malda Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Ale prodávající může zrušit příhoz i z vlastní iniciativy. I tady na fóru se debatovalo ohledně dražby Heuerů Autávií, kde prodejce zrušil příhoz a odůvodnil to vyšším počtem negativních komentářů dražitele. Tak i tak je způsobů, jak cinknout aukci na aukru, mnoho. A nikdo s tím toho moc neudělá
straspol Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Ale prodávající může zrušit příhoz i z vlastní iniciativy. I tady na fóru se debatovalo ohledně dražby Heuerů Autávií, kde prodejce zrušil příhoz a odůvodnil to vyšším počtem negativních komentářů dražitele. Tak i tak je způsobů, jak cinknout aukci na aukru, mnoho. A nikdo s tím toho moc neudělá To je pravda. Obchodovat s lidmi s fůrou špatných komentářů je taky lábuž- nedivím se že se tomu někteří z prodávajících brání. A je pravda že od té doby, co nejsou vidět celé nicky přihazujících, je Aukro rájem podvodníků, šmelinářů a samopřihazovačů. Provize z vyšroubovaných aukcí jim nesmrdí...
financ Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Prim potrefenec to je dobrej terminus technicus ty to nejsi. :-) Mas primobundus jako kráva.
straspol Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 ty to nejsi. :-) Mas primobundus jako kráva.Naučil jsem se s tím žít. Mám svou chronochorobu vlastně rád.
dadama Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Dával jsem to do "bazarů", ale spíš to patří sem. Takže proč se nepochlubit ještě jednou, že... :-) Nedávna akvizice. Výhodná koupě, kdy asi většinu odradil původní stav, kde jsem ovšem já viděl potenciál. Jsem rád, že jsem měl dobré oko. Stačila lehká ozdravná kúra a jak vypadají k světu! PŘED PO
doktor584 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Dával jsem to do "bazarů", ale spíš to patří sem. Takže proč se nepochlubit ještě jednou, že... :-) Nedávna akvizice. Výhodná koupě, kdy asi většinu odradil původní stav, kde jsem ovšem já viděl potenciál. Jsem rád, že jsem měl dobré oko. Stačila lehká ozdravná kúra a jak vypadají k světu! PŘED POTak odemne velká pochvala, paráda
straspol Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Tohle mi chybělo. Dopytle, na ty jsem zapomněl. Jsem z těch chronográfků tak zblblej ...
MaraThon Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Jo docela jsem se divil, že se nikdo nechytl. Myslím, že se neobjevuje zas tak často.. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem MaraThon
straspol Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Jo docela jsem se divil, že se nikdo nechytl. Myslím, že se neobjevuje zas tak často.. No, pár jich mám, asi nemá smysl do toho investovat víc. Bývají občas k mání. Cena sedí- být tam já, stejně bys vyhrál.
Milog Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Parexo lunetaA špatná vteřinovka ;-)A když jsem se na to díval tak asi i ten stroj co tam je, je cal. 68.4 místo 68.3
JZED Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Nový typ lunety?? Eltonovská (nebo doma vyrobená) vložka v Parexo lunetě??
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Jen bych rád upozornil - dneska končí tahle aukce s dvojitým číslováním dýnka. Možné je všechno, ale zrovna tato dvě čísla jsou již ve zdejším seznemu uvedena - takže zdvojení a navíc duplicita. 002277 - ...................... (AUKRO listopad 2012) 002278 - accutron (duben 2011) 002281 - Bedny + jedny originál nečíslované s věnováním od náčelníka LS-FMV 002299 - vitblazejovsky (NOS komplet s krabičkou a návodem) 002300 - tom 73 002309 - Tutek 002313 - PetrSvetr (březen 2011) 002365 - hirsch
straspol Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Tak to je bomba, utíkám je honem koupit!!
financ Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 zmetek z výroby, někdo to vzal a namontoval na hodinky.Strojek má dobře dorvaný šroubky
gunman Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 http://aukro.cz/hodinky-prim-orlik-i5281636860.html kde si myslíte, že se cena zarazí?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se