honza.hasic Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Tu "hubenou" dvanáctku na Bruselech jsem naživo nikdy neviděl. Že by úkol pro letošní blešákovou sezónu ?!
stenly Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Stenly, ja to mám jinak nastavené, traktory mám 2 x oboje v topu. Nějak se to ve mně zlomilo a Primky jsem hodně zredukoval z 300 ks na cca 30. Nechal jsem si jen ty něj kusy. Podle mne nemá cenu mít hromadu sportů, nebo jiných modelů a řešit, že jedny mají top číselník a hrozné pouzdro, druhé Gut pouzdro a špatný ciferník ...Ale je to můj boj a má cesta kterou jsem se vydal.Každý to máme jinak nastavené.ŠkarohlidJasný to naprosto chápu, taky to nějak neprožívám. Já o ty hodinky spíš zakopávám a když se mi líbí stav a cena tak je koupím. Tyto jsem koupil jen proto, že je ještě nemám a jsou relativně vzácné díky strojku a ciferníku. Cena byla příznivá jednak popisem aukce, jednak tím že jsou nefunkční(Většinou je to nějaká blbost jako přetažené pero) no a asi lidi neví o co jde:) obyč. traktory v tomto stavu, bych za tuto cenu nechal asi ležet.
colommbo Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Cestavede: Na těch leteckých v nerezu je špatně, snad mimo strojku, úplně všecko...
LordSpar Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Cestavede: Na těch leteckých v nerezu je špatně, snad mimo strojku, úplně všecko... Toto je naprostá klasika, která se stále opakuje už x let - někdo koupí automat - narve to do parexa pouzdra s dýnkem co parexo také okopčilo a prodává v aukci za cca 4-5k. Tuším, že Honza Manta už mu i psal a někde to tady postoval. Není na tom nic Primkového - možná strojek a to ještě jen s velkým otazníkem... Toto už mne dnes v době kopií Diplomatů, které chodí 15-20k nechává naprosto klidným...
Anela Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 to jsou ony :-)Tyhle jsou mé oblíbené. Mám pravou i levou variantu
stenly Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Viděl jste někdo vložku strojku v těch bruselech? Já když jsem to prvně viděl, tak jsem si říkal, že to zbastlil někdo na koleně Až když jsem viděl stejné vložky na všech dalších bruselech, tak jsem nevěřícně kroutil hlavou, co to ty Francouzi předváděli
long Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Tyhle jsou mé oblíbené. Mám pravou i levou variantu Jasně vidím, ale pro mně nejsou ty vpravo model Brusel, ale Elegant :-)
colommbo Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Souhlasím, "levá" varianta neexistuje...
Joskas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Těm druhým se teď říká Diplomat :-)
Karlos Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 A čím víc ohnuté nožky, tím víc diplomat
maldaCZE Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 bych to videl na optickej klam, při pohledu zezadu nevidim nic kriveho, ostatní nekomentuju, to je jasna věč, že Irenka nezklamala
Mipa Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 No když se podívám v detailu na tu levou spodní nožku rovnou, tak se mi zdá ta pravá horní dost ohnutá. Nutno rozlišit lesklou část skutečné nožky a matný obrys plastového vlysu vložky krabičky.
Sonny919 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Horné nôžky vyzerajú byť ohnuté, k zvyšku inzerátu sa nemá zmysel vyjadrovať
Joskas Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Z mizerných fotek to je dost špatně vidět, ale spartak pouzdro je asi přechromované, co? Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Joskas
jožko Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Už ten lesk na 60 ročných hodinkách je podozrivý.Zároveň chýbajú hrany.
Joskas Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Na nožičkách ze spodní strany vidím plošky, které vznikly opotřebením.Podle mě se přechromováním pouzdro znehodnotí.
maldaCZE Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 tohle je jasný přechrom a ma to na postspartakuhttps://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-pospartak-50-004-1-rok-1958-13494.html
Nowis Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Třeba jsou tyhle fotky pro shlédnutí stavu o něco lepší.. https://aukro.cz/prim-po-spartak-cerny-cifernik-cal-0101-6945370735
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se