odpovídala a sice "Objímka znakový kruh otočný" Je to ona luneta? A jinak kdybyste někdo měl rezervní a mohl jí prodat, dejte vědět třeba na SZ. Popř. v Plzni a okolí bych si dojel... Na sumu 500,- bych u Parexa asi zatím nedosáhl... Díky Jarda

Myslím,že se to řešilo tady (odkaz),napiš tam tedy že chceš lunetu na Prim sport II,ale s tou 500 Kč objednávkou je to pravda :( .

Já bych upotřebil taky 2-3 kusy,jedině jich objednat za 500.- a pak se rozdělit s více zájemci....:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Berte, to nebylo myšleno konkréntě- že by jsi to Parexo zatracoval, aby sis nemyslel, že se do tebe opírám, to bych nerad-to tak snad nevyznělo :). Jsem chtěl říct, že už origo díly moc nejsou k sehnání. Špatně se cokoli shání pokud se to neobjeví na Aukru. A druhovýroba je jasné, že to není ono(pokud tedy není opravdu do nejmenšího detailu propracovaná, zvlášť když je to nějaká pohledová součást).

Ať zaplatíš drahý díl z Eltonu nebo levný - prostě to už stejně není ono, ikdyž je jeden lepší (víc precizní nebo funkční) a druhý horší(viděno okem perfektcionalisty).. Však ty rozdíly v cenách jsou taky výrazné.

Věci by se pokud možno měly dělat pořádně. Když to nejde, pak to takhle vypadá. To pouzdro, lunety, korunky, skla z Parexa nejsou dokonalý,ale z Eltonu to taky není úplně ono, to je pravda, ale když nic jiného není tak na druhou stranu jsou-takže to není tak špatný no.

Ale z mého pohledu to Parexo pouzdro je víc podobný tomu starýmu, ikdyž není úplně dokonalý. Ale to je jen můj pohled. Jinýmu přijde pravější třeba to eltoní.

Mě se nelíbilo to slovo "hnusný" to je pravda no. Do Parexa jsem nedávno zavítal, chtěl jsem korunku na PS2- Ing. Hněvsa mi ji málem zapřel a myslel jsem že odjedu s nepořízenou. Možná se styděl, že není vodotěsná, nebo mu ji třeba někdo vyčetl. No bylo mi ho líto. Dobře jsem si s ním popovídal a že jsou ty díly jaký jsou třeba není úplně jeho vina no. Jinak lunety má , ale čekají na potisk- tak snad po prázdninách. Taky prý má korunky na Diplomaty- tak jestli někdo sháníte můžete zkusit.

Musím pokrotit můj chronobundus z Primek sportů než mi něco hodíte na hlavu, moc o tom přemýšlím a pak to takhle vypadá ;).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dokud to bude někdo kupovat, pojede to furt. Já to vlastně schvaluju. Když mě něco zajímá, měl bych o tom něco vědět. Vím-li prd, koupím totéž...

Máš částečně pravdu, ale nemělo by to být prezentováno jako originál, to už je v podstatě podvod na kupujícího

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...