bohus76 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 O co Ti jde ? Rýpeš do věcí po kterých Ti nic není.Mohl sis je koupit sám a neprudit.
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102494-3x-prim-igen-origin%C3%A1l-a-parexo/ Kdypak asi budou na Aukru jako zaručeně původní stav....Takové spekulace jsou opravdu zbytečné.
plazalien Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 do tech zlutych bych aji sel
doktor584 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 do tech zlutych bych aji sel...Na takový to běžný nošení jsou parádní všechny tři.....
plazalien Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 presne, do sbirky nicmoc ale na noseni jsou paradni
FreemanTKOZ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 @Daftra: To netuším, maximálně postupně daruji Parexo díly při nahrazování za origo (i když jedny nechám parexo na "pracovní" otloukánky)
Ivoš Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Jedny "Prim kal.97" na prodej za lidových 54000kč.http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-kal-97-4225.html
bohus76 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2017 Ten Web provozuje místní člen,takže není potřeba na tyto nabídky upozorňovat.
plazalien Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 taky uz jsem na ne koukal a jsou paradni az na tu cenu, ale s ukazatelem dne jsou celkem vzacny jestli nejsou dokonce nejakej prototyp
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 taky uz jsem na ne koukal a jsou paradni az na tu cenu, ale s ukazatelem dne jsou celkem vzacny jestli nejsou dokonce nejakej prototypTak koukej dál. Jedny "Prim kal.97" na prodej za lidových 54000kč.Jsou někde jinde levněji? Co by jste vlastně kluci chtěli? Parádní, celkem vzácné nebo dokonce prototypy za lidovou cenu? Nebo ještě levněji. Tak pro to něco dělejte, obíhejte beznadějně bazary, dávejte si poptávky po všech čertech, shánějte kontakty, choďte na srazy. Možná se pár krát spálíte, ale třeba na něco slušného narazíte.
plazalien Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Tak koukej dál. Jsou někde jinde levněji? Co by jste vlastně kluci chtěli? Parádní, celkem vzácné nebo dokonce prototypy za lidovou cenu? Nebo ještě levněji. Tak pro to něco dělejte, obíhejte beznadějně bazary, dávejte si poptávky po všech čertech, shánějte kontakty, choďte na srazy. Možná se pár krát spálíte, ale třeba na něco slušného narazíte.no tak to dik za dobrou radu
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Není zač. Samozřejmě je i pohodlnější varianta. Rozbít doma prasátko, neremcat nebo klidně remcat, stejně bude remcat manželka a koupit to co je zrovna na krámě. Další kousek může jít třeba až za pár let a za dvě prasátka. (Nemyslím to nijak zle) Dyť sú to enem ty Primky :-) No dyť.
malda Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 A jsou ty day/date televize v pořádku? Nemám u sebe Prim bibli, ale myalel jsem, že by 97mičky měly mít správně viditelně broušené plošky pouzdra nahoře a dole...
straspol Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 A jsou ty day/date televize v pořádku? Nemám u sebe Prim bibli, ale myalel jsem, že by 97mičky měly mít správně viditelně broušené plošky pouzdra nahoře a dole...To je taková PRIMlatina. Broušené pouzdro mají i některé obyčejné televize. Domnívám se, že tuhle mutaci asi v PRIMu nějak zvlášť neřešili. Moje zrovna broušené pouzdro mají.
docent_tecka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Prim XV. Sjezd s nove prechromovanym pouzdrem za 9 tis. Gratuluji prodejci. http://aukro.cz/hodinky-prim-xv-sjezd-i6669236877.html Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem docent_tecka
plazalien Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 taky sem na ne mel zalusk ale cena sla tuze vysoko
pbed Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 No, taky jsem z toho paf. Nicméně je to realita. ceny poslední dobou stoupají rychleji, je znát, že ekonomika jde nahoru a očekávání jsou dobrá.Bed
plazalien Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 pbed je videt ze naladu zvednout umis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se