Snekofon Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ha sjezdovky spadly s cenou dolu...prubezny vyherce nacerpal info a zrusil prihoz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 ...přičemž, pokud se nepletu, byl z Pardubic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Vhledem k počtu oficiálně vyrobených kusů se dá předpokládat, že byly vyrobené najednou a klišé pro tisk bylo jenom jedno.Podle mě je to na 99% fejk.Ale pokud by nebyly fotky tak detailní, tak by se to špatně odhalilo.Nějaký záškodník se dostal k tampoprintu a ještě asi bude veslo. Myslíte, že mají vyrobený nový číselník nebo jen přetištěný nějaký originální? Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Bol by zaujem o moje hodinky,mam ich od novoti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Další level nabízení čínské kopie. Strojek je jediné co bylo vyrobené v Novém Městě nad Metují."Nabízím luxusní ocelové plně zrenovované hodinky Prim s kalibrem 68.3."https://aukro.cz/top-ocelove-prim-sport-68-3-pruhled-do-strojku-6941161309 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Je mozne videt hodinky zezadu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Je mozne videt hodinky zezadu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 (upraveno) Docente... Ty je nevidíš? Upraveno 13. ledna 2019 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Docent má recht.Tohle je lepší nevidět.Takže já je taky nevidím ani zepředu a už vůbec né zezadu.:-):-):-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Mel jsem na mysli ty ksc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 zdravím Vás pánové. názor odborníků?? https://aukro.cz/prim-diplomat-vyrocni-verze-skoda-v-krabicce-a-zarucnim-listem-6941092151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Odborník nejsem, ale ty ručky mi tam nesedí, patří tam určitě zlaté.Proč někdo mění ručky? Moc jim nevěřím....cifr nemůžu porovnat.Myslivecký, XV.sjezd, Diplomaty, Sporty 1 , objevují se nějak podezřele často raritní hodinky na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ty ručky nejsou ani ze stříbrných diplomatů, je to opět nějaké lidové kutilství.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Je možné, že máme další nový ciferník ! Kdo má ve své sbírce hodinky dost špinavé a s ručkama neznámého původu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Cifr a ručky se tváří nějak moc novodobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Cifr a ručky se tváří nějak moc novodobě... tyhle hodinky nejsou o nějakých ručkách, ale výhradně o číselníku, diplomaty s plzeňskou slepicí jsem nikdy nevlastnil, ale měl jsem troje skorodiplomaty se slepicí, všechny kousky z jednoho zdroje, což mluví pro falzum, ale nákupní ceny byly víc než příjemné, což vypovídá o autenticitě, protože když už by to někdo bastlil, tak by si svoji snahu nechal řádně zaplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 JR_2010tak to je dobrá srovnávačka, takto bych si to představoval vždy, ne že bych tě úkoloval, ale když je věc jasná, tak je to fajnovka.Další komentáře zbytečné. toljataké dobrá analýza, , máš fakt dobrý odhad, a víš v čem se pohybuješ, já to občas jen odhaduji. Takže myslím, že se ti omlouvám za staré příspěvky, kde jsme se nějak kvůli vintážím moc nepohodli... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Jak vidím, tisk ciferníků se neustále zlepšuje, už to skoro nejde poznat. Kdyby nebyly tak okatě nové a jiné ručičky, už by si toho možná nikdo nevšimnul. Chce to ještě zapracovat na patině a celkovém sladění, jako třeba výrobci kopií druhoválečných německých věcí. Výrobce ciferníku má v podstatě můj obdiv.Neustále někdo pátrá kde a jak dát do nositelného stavu svoje památeční hodinky s nepoužitelným ciferníkem, tady by to uměli. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jde to opět poznat podle indexů, už to tu bylo jen s jiným tiskem. Nemají tam hranu(ta byla dřív dělaná frézováním nebo broušením). Chudák člověk který za to dá 15k. Přitom to má hodnotu do 5max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jo pardon, poslední přihazující je Irenka. Takže až si to tu přečte, tak cena spadne stejně jako u jelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se