Honza.manta Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Bastl jako prase. A ručky vypadají na parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Koupil jsem kdysi podobné od jednoho člena tady, vypadaly pěkně, je v nich 96 a automat dýnko. Všechno sedí jak má a funguje. Ale na ruce mockrát nebyly. Je to holt bastl jako prase a trochu mi to vadí...no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Takový nikdo neviděl :-)Za mě jsou docela pěkný, ale hodnota je malá, jelikož je to složenina s různých dílů, navíc jak origo i neorigo. Takové hodinky jsem ještě nikdy neviděl, chtěl bych se zeptat, co jsou zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Pánové, nezlobte se na mě, ale tohle mi nedalo...Nebudu sem dávat odkaz, ale kdo hledá, najde... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Prim Pepsi !!! Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka84 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 A kolik Tě stály??? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 A kolik Tě stály??? :-DMě? Ani korunu, jestli máš zájem, tak hledej, jsou totiž stále k mání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka84 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Mě? Ani korunu, jestli máš zájem, tak hledej, jsou totiž stále k mání. Jsem v pokušení :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 ty ručky bych dal puvodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Tak kdo vyhrál tyhle krásky? Pochlubte se! .-)http://aukro.cz/prim-automatic-top-stav-i3333373713.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Tak kdo vyhrál tyhle krásky? Pochlubte se! .-)http://aukro.cz/prim-automatic-top-stav-i3333373713.htmlPodle mě Borodov, ale nejsem si jistý... A má i tyhle, kulišák jeden... http://aukro.cz/prim-diplomat-top-stav-i3333419857.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 No, moc pěkné a hlavně zachovalé kousky. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Pánové, nezlobte se na mě, ale tohle mi nedalo...Nebudu sem dávat odkaz, ale kdo hledá, najde...Aukro, akorát jsem na ně koukal a vznesl dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Ty Diplomaty jsem taky sledoval, jsou vážně MINT - korunka i luneta u korunky mají krásně ostré hrany. Ještě, že mám něco takového doma, jinak bych asi taky záviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Diplomaty taky moc pěkný, ale ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Diplomaty jsou tak pěkný až je to divný. Navíc ty moje mají číslo na dýnku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Já mám taky jedny bez čísla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Taky si myslím, že to je v pořádku... S číslem i bez čísla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Ty Diplomaty jsem taky sledoval, jsou vážně MINT - korunka i luneta u korunky mají krásně ostré hrany. Ještě, že mám něco takového doma, jinak bych asi taky záviděl Taky se mi prstík zachvěl, ale kolem čtyřky jsem o nich přestal uvažovat- nojo, aukro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Diplomaty jsou tak pěkný až je to divný. Navíc ty moje mají číslo na dýnku... Však bez čísla na dýnku je to správně. Číslované jsou totiž jen Diplomaty (a nejen ty) s Incablocem, nejspíše kvůli licenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se