Josef01 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 V 24. 3. 2013 v 21:41, long napsal: Prodejce Orlíků Guderian10 - bydliště Lipník nad Bečvou, Sandrumila - bydliště Lipník nad Bečvou. Špatná spekulace, přepálený prodej, nebo kupující ušetří na dopravě? Vytvořit si několik identit na aukru asi není takový problém, zřejmě funguje i na schránce dočasný "spolubydlící" apod. a pak se dají hodinky "prodat" za nesmyslné částky. Jsem zvědav, kdy se to objeví tady.
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 V 24. 3. 2013 v 22:23, Borodov napsal: Hele chlapi a to vam nevadi, ze maji na cifru napsano SWISS MADE? Ne. Jsou to hodinky z doby kdy v Eltonu pátá kolona složená z přisluhovačů kapitalismu dočasně vyřadila z provozu techniku na tištění ciferníků. Firma objednala zásilku 150 kusů ciferníků u švýcarské firmy, aby pokryla mimořádnou objednávku 100 kusů potapěčských hodinek pro důstojníky inspekce latrínových jímek. Ty prostě nemůžu nemít !!
nikdo Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 V 24. 3. 2013 v 20:47, Venus napsal: http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i-i3126952833.htmlCo je tohle za sporty nejaka predelavka?Dík za typ :-) .Home made Prim sice nemusím,ale ty Breitlingy ano....ovšem do Mělníka si pojedu radši osobně.
straspol Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 V 24. 3. 2013 v 23:15, straspol napsal: Ne. Jsou to hodinky z doby kdy v Eltonu pátá kolona složená z přisluhovačů kapitalismu dočasně vyřadila z provozu techniku na tištění ciferníků. Firma objednala zásilku 150 kusů ciferníků u švýcarské firmy, aby pokryla mimořádnou objednávku 100 kusů potapěčských hodinek pro důstojníky inspekce latrínových jímek. Ty prostě nemůžu nemít !!saaaaaaaaaaaaaaaakryš, už mě někdo přehodil.... a já je TAK chtěl...
long Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 24. 3. 2013 v 22:59, Josef01 napsal: Vytvořit si několik identit na aukru asi není takový problém, zřejmě funguje i na schránce dočasný "spolubydlící" apod. a pak se dají hodinky "prodat" za nesmyslné částky. Jsem zvědav, kdy se to objeví tady.Ale to jsi zaspal. To tady je dávno. Jsou tady členové s jednou až čtyřmi identitami A JIŽ TADY PROBĚHL několikrát ban za chválení sama sebe ve svém vlákně pod jinou identitou !!!!!
straspol Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 26. 3. 2013 v 10:31, long napsal: Ale to jsi zaspal. To tady je dávno. Jsou tady členové s jednou až čtyřmi identitami A JIŽ TADY PROBĚHL několikrát ban za chválení sama sebe ve svém vlákně pod jinou identitou !!!!!Napiš víc- asi mi začne leccos docházet tohle by měli moderátoři bez pardonu zveřejnit a zabanovat.
velorexar Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 (upraveno) hmmm, krapet smutné a ubohé, pakliže se toto děje long, on 26 Bře 2013 - 11:30, said: V 26. 3. 2013 v 10:31, long napsal: Ale to jsi zaspal. To tady je dávno. Jsou tady členové s jednou až čtyřmi identitami A JIŽ TADY PROBĚHL několikrát ban za chválení sama sebe ve svém vlákně pod jinou identitou !!!!! V 26. 3. 2013 v 14:03, straspol napsal: Napiš víc- asi mi začne leccos docházet tohle by měli moderátoři bez pardonu zveřejnit a zabanovat. Upraveno 26. března 2013 uživatelem velorexar
straspol Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 (upraveno) V 26. 3. 2013 v 15:12, velorexar napsal: hmmm, krapet smutné a ubohé, pakliže se toto děje long, on 26 Bře 2013 - 11:30, said:Moderátoři, vidíte IP adresy? Umíte je u příspěvků objevit? Zveřejněte je- ať vidíme, jestli si tu někdo povídá sám se sebou a chválí nebo avizuje vlastní zboží na aukčních serverech... Upraveno 26. března 2013 uživatelem straspol
lucid Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 26. 3. 2013 v 19:32, straspol napsal: Moderátoři, vidíte IP adresy? Umíte je u příspěvků objevit? Zveřejněte je- ať vidíme, jestli si tu někdo povídá sám se sebou a chválí nebo avizuje vlastní zboží na aukčních serverech... Souhlas s tím, že je to ubohé a neetické, nicméně to neporušuje pravidla. Proto bych já osobně nejprve do pravidel dal zákaz více identit a následně poskytnul nějaký čas na to, aby ti kteří jich záměrně mají více si ponechali jednu a ty další si nechali smazat.
straspol Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 V 26. 3. 2013 v 21:04, lucid napsal: Souhlas s tím, že je to ubohé a neetické, nicméně to neporušuje pravidla. Proto bych já osobně nejprve do pravidel dal zákaz více identit a následně poskytnul nějaký čas na to, aby ti kteří jich záměrně mají více si ponechali jednu a ty další si nechali smazat.Vyjádří se k tomu někdo z moderátorů?
