Honza.manta Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 To bych blil - buď dělá z kupců debily, nebo se v tom vůbec nevyzná a tím pádem dělá debila ze sebe a to nevědomky. A to na aukru kšeftuje s primkami už minimálně osm let.
Milan Praha Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 tak zase je to dobrý ne, rovnou informuje aby člověk od něj nekoupil ....
Daftra Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Jsem se ho na ten Incabloc zeptal,kde je v těch hodinkách a už 2 dny mě bombarduje šťavnatýma mailama,že h...o poznám,že on opravil stovky Primek a vyzná se v tom,že jedinej Incabloc,kterej Prim dělal,je ten,co má strojek na fotce.A když su pré blbé mám jít na školení k Hovorkovi.On mě má jinak rád,zasloužil jsem se o to,že mu Aukro zrušilo aukci těchto bastlů a on je neustále nabízí,jinak vyfocený a on je nikdo za ty prachy nechce a nechce.
Hardslimer Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Dovolim si male pripomenuti: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jin%C3%A9-hodinky/?p=1415396%C2%A0
Daftra Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Ano,to je moje malá biblička,když už nemám tu velkou.Fotku uložení setrvaček jsem mu volovi poslal.Ale podle toho,jak mě častuje vyjmenovanýma slovama,usuzuju,že nějaká historie Primek mu je ukradená,on spíš okrádat důvěřivý,Primekchtivý lidi,co nemají základní znalosti.
TomNguyen Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Můžete mi říct, proč jsem na fóru 4 roky a o Prim Rolex slyším poprvé ? To si musím dozvídat z shopu pro hipstery ? To si říkate odborníky https://www.gentlemanstore.cz/doplnky/hodinky/hodinky-prim/prim-rolex-1231?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=post&utm_campaign=product-ads-dynamic-remarketing Upraveno 21. října 2016 uživatelem TomNguyen
malda Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Ale jo, lidově se tomuto typu primek i tady na fóru "rolex" říká, protože vypadají, jako by se inspirovaly vzhledem lunety modelu Rolex Datejust. Nicméně o "gentlemanstoru", jeho nabídce primek a hlavně o jejich popisu na tomto webu se tu už psalo. Netřeba komentáře.
Daftra Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Jedny Diplomaty i s instruktáží,jak vypadá Incabloc,asi aby kupující nenaletěl.http://aukro.cz/prim-diplomat-1-serie-nazev-incabloc-na-ciferniku-i6560143870.htmlVybírám z mailů od prodavače z Aukra,Miamona,co mi přišel po té,co jsem mu poslal fotku setrvaček Prim od Martara? ____Není co dodat.žij si ve svém omylu a na mě se vyser..beze mě by polovina primek nebyla a skončila na skládce..nic nebastluju jen opravuju co se mi dostane do ruky.Tihleti primkaři co píšou na chronomagu by bez mé angažovanosti kdy zachraňuju poklady neměli o čem psát.Je dalším paradoxem že nikdo se nikdy nezajímal o hodinky kde název incabloc je na ciferníku_co je tam vlastně za setrvačku.Já těmhle říkám 3 baravní inženýři..co se týká Hovorky je i přes svou solidnost také pouhý obchodnik.Psal vezmu je za 3 tis.protože je tam kifNasel jsem incabloc podle tvé fotky(ano poučil si mě)a vyfotil mu je s tim že teď už je to v pořadku a cena je adekvátni.Odmítl a věř že ten in..nestojí litr.Nevědomost ve složeni jednoho modelu jeho složeni neurčuje mou nesolidnost.Divil by ses jaká zvěrstva od profíků jsem i v hodinkách prim objevil.teď vím že tenhle model má být takový.Primáci znají jen ten a jsou alergický když je to jinak.To beru a ikdyž se mi dostane jak říkáš do ruky bastl který mohl udělat předchozi majitel nebo soudruzi v r.69 já ho nabídnu tak jak má být.Incablocu jsem zjistil mám víc jak 100 ks.zdar a sílu. _
Daftra Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 a ještě jeden,ten bude asi pro Mantu___a ten pitomec co mě zesměšnuje na chronomagu už nepíše o čem jsme debatovali a čemu rozumím a ne..je to blb a tebe pohltili předsudky aniž bys viděl co pro záchranu těchto artefaktů dělám..Jinak mailová adresa na pána je u mě k dispozici,kdyby snad někdo od něho chtěl ty nejsuprovější zachráněný Primky nebo přeposlat jeho láskyplné maily...A omlouvám se,že jsem to tady tak zarval,ale nedalo mě to.
Jeronimo Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 No, já jsem se s pánem podobně několikrát utkal na téma prodeje parexáckých leteckých PS II jako unikátních originálů. Ještě bych meilovou komunikaci někde dohledal, ale nechce se mi. Pár lidí bylo těmito artefakty ojebáno.
Hardslimer Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Pokud je na cifru napis incabloc - ocekaval bych incabloc setrvacku.A to bez debat!Zbytek komunikace by mi byl sumak. Nestoji to za to se nervovat. ;-)
Honza.manta Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Odesláno 21. října 2016 Tomu pánovi jsem kdysi vyfoukl na aukru cenově zajímavé primky, prostě tam dal málo aby potom víc vydělal. A následoval mail, kde mi nadával tak, že jeho původní povolání musí být dlaždič nebo taxikář.
docent_tecka Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-letecke-96-033-1-pro-mno-3781.html Letecke s "hydrou" ve znaku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2016 uživatelem docent_tecka
Hardslimer Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Staci, kdyz si prectes popis, ze to jsou hodinky s mimostredkou a je ti vse jasne. :-)A jestli to acutronovi nevadi, tak me taky ne. Muj web specializovany na krasne, poctive a hlavne ceske hodinky to neni!Krom toho, ze prodejce mele sra.c.ky, tak vypadaji hezky. :-D
accutron Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Mně to samozřejmě vadí. Už jsem prodejcovi psal ať to stáhne. Pokud se tak nestane, tak to smažu sám.
Hardslimer Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Je fakt, ze tam toho je hodne a nekdy nejde hlidat vsechny.Ale dekuji za super pristup accutrone.U mne 1 s hvezdickou ! ;-)
Daftra Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Chlapi,nechci tady nějak otravovat,jsem zamilovanej do Diplomatů,vše co vím mám od Vás tady.A ten Miamon mi napsal,že ví od Accutrona,že v roce 69 měl Prim přebytek ciferníků s nápisem Incabloc a soudruzi k nim dávali strojky s KIFem,takže on vlastně pokračuje v linii soudruhů,takže se diví,proč ho napadám.......
Georg.S Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Mně to taky tohle vadí. Antik hovorka je velice solidní web a dávat jsem tady tyhle se nedá říct ani bastl je urážka prodejců kteří zde prodávají fakt super kousky. A ještě se tvářit jaký prodávám bůh ví jaký exponát je fakt drzost. Už je to druhý inzerát kde jsem fakt musel dopsat negativní komentář. Já bych normálně blokoval účty těmto prodejcům.
accutron Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 "Letecké Prim Automaic" jsou stažené. Děkuji za upozornění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se