Jeronimo Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Zvyk kterým se také řídím není pravidlo. Také nechci prudit, jen konstatuji.
prim-ky Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Pokud je to složenina,tak proč to tady nenapsal?
long Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 (upraveno) Tento prodejce to skládá jak se dá, takže je to samozřejmě poskládané z různých originálních dílů. Cifr tam patří asi taky jinej. Jinak nechci prudit, ale bývá tu zvykem, sem probíhající aukci nedávat. Pokud to tedy není úplná šílenost a fake. Je jasné, že můžeš říci jak to tedy máš poznat a proto to sem dáváš. To je pravda, ale můžeš si to tu případně nastudovat. Ten, kdo sem dává probíhající aukci, ty hodinky koupit nechce, ale zdraží je někomu, kdo je třeba koupit chce. Někdy je potřeba ve světle nových skutečností dělat věci jinak.Více a více se prodávají skládačka a levoty a proto je dle mého na šmejdy upozornit.Je relativně slušná šance, že si to tady přečtou a trochu se zklidní. Nevidím důvod dělat věci stále stejně. Upraveno 27. října 2018 uživatelem long
stenly Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Nevidím jediný důvod, proč to sem nedat po ukončení aukce. Pokud je to fake tak mi to taky nevadí. Až na vlastní kůži zažijete, že vám to během hodiny někdo zdražil o tisíce a sám to kupovat nechce, tak budete mluvit jinak.Ve své podstatě by mi to nemuselo vadit, nekupuji toho tolik, ale jsem proti zveřejňování probíhajících aukcí. Udělejte anketu, kde se rozhodne, že to většině nevadí.
financ Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 nevidím důvod to sem nedat během aukce. Kdysi dávno tu vznikla dohoda o tom že probíhající aukce se nebudou komentovat, ale to se týkalo seriozních aukcí. Podvodníků, skládaček a podobných prasáren se to netýkalo. Takže není potřeba dělat věci jinak, stačí u toho trošku přemýšlet.
maldaCZE Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Jsem tu relativně novy, ale souhlasím se zveřejňováním u těchto skladacek. Koupil jsem tak Spartak, který vypadal velmi realisticky. Až po bližším zkoumání a porovnávání jsem zjistil, že to není originál. Nastoupil jsem na prodejce a vrátil peníze ihned a bez keců. Pak mi prozradil, že ciferník je "renovace". Už běží znova na Aukru. Alespoň to tam již napsal. I když renovace... Sice jsem již nějaké informace načerpal, hlavně díky místním členům, ale i tak se vše nedá podchytit a proto, když je více znalců pohromade a můžou poradit, naopak pak peníze ušetří. Já jsem pro tu diskutovat aktuální aukce.
Bert Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Celá ta podivná taškařice s nezveřejňováním probíhajících aukcí vznikla pod záštitou myšlenky nezvyšovat ceny, nenahrávat spekulantům. Mám sice důvodné pochyby o čistotě úmyslů některých z Vás, kteří jste tento uzus iniciovali, avšak nějak jsem jej se skřípěním zubů ctil. Vzhledem k tomu, co se na trhu s Primkami děje mám však pocit hraničící s jistotou, že ceny už jsou tak vyšponované, že případný koment na Chronomagu je již snad ani nemůže posunout výš. Čiňte dál jak chcete, Vy, kteří jste zastánci onoho utajování, avšak nezapomínejte, že to není psané pravidlo. Pokud někdo z kliky utajovačů bude peskovat toho, kdo sem něco k aktuální aukci napíše, sám bude peskován :-)
colommbo Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Dík za uvedení na pravou míru! Sice jsem se taky vždy snažil držet nepsané dohody o nekomentování aukcí, ale s postupem doby a ve světle již zmíněných okolností se přikláním k názoru špinavé prádlo vyprat. Avšak s rozumem.
docent_tecka Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Ja jsem tuhle "dohodu" nikdy ndpochopil a nedrzel. Prijde me to takove pionyrske...
colommbo Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 S panem Zeneko se na aukru fakt soupeřit nedá...
stenly Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 Tak tu máme krásné červené diplomaty:) ty Zdeněk ještě nemá Můj typ na výslednou cenu je někde okolo 30K maximálně 40K poctivejch českejch kroňáků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Odesláno 29. října 2018 Ale jsou hezký, mnohem hezčí než modrý...
Hudson10 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Napadá mě srovnání s Rychlými šípy od Foglara. Tam taky někdo v nějakém příběhu měnil barvu známek poštovních na nějakou jinou vzácnější barvu pomoci nějaké tinktury.Prodaval pak ty známky dráž sberatelum. Myslím že ten falzifikator potom musel vracet peníze..je to dlouho co jsem to četl.
dadctm Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ahojte, chcel by som sa iba informačne opýtať, či si myslíte, že tieto Primky by bolo hodno renovovať a či by mohli mať hodnotu aj inú ako sentimentálnu Pôvodne bolo na ciferníku zobrazenie Šumavy.Link: https://imgur.com/a/VjnhO9J Vďaka!
colommbo Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Hudson10: Možná Maxmilián Dráp, který nakonec umřel žalem, bo omylem spálil svou nejvzácnější známku, modrého Mauritia...
maldaCZE Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ahojte, chcel by som sa iba informačne opýtať, či si myslíte, že tieto Primky by bolo hodno renovovať a či by mohli mať hodnotu aj inú ako sentimentálnu Pôvodne bolo na ciferníku zobrazenie Šumavy.Link: https://imgur.com/a/VjnhO9J Vďaka! To nejsou primky
Primkáč 1975 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Jsou to Pabědy.Takže na aukru je koupiš v pěkném stavu do 300 korun.
Alex77 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Ahojte, chcel by som sa iba informačne opýtať, či si myslíte, že tieto Primky by bolo hodno renovovať a či by mohli mať hodnotu aj inú ako sentimentálnu Pôvodne bolo na ciferníku zobrazenie Šumavy.Link: https://imgur.com/a/VjnhO9J Vďaka! Vyobrazeni Šumavy??? :-D
colommbo Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Zřejmě lidová tvořivost některého z vojáků základní služby na čáře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se