Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je fakt, že ten čokl je dost nepovedenej.

attachicon.gifP1100291.jpg

Přesně- je to ošklivý.  Ale je to kus historie, no... tak taky nějaký mám, no- ale vlastně jsou to jediný, a sjezdovky, který nemazlím... jo a ty s čínským automatem, ty se bojím vzít do ruky... a ty 97 vlastně taky. Jinak se chodím pokochat se všema. Ještě jsou ošklivý ty myslivecký. Ale ty občas pohladím.

Odesláno

Přesně- je to ošklivý.  Ale je to kus historie, no... tak taky nějaký mám, no- ale vlastně jsou to jediný, a sjezdovky, který nemazlím... jo a ty s čínským automatem, ty se bojím vzít do ruky... a ty 97 vlastně taky. Jinak se chodím pokochat se všema. Ještě jsou ošklivý ty myslivecký. Ale ty občas pohladím.

Honza.manta měl pravděpodobně na mysli jako nepovedeného čokla tu "čínskou" kopii. Origo hraničářský pes je na hodinkách Prim fajn.

Odesláno

Není to sbírkový kus je podivné

Popis těchto hodinek byl doplněn o upozornění, že armovák není originální a tudíž se nejedná o sbírkový kus.

Teď už si tohle do sbírky nikdo dát nesmí? :)

Odesláno

Sice Bastl jako hrom - složeno ze tří "zdrojů" - ale jinak jedny z mých nejoblíbenějších hodinek z mé "sbírky".

Poznámka: Ty originál hůlkové ručky pro pohodlné nastavení času jsou mírně řečeno problematické - lidově na p.r.d.

post-19465-0-00026900-1555026130_thumb.jpg

Odesláno

Není to sbírkový kus je podivné

Teď už si tohle do sbírky nikdo dát nesmí? :)

Ať si do sbírky dá každý co uzná za vhodné. Je mi to úplně jedno. Jen jsem chtěl říci, že provedení hodinek neodpovídá výrobní dokumentaci.

Odesláno

Jenom kdyby každý prodejce všechno poctivě popsal, tak to většinou nikdy neproda.

Odesláno

Pokud tomu někdo nerozumí, ať raději nic nekupuje. Prvně je potřeba si to nastudovat a pak něco kupovat za tisíce. Nejlepší důvěra je ve své znalosti a spoléhat se na druhou osobu v inzerci je cesta do.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...