Hardslimer Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Kuci, jsou tyhle v ok stavu?Zacinam se v tech Primkach ztracet a zacina me to prudit.Ala Diplomat, skoro Diplomat a buhvi co jeste. WTF? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-ala-diplomat-7544.html Upraveno 14. února 2018 uživatelem Hardslimer
Thomas v.Bayern Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Jo taky jsem si dnes říkal :-D
Karlos Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Ještě nedávno se takovéhle primky braly jako obyčejné hodinky, kupovaly se jen pro radost a vybíraly podle líbí - nelíbí. Nebylo to tak lepší?
Hardslimer Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 To vis, ze bylo!Dnes je vse rare, ala, skoro .....Jeste, ze mam doma pouze sbirku skoro PS2 a ala traktory. :-)
Thomas v.Bayern Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 To souhlasím ,já jedu také jen ?ala PS2 ? a ?skoro PS2 Automatic ? :-D
financ Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 (upraveno) bylo.Kreativita místních v označování hodinek je neskutečná, někkdy to vypadá jako soutěž o největší kravinuZatím top je Prim Rolex, to musel vymyslet extra rare hňup, starý Wilsdorf se v hrobě musí točit jak ve winderu Upraveno 14. února 2018 uživatelem financ
Jeronimo Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Hoši, já už sem v podstatě raději nechodím a to jsem se z tohoto místa v podstatě rekrutoval.
dzerik1 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Ještě nedávno se takovéhle primky braly jako obyčejné hodinky, kupovaly se jen pro radost a vybíraly podle líbí - nelíbí. Nebylo to tak lepší?Přesně moje slova :-) a bylo to tak lepší :-D
Thomas v.Bayern Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Třeba se to jednou ustálí a bude vše jako dřív
malda Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 JJ, to se takhle chci podívat na to, jestli na aukru nejsou nějaké rolexky, a vyjede mi tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Já osobně nemám dobrou zkušenost z nákupu na Aukru, hned první mi napálil,Igeny byly seskládné, snad z nejhorších dílů co doma sulcoval .V loni na podzim jsem koupil na Antiku Diplomaty a tam mi zůstala po prvním natažení v prstech korunka i s hřídelkou.Po reklamaci mi prodejce poslal pár drobných zpět.Jen jeden místní člen Doorian mi poslal hodinky v pořádku, dík Juro...Díky a jsem rád, že dělají radost...
Jeronimo Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 To jsem netušil, že mám doma toliko Rolexek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MPD Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Tady Orlík https://www.sbazar.cz/rlinvest/detail/27932954-prim-orlik-anthropoid
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Zdar chlapi. To prodavam ja. Jelikoz zacinam, tak nazvoslovi jsem pochytal i tady. Zrovna tu byla fotka techto s diplomatama s porovnanim. A pak samozrejme jsem cerpal z antiku a aukra. Jelikoz to tak jenjmenovany celkem hostoricky a od vic lidi. Ne jen jeden, pak jsem to bral za bernou minci. Vsak zadny primky nemaj oficialni nazev krom cisla .at je to pavouk, pyzamo, zmineny rolex, polstarek, soudek apod. Snad jen Sporty jsou tak jmenovane. Ale necham se rad vyvest z omylu a poucit. Hodinky prosavam, jak jsem koupil. Sehnal jsem jine. Tady zatim prodavat nemuzu. Co je uvnitr nevim. V tom se nevyznam, ale jdou. Cena myslim odpovida typu i stavu. Nejsem zadnej smelir. Zacal jsem Prim sbirat nedavno a nepoliben. Zatim vse hltam, co je kolem. Tohle jsem bral za zazity nazvoslovi. Jako se treba vlozce do dveri rika fabka i kdyz to je znacka treba Guard. Diky za osvetu.
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 a jeste pls, jak smazat prispeve, co se mi duplikovat. Pri vkladani z mobilu mi to hodilo chybu, ale nakonec tam stejne byl
colommbo Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Mně lidová/slangová označení Primek nijak nevadí, slouží (mi) aspoň k poměrně rychlé, byť někdy jen rámcové (elegant) orientaci. Kopřivka mi spíš naskakuje přívlastků typu rare, mega, super, top apod.
straspol Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Mně lidová/slangová označení Primek nijak nevadí, slouží (mi) aspoň k poměrně rychlé, byť někdy jen rámcové (elegant) orientaci. Kopřivka mi spíš naskakuje přívlastků typu rare, mega, super, top apod. RRRRRRRRRRRR ...
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Mně lidová/slangová označení Primek nijak nevadí, slouží (mi) aspoň k poměrně rychlé, byť někdy jen rámcové (elegant) orientaci. Kopřivka mi spíš naskakuje přívlastků typu rare, mega, super, top apod. Tak zrovna z zadnych atributu super rare,nejvic nejlepsi apod tam nemam?
financ Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 název Rolex je registrovaná jako ochranná známka pro hodinky a pokud vím, Prim ji zapsanou nemá To že se tady sem tam občas objevují padělky od Parexa je taky historicky fakt, ale v pořádku to není
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se