sibirnaya Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 modi IP vidi, a dokud se nedeje neco zavaznejsiho - tzn kryti za druhy nick za ucelem maskovani puvodni identity s cilem poskodit druheho clena, nebo nekale obchodni praktiky apod - tak to neresi. jinymi slovy, pokud sami neco neodhalime, pripadne to hosi nenahlasite pomoci tlacitka report, tak se nic dit nebude. nejak nemuzu najit aktualni zneni pravidel, nicmene na pravidlech pracujeme. to co jsem napsal je muj osobni nazor, s ostatnima modama to probirame, pak dame vedet, co jsme si odhlasovali
straspol Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 27. 3. 2013 v 6:51, sibirnaya napsal: modi IP vidi, a dokud se nedeje neco zavaznejsiho - tzn kryti za druhy nick za ucelem maskovani puvodni identity s cilem poskodit druheho clena, nebo nekale obchodni praktiky apod - tak to neresi. jinymi slovy, pokud sami neco neodhalime, pripadne to hosi nenahlasite pomoci tlacitka report, tak se nic dit nebude. nejak nemuzu najit aktualni zneni pravidel, nicmene na pravidlech pracujeme. to co jsem napsal je muj osobni nazor, s ostatnima modama to probirame, pak dame vedet, co jsme si odhlasovali Super, že o tom přemýšlíte.Dík.
odjinud Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 No, tak chytrý budou tyhle lidi ale asi taky. Já mám na pár fórech taky 2 identýtý a pokud o něco jde, i 2 IP adresy. Typicky jednu z práce, jednu z domova, takže ani nemusím řešit nějakou proxy. Ale jako první krok je to ok, myslím, že tady není potřeba, aby tu někdo byl 2x, nemá-li zrovna nekalé úmysly. Myslím taky, že tenhle typ fóra umí to, že si u případného problematického člena můžou admini vyjet adresu a v druhém kroku i to, kdo všechno tu danou IP adresu má.
nikdo Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 25. 3. 2013 v 22:26, straspol napsal: saaaaaaaaaaaaaaaakryš, už mě někdo přehodil.... a já je TAK chtěl...Dal jsem si tu práci se na ně zeptat.Slušná a krátká odpověď od prodejce(určitě jsem nebyl sám :-) ) :Nákup z blešáku,historii nezná.Když si vezmu za kolik skončily náramkové s ciferníkem z vojenských autohodin tak kdoví .Třeba to byl český výrobek pro švýcarskou domoobranu.....je známá informace o nedostatku kvalitních místních hodinek..
Honza.manta Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 27. 3. 2013 v 12:27, odjinud napsal: No, tak chytrý budou tyhle lidi ale asi taky. Já mám na pár fórech taky 2 identýtý a pokud o něco jde, i 2 IP adresy. Typicky jednu z práce, jednu z domova, takže ani nemusím řešit nějakou proxy. Ale jako první krok je to ok, myslím, že tady není potřeba, aby tu někdo byl 2x, nemá-li zrovna nekalé úmysly. Myslím taky, že tenhle typ fóra umí to, že si u případného problematického člena můžou admini vyjet adresu a v druhém kroku i to, kdo všechno tu danou IP adresu má.Umí to i moderátoři.
financ Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Pěkný bastl, novému majiteli gratuluju.http://aukro.cz/show_item.php?item=3118029860#tabsAnchor
straspol Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 27. 3. 2013 v 18:29, financ napsal: Pěkný bastl, novému majiteli gratuluju.http://aukro.cz/show_item.php?item=3118029860#tabsAnchorNo, taky jsem na to koukal jako puk, netušil jsem že by se tyhle rámečky dostaly do výroby, ale ten černý ciferník jim taky sluší- no, zajímavé jsou a uvidíme u koho se objeví (tolik začátečníků v jedné aukci se taky hned tak nevidí...)
marekparek111 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 27. 3. 2013 v 18:43, straspol napsal: No, taky jsem na to koukal jako puk, netušil jsem že by se tyhle rámečky dostaly do výroby, ale ten černý ciferník jim taky sluší- no, zajímavé jsou a uvidíme u koho se objeví (tolik začátečníků v jedné aukci se taky hned tak nevidí...) už to tak vypadá, že v mém analogovém multiplexu přibude nový televizní kanál => ČT7 BLACK&WHITE uvidíme co v nich bude, až je otevřu...
straspol Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 27. 3. 2013 v 19:28, marekparek111 napsal: už to tak vypadá, že v mém analogovém multiplexu přibude nový televizní kanál => ČT7 BLACK&WHITE uvidíme co v nich bude, až je otevřu... IMAG0900.jpg To je libový, dej třetí zleva do původního pouzdra a bude to ono. Napsal bych toho víc, ale už mne napadají jen samé sprosté věci...
marekparek111 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 V 27. 3. 2013 v 19:43, straspol napsal: To je libový, dej třetí zleva do původního pouzdra a bude to ono. Napsal bych toho víc, ale už mne napadají jen samé sprosté věci... jj jdu po nem uz treti mesic, ale zatim nic :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se