malda Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 No co no, to se může stát každému, že na vlastní aukci přihodí víc, než bylo potřeba. Když pak před koncem aukce cítí, že jeho vlastní příhoz nikdo nepřekoná, musí jej stáhnout. To aby ty hodinky neprodal sám sobě a musel si navzájem dávat komentáře se svýma alter egama a...5 nebo b...5. Prodejce má určitě už zkušenost, protože se mu to už evidentně takhle blbě nejmíň sedmkrát podařilo Hold, prodávat hodinky, a obzvláště primky, na aukru, to není jen tak. Chce to mít promyšlenou strategii a i tak to občas nevychází.
Berys Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To vypadá jako manipulace s příhozy, to je minimálně na "červenou kartu", ne li na definitivní stopku na aukru
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Přitom jediné, čeho se tu zneužívá, nebo spíš využívá, je chtivost lidí.
Venus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To vypadá jako manipulace s příhozy, to je minimálně na "červenou kartu", ne li na definitivní stopku na aukru a hlásils to? aukro s tím asi stejně nic neudělá, účet mu těžko odstaví
Skarohlid Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-igen-4167.html Chtěl jsem se zeptat jestli je číselník origo Prim, připadá mi jako Parexo. Možná se pletu tak po prosím o osvětlení. Díky Škaro
Berys Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 a hlásils to? aukro s tím asi stejně nic neudělá, účet mu těžko odstavíMyslíš si, že to má cenu ? Manipulace je pouze moje doměnka, bez usvědčujících důkazů. ..... a navíc pro Aukro je každý prodávající zdrojem příjmů
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jestli se můžu zeptat, co vlastně vám na tom vadí? Že prodejce brnká na chtivost lidí a zkouší, jestli náhodou někdo není ochotný dát víc? Je to přece aukce, tak se s tím musí počítat. To samé se děje i všude jinde - o co je zájem tam ceny stoupají.Prostě dám svoje maximum a buď to vyjde, nebo ne. Jinou alternativu nevidím.
accutron Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-igen-4167.html Chtěl jsem se zeptat jestli je číselník origo Prim, připadá mi jako Parexo. Možná se pletu tak po prosím o osvětlení. Díky ŠkaroDle mého názoru pochází číselník z nové eltonské výroby a tudíž je to O.K. Usuzuji tak ze zeleného odstínu svítící barvy a písmene M, které má správný tvar.
Ivoš Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 na tu nabidku v sbazaru jsem taky odepsal a napsal mi ze ceka az nekdo nabidne 2500,- tak uz jsem neodepsal, takovy dacany nemam radNa aukru prodává někdo 7kusů ,cena kus 1900kč. http://aukro.cz/hodinky-prim-hovorka-kniha-nova-nepouzita-i6645687300.html
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Já osobně se domnívám, že se s výskytem neoriginál dílů prostě musíme smířit. A pak Hovorka k tomu asi dojde taky. Ono se to jednak nedá ani uhlídat, a jednak se to mnohdy ani nepozná. A určit hranici taky není snadné (korunka vadí, nebo ještě nevadí?).Já to vidím jako vývoj, kdy odpovědnost prostě musí být na kupujícím. Kupující je snad svéprávný. Dnes primky zažívají obrovský boom a lidi jsou ochotný koupit cokoliv. Vždyť i Elton toho boomu využívá, ceny rostou a z fabriky vyjíždějí "renovace", které v originále nikdy neexistovaly. Pomalu se dostáváme do situace, která je už několik let ve veteránech. Některých veteránů dnes existuje víc, než se jich půvobně vyrobilo. Navíc jsou i dokonalejší a kvalitnější, než původní originály (lepší materiály, lepší laky, elektronická zapalování,...). Stačí mít motor (a někdy se i ty vyrábějí nové) a postavíte nového "veterána". Jsou lidé, kteří mají takovýchto "veteránů" celé sbírky. No a teď to takhle bude i u Primek.Za pár let se už nepozná co je co. Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem Karlos
Venus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Podle mě jsou tyto v mnohem ne-li stejným stavu jako ty výše uvedené co myslíte?http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i-bila-luneta-i6645953235.html PS: my o vlku a už je tam zase 11 tisíc on to tady čte a směje se nám jací jsme blbci
lucid Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jestli se můžu zeptat, co vlastně vám na tom vadí? Že prodejce brnká na chtivost lidí a zkouší, jestli náhodou někdo není ochotný dát víc? Je to přece aukce, tak se s tím musí počítat. To samé se děje i všude jinde - o co je zájem tam ceny stoupají.Prostě dám svoje maximum a buď to vyjde, nebo ne. Jinou alternativu nevidím.Pokud by navýšení bylo korektní, pak je to OK, pokud by se ale potvrdilo podezření, že někdo manipuluje s výsledkem vlastní aukce, pak je to porušení podmínek Aukra: 8.1.1. "Uživatel nesmí sám ani prostřednictvím zástupce manipulovat s výsledkem Nabídky a cenou jím nabízeného Zboží způsobem, který mu přinese neoprávněnou výhodu."
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Jakou neoprávněnou výhodu? Že je někdo ochotný dát víc je neoprávněná výhoda, nebo jeho hloupost? A ani ne hloupost, prostě jeho věc. Chce dát víc, sám se tak svéprávně rozhodl. Co je na tom? To je přece princip aukce - vyhraje ten, kdo je ochotný dát víc. Já vidím jen jediný důvod tohoto pranýřování - když pak prodejce svůj falešný příhoz zruší, tak aukro přijde o provizi. To je celé. Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem Karlos
lucid Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jakou neoprávněnou výhodu? Že je někdo ochotný dát víc je neoprávněná výhoda, nebo jeho hloupost? A ani ne hloupost, prostě jeho věc. Chce dát víc, sám se tak svéprávně rozhodl. Co je na tom? To je přece princip aukce - vyhraje ten, kdo je ochotný dát víc. Já vidím jen jediný důvod tohoto pranýřování - když pak prodejce svůj falešný příhoz zruší, tak aukro přijde o provizi. To je celé.Když budu parafrázovat Felixe H., pak: brečíš blbě, a to ještě na špatném hrobě. Citoval jsem Ti z pravidel Aukra. Pokud máš s nimi problém, obrať se Aukro. Jen kontrolní otázka - nejsi náhodou Nickii1?
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Ale já tu přece ani nebrečím, ani nemám žádný problém, já se tu naopak divím těm, co vidí nějaký problém a ptal jsem se jich v čem ten problém vidí? Zatím to vypadá, že eventuální problém může mít pouze Aukro, tak ať si ho řeší. A jestli se ptáš zda jsou tady na fóru prodejci z aukra, tak ano, jsou. A co má být? Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem Karlos
VintageLover Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tvl Karlos, ty jsi byl určitý oblíbený spolužák.
lucid Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 ....A jestli se ptáš zda jsou tady na fóru prodejci z aukra, tak ano, jsou. A co má být?Netušil jsem že otázku "nejsi náhodou Nickii1?" je možné vykládat jako "jestli se ptáš zda jsou tady na fóru prodejci z aukra, tak ano, jsou." Holt, člověk se pořád učí.
Karlos Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) A k čemu je dobré, jestli jsem tenhle prodejce, nebo nejsem?Nejsem, nemám s ním nic společného a neznám ho. Pomohlo?Ale ten prodejce to tu velice pravděpodobně čte. A je i klidně možné, že si tady s ním povídáš. VintageLover: Třeba můj pragmatický postoj jednou někomu pomůže nenaletět na lákavá slůvka, nebo se nenechat strhnout aukční horečkou k unáhlenému nákupu. Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se