colommbo Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 (upraveno) straspol: Nevrč, pane... Když mi někdo řekne nebo si přečtu Prim 66 445 8, nevím honem, která bije (a možná nejsem sám), zato Prim rolex už mi (aspoň rámcově) pomůže se zorientovat, no... Upraveno 15. února 2018 uživatelem colommbo
Hardslimer Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 ...... Co je uvnitr nevim. V tom se nevyznam, ale jdou. Cena myslim odpovida typu i stavu. .........Jako se treba vlozce do dveri rika fabka i kdyz to je znacka treba Guard.Maldo, diky za reakci. ;-)Nevim, co maji spolecneho s Diplomaty?Pouzdro? Rucicky? Nebo myslis jen ty cary na ciferniku?Ale Ok. Budiz. Pro nekoho to muze byt orientacni bod. Nebudu dal resit.Akorat me trosku zarazi, jak muzes prodavat hodinky aniz by ses nepodival na strojek? Pokud te sbirani primek bavi (a nejsi smelinar), tak to te opravdu nezajima, co se skryva za strojovnu u tohoto modelu? K te fabce:Za komancu toto slovo predstavovalo opravdu vlozku do zamku. Protoze jine znacky nez FAB ani nebylo mozne sehnat. A kdyz tak, tak jich nebylo mnoho.Ja dodnes, kdyz jedu busem k mestskemu uradu, tak reknu "k narodnimu" (rozumej Narodni vybor) a ridic vi kde chci jet. :-)Pokud mi nekdo chce prodat Diplomaty, tak ocekavam Diplomaty. A ne ALA nebo SKORO. Tak jsem se vykecal a muzu jit umyt nadobi. :-)
straspol Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 straspol: Nevrč, pane... Když mi někdo řekne nebo si přečtu Prim 66 445 8, nevím honem, která bije (a možná nejsem sám), zato Prim rolex už mi (aspoň rámcově) pomůže se zorientovat, no... Já nevrčím, jen doplňuju... kdysi jsem to zahlédl jako popisek nějakých PRIMek na Aukru... rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrare
colommbo Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Špatně jsem tě pochopil, omlouvám se. ...aneb Jak prodává hodinky profesionál:
Anela Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 24 boxu primek, pokud dobre pocitam 24 v kazdem... za 80 litru... to je konecne fajn cena za primky, skoda ze tam dala fotku jen prvni krabice ajooo, uz mi to doslo, vona prodava strasne drahy box na hodinky a nechce se ji z toho vyndavat hodinkovy obsah ps. prim rolex bicolor je best, ale uz jsem si taky zvykl, ze to je obecne oznaceni primek s vroubkovanou lunetou
Skarohlid Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Není to náhodou 80000 za box s 24 kusy?
Ibe Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Taky to ctu jako 100 ciselniku + 24 ks hodinek.
dzerik1 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Hodně solidní cena :-). Tak kdo po tom skočí :-D
Ibe Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 ... a prej "top luxusni hodinky", nevim, ja tam nic takovyho nevidim
Skarohlid Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Možná to měylo být 24 ks číselníky ve 100% stavu
dzerik1 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 (upraveno) ... a prej "top luxusni hodinky", nevim, ja tam nic takovyho nevidim Některé určitě budou full gold Upraveno 15. února 2018 uživatelem dzerik1
Ibe Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Některé určitě budou full gold Jo a zbytek bude NOS a "žádaný", eventuelne "raritni"
stenly Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 tak je to typická cena pro Irenku:) 3333.33333333 za jedny podprůměrné Primky. No nekup to za ty peníze:) No jo no, už neví, jak by to udala. Ovšem lidi naštěstí nejsou hlupáci a kde se vyskytují názvy Irenka, Pardubice, Straka tak při nejmenším zpozorní.
Ibe Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 tak je to typická cena pro Irenku:) 3333.33333333 za jedny podprůměrné Primky. No nekup to za ty peníze:) No jo no, už neví, jak by to udala. Ovšem lidi naštěstí nejsou hlupáci a kde se vyskytují názvy Irenka, Pardubice, Straka tak při nejmenším zpozorní.... a nebo jdou hodit savli
Sonny919 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 hm, to s tými 24 boxami naplnenými mega rare primkami až po okraj netrebalo spomínať, zajtra tam možno ozaj pribudnú a konečne uvidíme na antiku cenovku cez milión
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Maldo, diky za reakci. ;-)Nevim, co maji spolecneho s Diplomaty?Pouzdro? Rucicky? Nebo myslis jen ty cary na ciferniku?Ale Ok. Budiz. Pro nekoho to muze byt orientacni bod. Nebudu dal resit.Akorat me trosku zarazi, jak muzes prodavat hodinky aniz by ses nepodival na strojek?Pokud te sbirani primek bavi (a nejsi smelinar), tak to te opravdu nezajima, co se skryva za strojovnu u tohoto modelu? K te fabce:Za komancu toto slovo predstavovalo opravdu vlozku do zamku. Protoze jine znacky nez FAB ani nebylo mozne sehnat. A kdyz tak, tak jich nebylo mnoho.Ja dodnes, kdyz jedu busem k mestskemu uradu, tak reknu "k narodnimu" (rozumej Narodni vybor) a ridic vi kde chci jet. :-)Pokud mi nekdo chce prodat Diplomaty, tak ocekavam Diplomaty. A ne ALA nebo SKORO. Tak jsem se vykecal a muzu jit umyt nadobi. :-)no tyhle hodinky maj vážně v reálu dost společného s diplomatem , ale chápu na co narážíš, v poho, kdybych prodaval diplomat, tak napíšu diplomat - jasná věc.Jelikož nemám knihu, tak nevím značení a navíc pro vyhledávání v inzertních serverech nepoužiješ číslo, ale víš, že to má být třeba diplomat nebo "skoro" diplomat pro levnější variantu pro laika hooodně podobnych hodinek. Nenazývám to diplomatem,když to není. Jen připodobňuji pro rychlejší orientaci.ke storjku - fakt se tím zabývám tak od ledna, takže poznám hodinky, dejme tomu, že vím, které strojky patří do kterých - hoodně omezeně, ale po otevření to fakt nepoznám, pokud si to nepřečtu. Zatím sbírám povrchně - co se mi líbí z venku a po čem se prahne, ale postupně se loaduju nová data a informace, proto jsem třeba do tohoto nekoukl,protože tam v tuto chvíli budou ozubený kolečka, který na první pohled vypadaj stejně, tohle potřebuju dohnat a doučit, ale čas je nepřítel, každý ví. Takže postupně.no a já jdu domů a doufám, že tam nebude nádobí , půjdu studovat strojky
Hardslimer Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Staci hodinky otevrit a pod setrvackou uvidis cislo.Nic sloziteho. ;-)
Daftra Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Prim Sport bastl u p.Hovorkyhttps://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-modry-cifernik-7576.html A jedny vývozní vyžrance za 9 tyček.Bože,ty to vidíš...... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-ii-surf-zeleny-cifernik-7575.html
Hardslimer Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Vždy bylo pravidlem dát sem fotky, pro budoucí smazání inzerátu.Takže první Daftrův odkaz směřoval na: Druhý odkaz na: Prodejce kombinuje nesprávné pouzdro, špatné ručky, špatný armovací kroužek a špatné dýnko. A celkově je to hnus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se