Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Bogajego. To jsou hrůzostrašnosti co tady píšete. Ty svoje se zajímavým výrobním číslem 2345 asi dám do trezoru aby mi je nějaká straka neukradla. Starý pán co mi je před 8 lety prodal  (a měl je ve sbírce snad 30 let) tohle fórum snad nevidí... :frusty:  to by ho štrejchlo na první dobrou. 

koupím je od tebe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

maldaCZE. zamyslam sa nad tym, ci ma vôbec zmysel na taketo veci este upozornovat. sam som parkrat upozornil na nedostatky, ci klamstva pri inzerate. no pride mi to ako boj s veternymi mlynmi. ti co to nevedia, to bez tak kupia a maju dobry pocit, ze kupili nieco vzacne. ti ostatni to bez tak nekupia, ci si budu narokovat peniaze ako ty. akurát cim viacej o tom piseme, tym viacej pochybujem o povode, resp. originalite dielov, ktore kupujem.

Odkaz ke komentáři

inak par dni dozadu sa vydrazili  novodobe "igeny" na aukre za 14cosi. kolega odkedy prepadol to sleduje a fakt sme nechapavo krutili hlavami. ak mu to niekto zaplati, tak fakt ulet. nerezove puzdro s novym ciferníkom a ruckami v ciernej farbe. sklo bez armovacieho chromoveho kruzku.

podvod? obchod snov? to uz je na zvazenie kazdeho

Odkaz ke komentáři

Běžně je ten chlapík nabízí i na bazoši za tuším 4.500, v olomouci na burze se prodaly tuším za 6. Za 4500 jako dijanovka dobrý - pokud do nich tedy neteče.... víc nee.

Odkaz ke komentáři

Tady jsem je porovnaval s těmi mými. Jenže u černých jsem nenašel žádné,krom těch, co jsou v knize, že by měly ten font z bílých.

Mají fotn trochu jiný, nebo jsou to vše fejky, ale těžko říct a proto jsem hledal a pátral a furt mi hlava nebere, který černý jsou správně.

tady černž fake vs bílý origoš

Odkaz ke komentáři

No a zde jsem si udělal takový sumář. Zajímá mě ten černý. Accutron mi u jednoho stejného řekl, že je to fake, ale...vyskytuje se ve vlákně o spartacích mezi sběrateli. Tak jsem chtěl mít trochu jasný věci, který font je správný. Jestli ten klasciký PRIM jako u Spartaků bílých nebo jiný s rovnou sedmičkou, uzavřenou devítkou atd...

Odkaz ke komentáři

Kdovíjak to tehdy měli.... Já mám nápis psacím písmem.  

jj, ty mám taky, tam je font jako na bílých a mají hloubený subdial, já potřebuju černý :D, ale v podstatě jakékoliv barvy v jakémkolikv množství :D

Upraveno uživatelem maldaCZE
Odkaz ke komentáři

No a zde jsem si udělal takový sumář. Zajímá mě ten černý. Accutron mi u jednoho stejného řekl, že je to fake, ale...vyskytuje se ve vlákně o spartacích mezi sběrateli. Tak jsem chtěl mít trochu jasný věci, který font je správný. Jestli ten klasciký PRIM jako u Spartaků bílých nebo jiný s rovnou sedmičkou, uzavřenou devítkou atd...

attachicon.gifSPARTAK2.jpg

Obrázek 3 a 4 má uzavřenou devítku a jinou sedmčku. Tak nevím jestli je považovat za fejk nebo originál.

Odkaz ke komentáři

Obrázek 3 a 4 má uzavřenou devítku a jinou sedmčku. Tak nevím jestli je považovat za fejk nebo originál.

No právě, o tyto mi jde. To jsou jediný černý, co jsou mezi sběrateli. Já nevím. V knize je jediná fotka černých a ty mají font jako následující PRIM. Ale těch cifru Spartak je dost. Mám ještě jednu fotku, kde jsou ty méně typické

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...