Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Proč by tam nemohl poslat (kdykoliv) hodinky, a pouze by chtěl změnu ciferníku, případně seřízení. No a je to. Jinak Irenka tyhle ma v nabídce alespoň rok. Navíc jsou to obchodníci, takže jejich invence to nebude. Toto můj pohled na věc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Mne se prave nechce verit, ze tenhle osuntelej hnus by Elton pustil ven jako svou renovaci.

Ale asi je tedy fakt mozne, ze ti za dvojku vymeni jen cifr, bez cehokoliv dalsiho, kdyz si to neobjednas.

Ja bych ale takovouhle zakazku neprijal. To neni renovace, ale jen ziskani cenneho dilu oklikou.

Odkaz ke komentáři

Před léty jsem taky kupoval z Eltonu ciferníky ručky i korunky. Když přišel Strnad tak to zatrhnul. A právě proto proto se nyní daří šmelině. Byl to tehdy ranec ale byly to moje první dvoje diplomaty do vitríny tak jsem prostě musel.  Nikdy bych je neprodal.  

Odkaz ke komentáři

Cenného dílu? Co je cenného na potištění ciferníku?

Do Diplomatů dělají ciferníky nový, i věnce a provedou práce,který si zadáš.Ale kromě lunet na PS 2 už nic nepošlou jen tak.

Odkaz ke komentáři

Já je koupil poprvé, to ještě neměl psáno renovace ale originál. Jakmile jsem to porovnal a viděl, hned jsem je vrátil. Týpek se nebránil. Pak mi na otázku, co to je napsal, že známek známého atd..dělá renovace. Takže cti mezi řádky. Tento fake byl celkem povedený, bych řekl.

Odkaz ke komentáři

spartaky som nazivo nevidel, no podla fotiek aj mne pride cifernik vydareny. hlavne oprotu tym co boli minule je font vyrazne lepsi a laickym okom povedane, javi s ako povodny. na druhej strane, je plus, ze to takto dopadlo maldaCZE, ze vratil peniaze a teraz uz i deklaruje, ze je to pretisknute. Aspon sa nesnazi stale tvarit, ze predava nieco RARE. Z tohto vyrazu uz mam husiu kozu, ked ho uvidim a hlavne v kombinacii s Pardubicami :)

Odkaz ke komentáři

Já mu napsal, ze to je podvod a kdyby mě omr.al o 25 tis, tak by to bylo brany jako trestný čin. Asi moc dobře věděl. Domluva byla bleskurychle a bez problémů. A tak jsem mu napsal ať uvede jasné, že to není origo, jinak, že si koleduje.

Odkaz ke komentáři

Bogajego. To jsou hrůzostrašnosti co tady píšete. Ty svoje se zajímavým výrobním číslem 2345 asi dám do trezoru aby mi je nějaká straka neukradla. Starý pán co mi je před 8 lety prodal  (a měl je ve sbírce snad 30 let) tohle fórum snad nevidí... :frusty:  to by ho štrejchlo na první dobrou. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...