maldaCZE Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Bogajego. To jsou hrůzostrašnosti co tady píšete. Ty svoje se zajímavým výrobním číslem 2345 asi dám do trezoru aby mi je nějaká straka neukradla. Starý pán co mi je před 8 lety prodal (a měl je ve sbírce snad 30 let) tohle fórum snad nevidí... to by ho štrejchlo na první dobrou. koupím je od tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 maldaCZE. zamyslam sa nad tym, ci ma vôbec zmysel na taketo veci este upozornovat. sam som parkrat upozornil na nedostatky, ci klamstva pri inzerate. no pride mi to ako boj s veternymi mlynmi. ti co to nevedia, to bez tak kupia a maju dobry pocit, ze kupili nieco vzacne. ti ostatni to bez tak nekupia, ci si budu narokovat peniaze ako ty. akurát cim viacej o tom piseme, tym viacej pochybujem o povode, resp. originalite dielov, ktore kupujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Nejsou na prodej. Kdybych je měl spartaky více než 2 x tak škudlit nebudu a rád se podělím o radost ale zatím škudlím a hamouním...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 inak par dni dozadu sa vydrazili novodobe "igeny" na aukre za 14cosi. kolega odkedy prepadol to sleduje a fakt sme nechapavo krutili hlavami. ak mu to niekto zaplati, tak fakt ulet. nerezove puzdro s novym ciferníkom a ruckami v ciernej farbe. sklo bez armovacieho chromoveho kruzku.podvod? obchod snov? to uz je na zvazenie kazdeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Běžně je ten chlapík nabízí i na bazoši za tuším 4.500, v olomouci na burze se prodaly tuším za 6. Za 4500 jako dijanovka dobrý - pokud do nich tedy neteče.... víc nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tady jsem je porovnaval s těmi mými. Jenže u černých jsem nenašel žádné,krom těch, co jsou v knize, že by měly ten font z bílých.Mají fotn trochu jiný, nebo jsou to vše fejky, ale těžko říct a proto jsem hledal a pátral a furt mi hlava nebere, který černý jsou správně. tady černž fake vs bílý origoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 No a zde jsem si udělal takový sumář. Zajímá mě ten černý. Accutron mi u jednoho stejného řekl, že je to fake, ale...vyskytuje se ve vlákně o spartacích mezi sběrateli. Tak jsem chtěl mít trochu jasný věci, který font je správný. Jestli ten klasciký PRIM jako u Spartaků bílých nebo jiný s rovnou sedmičkou, uzavřenou devítkou atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Kdovíjak to tehdy měli.... Já mám nápis psacím písmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Kdovíjak to tehdy měli.... Já mám nápis psacím písmem. jj, ty mám taky, tam je font jako na bílých a mají hloubený subdial, já potřebuju černý , ale v podstatě jakékoliv barvy v jakémkolikv množství Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem maldaCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 a aky ma cifernik ten spartak, rovny, ci kraje su oble? lebo ak su oble, tak sa cudujem, ze este nezacali chrlit oukrove sporty a podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Noalne oblý je to dělaný na staré cifry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 tak to uz bude ochvilu dostupne vsetko na trhu. skoncili prim original casy :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Mně právě ten cifr na aukru přišel celkem věrohodný.Jsou tam fakt jen malé odlišnosti v některých číslicích.To aby dnes radši člověk nic nekupoval.Ono cenově už je to mimo mísu. Za ty prachy má člověk hodinky světových značek, které mají cenu i jinde než v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 No a zde jsem si udělal takový sumář. Zajímá mě ten černý. Accutron mi u jednoho stejného řekl, že je to fake, ale...vyskytuje se ve vlákně o spartacích mezi sběrateli. Tak jsem chtěl mít trochu jasný věci, který font je správný. Jestli ten klasciký PRIM jako u Spartaků bílých nebo jiný s rovnou sedmičkou, uzavřenou devítkou atd... SPARTAK2.jpgObrázek 3 a 4 má uzavřenou devítku a jinou sedmčku. Tak nevím jestli je považovat za fejk nebo originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 https://www.sbazar.cz/dafra68/detail/27518681-originalni-ciselnik-prim-spartak-novy-nikdy By mě zajímalo kolik za tohle chce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tož tenhle typ spartakovského ciferníčku jsem ještě nikdy neviděl, buď naprostá raritka nebo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Nejsem hodinář, ale řekl bych že použitej a že byl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Taky sem ho nikdy nevidel.Prijde mi ze napis Sparkak je tam udelanej "vcera" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Písmeno K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Obrázek 3 a 4 má uzavřenou devítku a jinou sedmčku. Tak nevím jestli je považovat za fejk nebo originál.No právě, o tyto mi jde. To jsou jediný černý, co jsou mezi sběrateli. Já nevím. V knize je jediná fotka černých a ty mají font jako následující PRIM. Ale těch cifru Spartak je dost. Mám ještě jednu fotku, kde jsou ty méně typické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se