stenly Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Zdena se vozrala a napadlo ji, ze zbohatne... Pobavil
accutron Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-2-10531.html Nenošené Prim Sport 2 z počátku výroby. Pochopitelně zcela funkční. Průměr pouzdra 36 mm. Modrý silikonový řemen.To je hrozný.Už v počátku výroby do nich někdo dával Parexo cifry a asi aji ručky a korunky.....Proto je zřejmě nikdo nenosil,páč by se za takové krám na ruce musel stydět.... Smazáno.
ramon Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Celkem fascinující jsou na Aukru pokusy tunit stokorunové vraky přechromováváním, různým broušením, barvením šroubků a koleček, zlacením můstků a pak tahat z heylů desetitisíce. Jestli se to ujme, asi se na to taky dám
Hardslimer Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Se mrkni na zenske. Neni to nekdy to a same? Tak proc ne hodinky?
CsabaC Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Ani sa necudujem, ze fici uz aj parexo. 3mesiac riesim s eltonom lunety na ps2 a ps1. Najpr neni material, potom je material a pojdu do vyroby o 2 tyzdne. Potom zase nieco nie je. Ked uz sa teda rozhodnem pre duralovu na ps1, lebo nemam nervy cakat, dojde odozva po zaplateni, ze 4tzdne cakacia doba. Predtým mi vraveli, ze duralovu maju a mam si vybrat len farbu bodky. Vybral som si standard.No a po týchto patáliách s uplnymi prkotinami, jednoduchými vecami aj ked vo vacsom mnozstve si ma clovek este davat tam nieco aj renovovat?!uz som za to, aby niekto zacal vyrabat solidne napodobneniny. bez tak ta novovyroba ci elton, ci iny vyrobca, uz original nie je.
Návštěvník Ondra Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Ani sa necudujem, ze fici uz aj parexo. 3mesiac riesim s eltonom lunety na ps2 a ps1. Najpr neni material, potom je material a pojdu do vyroby o 2 tyzdne. Potom zase nieco nie je. Ked uz sa teda rozhodnem pre duralovu na ps1, lebo nemam nervy cakat, dojde odozva po zaplateni, ze 4tzdne cakacia doba. Predtým mi vraveli, ze duralovu maju a mam si vybrat len farbu bodky. Vybral som si standard.No a po týchto patáliách s uplnymi prkotinami, jednoduchými vecami aj ked vo vacsom mnozstve si ma clovek este davat tam nieco aj renovovat?!uz som za to, aby niekto zacal vyrabat solidne napodobneniny. bez tak ta novovyroba ci elton, ci iny vyrobca, uz original nie je.podle toho by se dala natocit scenka do Televariete ala "gumicky nejsou"
Alex77 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 "COZE?Nejsou lunety?Zavolejte mi Kubrta" :-)
Návštěvník Ondra Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 "COZE?Nejsou lunety?Zavolejte mi Kubrta" :-)... a to rikate ted, kdyz jsem nechal udelat nalev? Dejte mi Hrachovou...
CsabaC Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 lunety na ps2 su. ps1 sa dotahujem od jula. najlepsia hlaska je, od augusta robia hodinky na vianoce zdovodnenie 4tyzdnovej dodavky na dotaz, ze duralovu maju skladom, tak co riesia s nou jeze tu bodku musia individualne vykryvat lumi farbou a kedze vyroba naplno robi hodinky na vianoce, doba 4tyzdne.kolega ma tam tiez lunety na ps2 a len skrz toho som dal duralovku, lebo som nechcel cakat, kym vyrobia tie plexi. 100chuti mam napisat, bodku nevyplnajte, poslite a doma to za 5min spravim..vrrrr
Návštěvník Ondra Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 slozity dodavatelsko-odberatelsky vztahy, nejsou lidi a nestihame plan...
maldaCZE Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Ani sa necudujem, ze fici uz aj parexo. 3mesiac riesim s eltonom lunety na ps2 a ps1. Najpr neni material, potom je material a pojdu do vyroby o 2 tyzdne. Potom zase nieco nie je. Ked uz sa teda rozhodnem pre duralovu na ps1, lebo nemam nervy cakat, dojde odozva po zaplateni, ze 4tzdne cakacia doba. Predtým mi vraveli, ze duralovu maju a mam si vybrat len farbu bodky. Vybral som si standard.No a po týchto patáliách s uplnymi prkotinami, jednoduchými vecami aj ked vo vacsom mnozstve si ma clovek este davat tam nieco aj renovovat?!uz som za to, aby niekto zacal vyrabat solidne napodobneniny. bez tak ta novovyroba ci elton, ci iny vyrobca, uz original nie je.já dostal na PS ty bezny asi za 14 dní, možná o týden víc, sice ne včechny, ale další budou již taky celkem brzy
CsabaC Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 PS1 ci PS2? Lebo 2ky maju. Ale jednotky mi slubuju od leta. A to som chcel tie bezne, plus 1 bielu.
maldaCZE Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 PS2, ale PS1 bilou mam taky objednanou - nekdy z pondelka, chtel jsem, aby to spojili. Rikali, ze jo. Tak uvidime kdy, ale maj u mě zasek, takže se asi snaží víc. Zítra u mě vyzvedava jejich OZ hodinky, ktery mi "opravili" - vymena strojku - quartz - resil jsme na FB ve CHMG, ale vratili nefunkční. Takze asi takto.
stenly Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Kdo si počká, ten se dočká Třeba ti je někdy v příštím roce pošlou
CsabaC Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 som teda zvedavy, ci ti poslu aj tu bielu teraz. tej som sa ja nakoniec zriekol skrz cakania a hold, to iste.
honza.hasic Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 NA PSI mám navíc lunetu s černou vložkou origošku použitou. Ale slušnou. Uklízím šuplíky. Kdo by chtěl pošlu fotky.
Mipa Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Já mám komplet otočný kroužek s vložkou s bílým podkladem na PS1 v Eltónu objednaný od začátku září 2018 a nic jsem zatím nedostal. Tak vám nevím jestli nemají, nevyrábí nebo se na mne vykašlali?
honza.hasic Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 NA PSI mám navíc lunetu s černou vložkou origošku použitou. Ale slušnou. Uklízím šuplíky. Kdo by chtěl pošlu fotky.Už ji adoptovali....takže je pryč.
CsabaC Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 pockaj, vyrobia hodinky na vianoce a kym nezacnu vo februari vyrabat na dalsie vianoce, tak mozno nas na lunety aj vybavia uz ich mozem kaslat, rozhodim siete medzi grafikmi, kto zmakne ten isty font a dam si spravit stare lunety. bez tak tie oble su uplne ine ako ten hladky kus plexiskla co teraz predavaju
Harwey Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Csaba napis Doriaanovi, ten ti spravi co si zmyslis, ale to asi vies:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se