Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

K tomu odznaku:

Je to čestný odznak ne kvalifikacni, tzn. klidně ho mohl dostat i člen létajícího personálu...

A ještě drobnost, pokud dobře vidím dekret patří k novějšími typu a ne k tomuto matnemu odznaku..

Upraveno uživatelem seh1
Odesláno

...a zase se s nimi brzy na AUKRu shledáme...?

To už k nim ale bude i techničák k MIGu (s čerstvou technickou) :tomcat:

Odesláno

Teda je to darda - 17K za letecký, ale zase jestli jsou komplet s krabičkou, návodem, věnováním a odznakem, tak mi to stále ještě přijde tak nějak v normě. Pro zvěčnění přikládám fota z aukce.

attachicon.gif3830785919.jpg

attachicon.gif3830785919_1.jpg

attachicon.gif3830785919_2.jpg

attachicon.gif3830785919_3.jpg

attachicon.gif3830785919_4.jpg

tak si myslím, že už to asi ani pro tebe není v normě

Odesláno

chlapi přeháníte, miga vám za dvacku nikdo nedá, to bude jen L39, aby to vypadalo věrohodně

Odesláno

tak si myslím, že už to asi ani pro tebe není v normě

Já jsem před pár lety kupoval NOS letecké v krabičce a s návodem taky docela za ranec. Občas je to o srdíčku a pak přijde ranní kocovina, když si člověk přečte výherní email s cenou.

Odesláno

Já jsem před pár lety kupoval NOS letecké v krabičce a s návodem taky docela za ranec. Občas je to o srdíčku a pak přijde ranní kocovina, když si člověk přečte výherní email s cenou.

Ten pocit tady zná snad každý.

Čas vše zahojí, na kupní cenu pomalu zapomeneš a pak už jen zůstává hodinkový skvost ve vitrínce!   :rolleyes:

Odesláno

Tak se mi právě nepodařilo vydražit tyto hodinky, které nutně potřebuji k nafocení do připravovaného katalogu.  Můžete mi je někdo laskavě zapůjčit ? Klidně i za úhradu.

Ty jsem nestihnul a jsem za to docela vděčnej...

Odesláno

Jsem na ně koukal a napadlo mě, že to je zajímavý typ, akorát jsem myslel, že to je spíše něco nepodařeného  - takhle se to prodávalo? 

Odesláno

Tak se mi právě nepodařilo vydražit tyto hodinky, které nutně potřebuji k nafocení do připravovaného katalogu.  Můžete mi je někdo laskavě zapůjčit ? Klidně i za úhradu.

Mám je ve sbírce, fotky zašlu do SZ, případné zapůjčení samozřejmě bezplatně :)  .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...