Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Vhledem k počtu oficiálně vyrobených kusů se dá předpokládat, že byly vyrobené najednou a klišé pro tisk bylo jenom jedno.

Podle mě je to na 99% fejk.

Ale pokud by nebyly fotky tak detailní, tak by se to špatně odhalilo.

Nějaký záškodník se dostal k tampoprintu a ještě asi bude veslo. 

Myslíte, že mají vyrobený nový číselník nebo jen přetištěný nějaký originální?

Upraveno uživatelem Joskas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odborník nejsem, ale ty ručky mi tam nesedí, patří tam určitě zlaté.

Proč někdo mění ručky? Moc jim nevěřím....cifr nemůžu porovnat.

Myslivecký, XV.sjezd, Diplomaty, Sporty 1 , objevují se nějak podezřele často raritní hodinky na Aukru.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Cifr a ručky se tváří nějak moc novodobě...    :eek:

tyhle hodinky nejsou o nějakých ručkách, ale výhradně o číselníku, diplomaty s plzeňskou slepicí jsem nikdy nevlastnil, ale měl jsem troje skorodiplomaty se slepicí, všechny kousky z jednoho zdroje, což mluví pro falzum, ale nákupní ceny byly víc než příjemné, což vypovídá o autenticitě, protože když už by to někdo bastlil, tak by si svoji snahu nechal řádně zaplatit

Odkaz ke komentáři

JR_2010

tak to je dobrá srovnávačka, takto bych si to představoval vždy, ne že bych tě úkoloval, ale když je věc jasná, tak je to fajnovka.

Další komentáře zbytečné.  :notworthy:  :cheers:

tolja

také dobrá analýza,  :notworthy: , máš fakt dobrý odhad, a víš v čem se pohybuješ, já to občas jen odhaduji. Takže myslím, že se ti omlouvám za staré příspěvky, kde jsme se nějak kvůli vintážím moc nepohodli...  :smile_anim:

**

Odkaz ke komentáři

Jak vidím, tisk ciferníků se neustále zlepšuje, už to skoro nejde poznat. Kdyby nebyly tak okatě nové a jiné ručičky, už by si toho možná nikdo nevšimnul. Chce to ještě zapracovat na patině a celkovém sladění, jako třeba výrobci kopií druhoválečných německých věcí. :)

Výrobce ciferníku má v podstatě můj obdiv.

Neustále někdo pátrá kde a jak dát do nositelného stavu svoje památeční hodinky s nepoužitelným ciferníkem, tady by to uměli.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...