Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Já osobně zrovna v tomhle podvod nevidím. Prostě někdo dokáže využít situace, když je po něčem poptávka a není to dostupné. Je to prostě tržní cena. Zrovna tak by se dalo odsuzovat, když někdo koupí akcie když jsou nízko a prodá, když cena stoupne. Každý, kdo to kupuje, ví přesně co kupuje a za kolik a zda za to ty peníze dá je jeho svobodná volba. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tom bych zrovna nesouhlasil akcie jsou primarne od toho aby se s nema smelilo takova zabava pro bohaty, kdezto tato kniha je proto aby si lidi rozsirili obzory a pro vzdelavani, vem si treba detsky plynky kdyby jich byl nedostatek a nekdo by se na tom chtel napakovat a prodaval by je za desetinasobek proste hyenysmus

Odkaz ke komentáři

Ludia nebudme farizeji. To nikto z vas nikdy vyhodne nekupil, alebo by nekupil kopec primiek za super cenu, aby ich neskor mohol dobre predat a nabrat strelivo na nejaky iny kusok? To akoze ked som pred 5 rokmi kupil igeny za hubicku, tak ich dnes nemozem predat za x nasobok? Som zlodej, podvodnik? A ten kto ich odo mna kupi je podporovatel podvodnika?

Kniha ktorej je iba obmedzeny pocet a je po nej dopyt, nemoze vybehnut cenou na x nasobok?

Odkaz ke komentáři

Ludia nebudme farizeji. To nikto z vas nikdy vyhodne nekupil, alebo by nekupil kopec primiek za super cenu, aby ich neskor mohol dobre predat a nabrat strelivo na nejaky iny kusok? To akoze ked som pred 5 rokmi kupil igeny za hubicku, tak ich dnes nemozem predat za x nasobok? Som zlodej, podvodnik? A ten kto ich odo mna kupi je podporovatel podvodnika?

Kniha ktorej je iba obmedzeny pocet a je po nej dopyt, nemoze vybehnut cenou na x nasobok?

....máš pravdu

Odkaz ke komentáři

Souhlasím bez výhrad..

Odkaz ke komentáři

Ano, to jsem měla na mysli, prostě kupovat za málo a prodávat za hodně, na tom nevidím nic špatného, je to obecný princip obchodování a tu knihu zkrátka nikdo nezbytně k životu nepotřebuje, nikdo ho nenutí ji kupovat. Před 20 lety se taky Orlíky kupovaly za jinou cenu...

Odkaz ke komentáři

Přál bych Liborovi i všem, kteří knížku nemají, aby se brzy připravil dotisk. Proti solidním obchodníkům nic nemám, pokud je o knihu takový zájem, svědčí to jen o perfektně odvedené práci autora. Ale o tom, že cenu věcí neurčuje zparchantělé AUKRO už jsem tu psal asi tisíckrát. Bylo by zajímavé odnést ji do antikvariátu a zeptat se někoho z oboru, co by za ni dal :lol2: kamarádi přihazovači na umělých aukcích jsou jen taková bublinka. 

Odkaz ke komentáři

Aukro není směrodatné.Cena byla přeci již stanovena a žádný antikvař ji nezmůže zpochybnit.Nezbývá nic než aby accutron sofort i v jeho zajmu zařídil dotisk,což by mu mohli vzít přednostně,když byla rozebrana tak rychle a co se ne tak kazdému vydavateli podaří.A já mu za tuto bibli moc děkuji!!!

Odkaz ke komentáři

Spíše bych chtěl vidět zkoprnělý výraz ve tváři špekulanta na to, že má doma cca 10 knih a vyšel dotisk......... Bych se asi smíchy neudržel.

No tak to bych se fakt válel smíchy.  Teď jsi mě vážně potěšil. Fantazie mi jede naplno. Navíc, takové druhé, doplněné vydání by znamenalo, že to první by už nebylo tak aktuální a tím pádem ani atraktivní. Vadou na kráse té myšlenky je, že bych si musel koupit i druhé vydání  :suicide_anim: .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...