Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

je tady stále řeč o těchto hodinkách? Ikdyž to vypadá pravděpodobně na předělávku, klobouk dolů - pěkná práce. Byl by problém dávat sem fotky místo odkazů?

post-10277-087445800 1318868817.jpg

post-10277-071575700 1318868826.jpg

post-10277-004569100 1318868834.jpg

Odesláno

Je to stejný prodávající, který je nabízel už před tím za docela hodně. Teď bych to byl zkusil, ale někdo byl rychlejší. Vypadá to opravdu na automat ZJS a ten doma ještě nemám a do sportů se taky chvilku dával. Ale je to jen do sbírky, ne na nošení. ZJS strojky jsou dost poruchové a u nás je nikdo neopraví.

Odesláno

Je to stejný prodávající, který je nabízel už před tím za docela hodně. Teď bych to byl zkusil, ale někdo byl rychlejší. Vypadá to opravdu na automat ZJS a ten doma ještě nemám a do sportů se taky chvilku dával. Ale je to jen do sbírky, ne na nošení. ZJS strojky jsou dost poruchové a u nás je nikdo neopraví.

Nikdo nebyl rychlejší, prodej zrušil prodávající, myslím, že podruhé, nějak s tím prapodivně manipuluje, jako by si ověřoval trh, asi by bylo lepší zdržet se komentářů...

Odesláno

Nikdo nebyl rychlejší, prodej zrušil prodávající, myslím, že podruhé, nějak s tím prapodivně manipuluje, jako by si ověřoval trh, asi by bylo lepší zdržet se komentářů...

Neříkal bych tomu manipulace trhu. Také občas napíšu prodávajícímu v sekci kup teď, že bych koupil, ale za jiné - menší peníze a stane se, že se dohodneme a on aukci zruší a prodá mně. Je klidně možné, že k tomu samému došlo v reakci na původní aukci v kup teď, jen se zpožděním. S prodávající jsem uzavřel pár nákupů a nikdy jsem nelitoval.
Odesláno

Neříkal bych tomu manipulace trhu. Také občas napíšu prodávajícímu v sekci kup teď, že bych koupil, ale za jiné - menší peníze a stane se, že se dohodneme a on aukci zruší a prodá mně. Je klidně možné, že k tomu samému došlo v reakci na původní aukci v kup teď.........

Souhlasím, sám jsem nedávno stáhnul nabídku po vzájemné dohodě ceny při prodeji "kup teď" u jedněch mých PS II.

Odesláno

http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-ciselne-indexy-neznamy-cal-i1880444881.html

Teď se ukažte, srdcaři. Stroj je podle mě čína, dýnko, kterému moc nevěřím, a ten číselník jsem měl s čínským kalibrem ZJS s manuálním nátahem. Vznik pokud v Eltonu, tak v divokých dobách okolo roku 95.

Toljo, jsi dobrej. Je vidět, že se v primkách vyznáš.

Požádal jsem kolegu, aby se mi podíval do dokumentace zda se v Eltonu někdy takové hodinky vyráběly a ono jo.

Do výroby byly zařazeny v srpnu 1996, čínský strojek nese označení 855 MD a počet vyrobených kusů se pohybuje řádově ve stovkách.

Návštěvník tolja
Odesláno

Toljo, jsi dobrej. Je vidět, že se v primkách vyznáš.

Požádal jsem kolegu, aby se mi podíval do dokumentace zda se v Eltonu někdy takové hodinky vyráběly a ono jo.

Do výroby byly zařazeny v srpnu 1996, čínský strojek nese označení 855 MD a počet vyrobených kusů se pohybuje řádově ve stovkách.

Zas tak moc toho nevím, ale od Tebe to potěší, díky.

A dokázali byste dát dohromady odpověď na otázku ohledně jejich číselníku? Že má ten čínskej strojek 17 kamenů tuším, ale proč není na cifru zmínka o automatickém nátahu? A ješte jedna k dýnku: doteď jsem považoval dýnka bez nápisů za home made vyjma toho na sportech s kalibrem 69 a atypickým pouzdrem s výkusem na na řemínek. Tyhle hodinky opouštěly Elton s dýnkem bez nápisů? Díky

Odesláno

Zas tak moc toho nevím, ale od Tebe to potěší, díky.

A dokázali byste dát dohromady odpověď na otázku ohledně jejich číselníku? Že má ten čínskej strojek 17 kamenů tuším, ale proč není na cifru zmínka o automatickém nátahu? A ješte jedna k dýnku: doteď jsem považoval dýnka bez nápisů za home made vyjma toho na sportech s kalibrem 69 a atypickým pouzdrem s výkusem na na řemínek. Tyhle hodinky opouštěly Elton s dýnkem bez nápisů? Díky

To už chceš vědět moc. Strojek 855 MD měl skutečně 17 kamenů, frekvenci 21600 k/h a dobu chodu při plném natažení pera 42 hodin. Proč ale na číselníku není nápis Automatic a na dně hodinek žádný nápis to netuším. Snad proto, že se nikomu nechtělo kvůli pár kusům dělat novou matrici na tisk a dna se použila ta co byla k dispozici a nikdo neřešil, že na nich není žádný nápis. Prostě brutál typický pro 90-tá léta.

