Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tu "hubenou" dvanáctku na Bruselech jsem naživo nikdy neviděl. Že by úkol pro letošní blešákovou sezónu ?!  :flex:

Odesláno

Stenly, ja to mám jinak nastavené, traktory mám 2 x oboje v topu. Nějak se to ve mně zlomilo a Primky jsem hodně zredukoval z 300 ks na cca 30. Nechal jsem si jen ty něj kusy. Podle mne nemá cenu mít hromadu sportů, nebo jiných modelů a řešit, že jedny mají top číselník a hrozné pouzdro, druhé Gut pouzdro a špatný ciferník ...

Ale je to můj boj a má cesta kterou jsem se vydal.

Každý to máme jinak nastavené.

Škarohlid

Jasný to naprosto chápu, taky to nějak neprožívám. Já o ty hodinky spíš zakopávám a když se mi líbí stav a cena tak je koupím. Tyto jsem koupil jen proto, že je ještě nemám a jsou relativně vzácné díky strojku a ciferníku. Cena byla příznivá jednak popisem aukce, jednak  tím že jsou nefunkční(Většinou je to nějaká blbost jako přetažené pero) no a asi lidi neví o co jde:) obyč. traktory v tomto stavu, bych za tuto cenu nechal asi ležet. 

Odesláno

Cestavede: Na těch leteckých v nerezu je špatně, snad mimo strojku, úplně všecko...  :sad01_anim:

Toto je naprostá klasika, která se stále opakuje už x let - někdo koupí automat - narve to do parexa pouzdra s dýnkem co parexo také okopčilo a prodává v aukci za cca 4-5k. Tuším, že Honza Manta už mu i psal a někde to tady postoval. Není na tom nic Primkového - možná strojek a to ještě jen s velkým otazníkem... Toto už mne dnes v době kopií Diplomatů, které chodí 15-20k nechává naprosto klidným...

Odesláno

Viděl jste někdo vložku strojku v těch bruselech? Já když jsem to prvně viděl, tak jsem si říkal, že to zbastlil někdo na koleně:) Až když jsem viděl stejné vložky na všech dalších bruselech, tak jsem nevěřícně kroutil hlavou, co to ty Francouzi předváděli :lol2:

Odesláno

Tyhle jsou mé oblíbené. Mám pravou i levou variantu

3207e816985ce0d08bfc8c19646640d2.jpg

Jasně vidím, ale pro mně nejsou ty vpravo model  Brusel, ale Elegant :-)

Odesláno

bych to videl na optickej klam, při pohledu zezadu nevidim nic kriveho, ostatní nekomentuju, to je jasna věč, že Irenka nezklamala

Odesláno

No když se podívám v detailu na tu levou spodní nožku rovnou, tak se mi zdá ta pravá horní dost ohnutá. Nutno rozlišit lesklou část skutečné nožky a matný obrys plastového vlysu vložky krabičky.

post-19465-0-76259700-1553771444_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...