Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

taky uz jsem na ne koukal a jsou paradni az na tu cenu, ale s ukazatelem dne jsou celkem vzacny jestli nejsou dokonce nejakej prototyp

Tak koukej dál.

Jedny "Prim kal.97" na prodej za lidových 54000kč.

Jsou někde jinde levněji? Co by jste vlastně kluci chtěli? Parádní, celkem vzácné nebo dokonce prototypy za lidovou cenu? Nebo ještě levněji. Tak pro to něco dělejte, obíhejte beznadějně bazary, dávejte si poptávky po všech čertech, shánějte kontakty, choďte na srazy. Možná se pár krát spálíte, ale třeba na něco slušného narazíte.

Odesláno

Tak koukej dál.

Jsou někde jinde levněji? Co by jste vlastně kluci chtěli? Parádní, celkem vzácné nebo dokonce prototypy za lidovou cenu? Nebo ještě levněji. Tak pro to něco dělejte, obíhejte beznadějně bazary, dávejte si poptávky po všech čertech, shánějte kontakty, choďte na srazy. Možná se pár krát spálíte, ale třeba na něco slušného narazíte.

no tak to dik za dobrou radu
Odesláno

Není zač. Samozřejmě je i pohodlnější varianta. Rozbít doma prasátko, neremcat nebo klidně remcat, stejně bude remcat manželka a koupit to co je zrovna na krámě. Další kousek může jít třeba až za pár let a za dvě prasátka. 

(Nemyslím to nijak zle)

Dyť sú to enem ty Primky :-) 

No dyť. :)

Odesláno

A jsou ty day/date televize v pořádku? Nemám u sebe Prim bibli, ale myalel jsem, že by 97mičky měly mít správně viditelně broušené plošky pouzdra nahoře a dole...

Odesláno

A jsou ty day/date televize v pořádku? Nemám u sebe Prim bibli, ale myalel jsem, že by 97mičky měly mít správně viditelně broušené plošky pouzdra nahoře a dole...

To je taková PRIMlatina. Broušené pouzdro mají i některé obyčejné televize. Domnívám se, že tuhle mutaci asi v PRIMu nějak zvlášť neřešili. Moje zrovna broušené pouzdro mají.

Odesláno

No, taky jsem z toho paf. Nicméně je to realita. ceny poslední dobou stoupají rychleji, je znát, že ekonomika jde nahoru a očekávání jsou dobrá.

Bed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...