Návštěvník rama
Odesláno

Během krátké doby další svým způsobem unikát ze serie PS2 Automat co prošel tentokrát téměř nepovšimnut Aukrem? To je neuvěřitelné. 5K za čínu je sice dost a z hlediska kvality je to cena přehnaná, z pohledu sběratele ale přiměřená. Pokud se jich vyrobilo jen pár set ks, kolik se jich mohlo dochovat v celku a kolik z toho funkčních? Asi hodně málo,nebo klidně žádné další. Ten kdo to rozpoznal jako první si může gratulovat, my ostatní se ještě o Primkách toho musíme hodně učit.

Odesláno

To už chceš vědět moc. Strojek 855 MD měl skutečně 17 kamenů, frekvenci 21600 k/h a dobu chodu při plném natažení pera 42 hodin. Proč ale na číselníku není nápis Automatic a na dně hodinek žádný nápis to netuším. Snad proto, že se nikomu nechtělo kvůli pár kusům dělat novou matrici na tisk a dna se použila ta co byla k dispozici a nikdo neřešil, že na nich není žádný nápis. Prostě brutál typický pro 90-tá léta.

Tady v tom vlákně ale nejde evidentně o automat .......855MD je tam popisován ale nahoře jsou fota jen klasika s manual. nátahem.

Odesláno

Je tam rozdíl v cifernících a to ,že u automatu má minutové indexy a nápis WR 50M a u toho manuálu je vložen bílý indexovaný armovák a nápis WR 40M.U automatu ten armovák snad není vůbec nebo jen černý ,ale nevím nevím.

Odesláno

Je tam rozdíl v cifernících a to ,že u automatu má minutové indexy a nápis WR 50M a u toho manuálu je vložen bílý indexovaný armovák a nápis WR 40M.U automatu ten armovák snad není vůbec nebo jen černý ,ale nevím nevím.

Jestli si došel na konec stránky zas tam s ZJS kalibrem figuruje ten samý prodejce co zde :) .Ani bych se nedivil kdyby to byl někdo z nás.Ať je to jak chce loni ještě po automatu s ZJS kalibrem neštěk ani pes a to jich tedy mělo být 500 ?? No nejpodobnější je ten strojek tady tomu:post-12679-043036000 1318959836.jpg

jinak voni dělali ti číňani ty kalibry stejný jen těch fabrik bylo tolik,že vypadal každej jinak :D

ZSH, Shanghai Watch Factory.

ZBJ, Beijing Watch Factory,

ZHQ, Hongqi Watch Factory,

ZFL, Fenglei Watch Factory,

ZTJ, Tianjin Watch Factory,

ZLN, Liaonin Watch Factory,

ZSY, Shenyang Watch Factory,

ZCQ, Chongqing Watch Factory,

ZNC, Nanchang Watch Factory,

ZNN, Nanning Watch Factory,

ZGZ, Guangzhou Watch Factory,

ZSE, Shanghai Nr.2 Watch Factory,

ZBE, Beijing Nr.2 Watch Factory,

ZSZ, Suzhou Watch Factory,

ZLC, Liaocheng Watch Factory,

ZQD, Qingdao Watch Factory,

ZYT, Yantai Watch Factory,

ZLY, Luoyang Watch Factory,

ZHZ, Hangzhou Watch Factory,

ZJL, Jilin Watch Factory,

ZWH, Wuhan Watch Factory,

ZJS, Shijiazhuang Watch Factory,

ZHE, Hairbin Watch Factory.

a to možná nejni všechno,jen tak za sebe typuju že zas někdo dělá z obecenstva voly.......AUKRO už toho sežralo dost a dost........

Odesláno (upraveno)

Přiznávám do konce jsem to nečet.Byl jo jen první mrk na první obrázky. Jinak je to síla co se toho dělalo nebo dělá.Člověk se pořád musí vzdělávat

edit:doplnění

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Přiznávám do konce jsem to nečet.Byl jo jen první mrk na první obrázky. Jinak je to síla co se toho dělalo nebo dělá.Člověk se pořád musí vzdělávat

edit:doplnění

Ten první mrk na obrázek, ten fak vypovídá o mnohém.... je to hnus, velebnosti ! Posted Image

Odesláno

Staniku, smekam ;)

predpokladal jsem, ze to jsou "ty" hodinky a psal jsem prodejci - holt kdo nema "gule" nema "primky" ;)

Tak ani po dlouhém vzpomínaní si nemůžu představit, co by to mohlo být...Posted Image Doufám, že se nám tu kolega pochlubí ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...