Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady i mě bude zajímat vyjádření odborníků neboť si právě prohlížím PS2, které běžně nosím a jsou sestaveny

z dílů, které jsem získal jako originální. Na hodinkách je použita luneta, která je naprosto totožná s lunetou

na nabízených pouzdrech a o té mám informace od prodávajícího, že by měla být od bývalého zaměstnace

(z dob před listopadem), kterému náhodou zůstala, po ukončení výroby doma :smile_anim:

Lunety, korunky i pouzdra z obou aukcí jsou v pořádku, to že si kluci navzájem přihazujou je věc druhá, a určitě budou minimálně sousedi, pokud to není jedna osoba s dvěma účty na aukru, ostatně to prozrazují totožné fotky v obou aukcích, o tom jsem tu už ale psal.

Odesláno

Jj,růžový,hnědý,zelený,modrý a žlutý. Fotka opravdu vypadá na modrou, spodní část je daná naopak, tak tam asi bude dodatečně přidělanej.

Odesláno

No teď si uvědomuju, že ten hnědej a zelenej jsou takový ty hodně dírkovaný a nevím, jestli jsou to origo, je na nich ale ze spodu taky 18mm. Nicméně ten modrej z aukce je mnohem tmavší, jak ten modrej na docentově fotce.

Odesláno

Ne, ty z malejma dírkama nejsou od Primu. Byly také z materiálu, který je výrazně gumovější a měkčí. Na konci řemenu byl umělohmotnej caplík, kterým se dal konec řemenu přiknipnout do jedné z těch dírek.

Odesláno
Tak to je dost i na samotné AUKRO :) Asi na nich svačili sportovci.Škoda toho ciferníku,je zřejmě z IGenů podle prohnutí?
Odesláno

Tak to je dost i na samotné AUKRO :) Asi na nich svačili sportovci.Škoda toho ciferníku,je zřejmě z IGenů podle prohnutí?

Tak tyhle se asi neprodají........ Posted Image

Odesláno

barvy reminku na sport2. hnedy mezi nimi neni - netvrdim, ze neexistuje, pouze ho (zatim) nemam :)

Pěkné docente, koukám že samé NOS stavy, gratuluji ;).

A malá otázka pro znalejší - dostaly se barevné varianty těchto NOS řemenů na PS2 do prodeje přes prodejny nebo se jedná o nějakou testovací sérii (prototypy)?

Odesláno

Já ty barevný řemeny nikde v prodeji, ani na hodinkách neviděl. A to jsem sledoval prodejny klenot několikrát týdně.

Do prodeje šla jen černá varianta. Ty ostatní barvy se pouze zkoušely, jak by to na hodinkách vypadalo. Zpravidla se vylisovalo okolo 50 ks od barvy. Oficiálně to mělo skončit ve stoupě, ale většinou to "znárodnili" zaměstnanci v Eltonu.

Odesláno

Myslíte, že tyhle hodinky prošly renovací v Eltonu?

Nerozumím pojmu "matný chrom",ale za tu cenu se ještě někdy podaří koupit letecké automaty v dobrém stavu (viz někde před dvěma měsíci zde ve vlákně - 105?) .Líbí se mi popis jak použít dělenou lunetu jako časomíru k vaření čaje :jawdrop:.Co se týče stavu hodinek

už jsem opatrnější......na foto nejsou vidět dobře zešikmení spodních hran,ale asi je to origo mosazné....

Odesláno

Mě se naopak zdá, že je to nerez. Ale pouzdro z Eltonu mi přijde kvalitnější. Ale nechci plácat nesmysly, jen mám dojem, že je to pouzdro jaksi odfláknuté...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...